Ben ilk gunden beri kendisi uyanmadikca hic uyandirmadim. Annem uyandirma, acikan bebek uyanır zaten dedi. Ben de 5 cocuk büyütmüş kadin, bi bildiği vardir diyip sozunu dinledim. Zaten isime gelir :) bebegim gazi olup da uykusuz gecirdigi geceler haric normal duzeninde gece uykusuna 1 de yatip , 3 bucuk-4 te bir kez uyaniyor, sonra 6 bucuk gibi uyaniyor, sonraki de 9 gibi. Bazen daha uzun uyudugu oluyor seviniyorum uykumuzu aldik diye. Dun gece 5 saate yakin uyanmadi. Hic de vicdan yapmadim valla. Zaten lohusaligi da sonrasini da rahat gecirmek icin en buyum mottom, hicbiseye vicdan yapmiyorum. Elimden geleni yapiyorum. Hicbirsy mukemmel olsun diye ugrasmak istemiyorum, ugrasmicam da. Ben bebegime iyi bakmak istiyorum ama biz ona degil o bize uysun istiyorum, cocuk sahibi olmayi hayatimi bitiren bisye donusturmek istemiyorum, umarim basaririm
Benim annem de bana surekli su ver diyor. Anne gerrk yok diyorlar aslinda ama dedim, kizim bizim buralar cok sicak ver bunalir cocuk dedi. Aklima geldikce veriyordum ama saglik ocagindaki ebe gaz icin bebege rezene kimyon cayi icir gunde birkac kaşık dedi. Hem su hem de çay versem fazla gelebilir belki diye gazli gunlerinde çay vericem sadece sanirim.