2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çıktım canlar pembe leke deyince direk istirahat verdi 1 hafta. tekrardan beta istedi sonuç bekleyeceğim yine. Kan uyuşmazlığı içinde henüz çok erken görmeden yapmayalım dedi bilemiyorum.
Oh dinlen ne guzel iste 😊 her sey yoluna girer insallah hayirlisiyla sipalar daha dogmadan korkutuyolar bizi

Merhabalar bugün 6+3 de bebeğimin kalp atışını ve kendisini gördüm çok şükür. O kadar güzel bir duyguymus ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 Sağlık ocağına da gittim gebelik bildirmek için bir sürü test istedi kan verdim onlarda takip edeceklermis beni sizlerede bilgi vermek istedim darisi bekleyen herkese inşallah ☺️
Hayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalle

Çıktı sonucum 🙈 içime su serpildi gibi resmen. Düzenli artışa devam ediyoruz bakalım darısı keseye kalbe 🥰

Eklentiler

• 84B7B1B9-7349-408B-A49D-164C4AC4FA35.jpeg
    84B7B1B9-7349-408B-A49D-164C4AC4FA35.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 62
Hayırlı olsun canım. Benim de bugün 6+1 ama ultrasonda kese boyutu 16mm ve 5+6 olarak ölçtü doktor ama bebegi ve kalp atımını göremedik. Senin bebek ölçüsü ne yazıyor kağıtta CRL diye yazar büyük ihtimalle
16 mm haftanıza göre çok büyük sanki yanlış yere bakıyor olabilir misiniz bir arkadaşın 5 haftalık kesesi 2 küsurdu

Kızlar az önce kontrolden gelrim. Sat a göre 6+2 ultrasonda 5+6 çıktı. O sorun değil ama kese 16mm olmasına rağmen hala bebeği göremedik. Yolk var ama bebek yok. İçim rahat etmedi özel muayhanesi olan bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri ve yüzde doksan bebeği görmem gerekirdi haftaya salı hâlâ gorunmezse kürtaj gerekir dedi. Çok canım sıkıldı önceki gebelik de aynı şeyleri yaşadım pıhtılaşma kaynaklı dediler iğne kullandım yine aynı oldu ne yapacağım ben ne olur bir akıl verin:KK43:
Bence canini sıkıp boşa stres yapma çok okuyoruz burada geç döllenme olup sonradan görülen bebekleri .inşallah sağlıkla gelir bebeğin

Seninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsun

Seninde hayırlı olsun canım 0.63 yazıyor bende ama sağlık ocağında aile hekimi 10. Haftaya kadar kalp atışı duyamazsan endişe etme demişti o yüzden için rahat olsun
Maşallah kocaman olmuş bebiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende haftaya güzel haberler alabilirim umarım yoksa yine kürtaj olmak zorunda kalcam:KK43:

Sağol canım ❤

Kızımda kırmızı kanamam olmustu
Progesteron igne vurundum 15 gun yattım korkma canım rabbimin izniyle bisey olmaz inş 🤲

Yok canım tup bebek tedavisiyle hamile kaldim 2 embriyo transfer edilmisti 😊

Tşk ederim âmin 💕
Benim de tüp bebek arkadaşım dün öğrendim 🤍 senin de hayırlı olsun 🌼

X