2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Maşallah kocaman olmuş bebiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende haftaya güzel haberler alabilirim umarım yoksa yine kürtaj olmak zorunda kalcam:KK43:
Amin canım sağol sende inşallah sakın kötü düşünme iyi düşün ve benim yapmış olduğum birşeyi söylemek istiyorum hamile kadınlar için tavsiye edilir Ya musavvir esmasini 330 kez içtiğin bir suya oku ve iç inşallah rabbim sağlıkla devam etmesini sağlar 🤲

Amin canım sağol sende inşallah sakın kötü düşünme iyi düşün ve benim yapmış olduğum birşeyi söylemek istiyorum hamile kadınlar için tavsiye edilir Ya musavvir esmasini 330 kez içtiğin bir suya oku ve iç inşallah rabbim sağlıkla devam etmesini sağlar 🤲
Tamam canım yaparım çok teşekkür ederim burası da olmasa iyice bunalıma girerdim şimdi. Allah hepinizden razı olsun

Hanımlar adetim 5 gün geçti hala adet olacakmısım hissi var sürekli peçeteye siliyorum sizinde öyle mi 4 gün önce keseyı gördüm

Hanımlar adetim 5 gün geçti hala adet olacakmısım hissi var sürekli peçeteye siliyorum sizinde öyle mi 4 gün önce keseyı gördüm
Hayırlı olsun canım ilk zamanlar kasik ağrıları fazla oluyor adet belirtisi gibi hatta bende hala var ara ara ama bunlar hep rahmin büyümesi ve genislemesiyle alakalı sanırım o yüzden fazla takılma o belirtilere

Ben de dün öğrendim daha kasık ağrım var benim de. Sanırım gebeliğin ilk zamanlarında yaşanıyormuş zaten bu.😊
Hayırlı olsun ☺️ Benim çocuğum 2 yaşında. Bu sitede eskiden yazdıklarımı okudum, kasık ağırlarım varmış yeni öğrendiğimde 🙂 İkinci için kararsızım, öyle bakıyorum buralara 😊

Kizlar adete 2 gun var, beta hcg 26.79 cikti. İyi mi? Pazartesi gunu randevum var, pazartesiye kadar bekleyeyim mi, yeniden kan testi mi yapayim?

Bende pazartesi doktora gittim, hafta sonu lekelenme vardi. Kese göründü ama sata göre değildi doktor onu düşünme dedi, 15 gün sonra kalp atışı duyulur dedi, iğne yaptirdi, progeston kullaniyorum. Pazartesi gününden beri leke gelmiyor

Canım işaretleyip ölçüyolar hemen kenarda yazıyodu benim. Bazılarının sol taraftaki çoklu yazıların altında yazıyormuş
Fotoğrafı ekleyim bi bakabilir misin anlıyorsan canım ben anlamadimm

Eklentiler

• 1631123601399721932934031418435.jpg
    1631123601399721932934031418435.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 67
Fotoğrafı ekleyim bi bakabilir misin anlıyorsan canım ben anlamadimm
Canım anlamadımki :KK43: benimkinde kese direk işaretli hemen üstünde ölçüsü yazıyo. Burdaki sayılardan anlamadım bi şey. Tahmini doğum tarihimiz aynı keselerimiz de benzerdir heralde 1-1,5 cmlik falan olmalı diye düşünüyorum

Canım anlamadımki :KK43: benimkinde kese direk işaretli hemen üstünde ölçüsü yazıyo. Burdaki sayılardan anlamadım bi şey. Tahmini doğum tarihimiz aynı keselerimiz de benzerdir heralde 1-1,5 cmlik falan olmalı diye düşünüyorum
Ben de anlamadım:) sormadım da unuttum heyecandan

Kızlar benim hcg 14 çıkmıştı 2 gün sonra 36 dün gece lekelenme olunca sabah doktora gittim kan istedi 22.5 a düşmüş değerim. Kimyasal gibi dedi cuma günü tekrar kan verip bakalım dedi. Mayıs ayı anneleri hepinize sağlıklı gebelik diliyorum.
Ahh canım ya çok üzüldüm.Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin sağlıklı gebelik ilerler diyorlar bunda da vardır bir hayır. cuma günü bebiş seni şaşırtır kimbilir. Önemli olan asıl etken annenin sağlıklı olması. İlerleyen aylarda tekrar nasip olur inşallah

X