Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim canım benimAy harikaaaa masallah saglıkla inş
Dün 1 saat ev süpürdüm sonrasında lekelenmem geldi şimdi kalkmaya korkuyorum eşimde ben gelince evi temiz görürsem bozuşuruz dedi napcam bilmemKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Öyle çok yormuyorum ben kendimi ama yapıyorum. Supurduysem 10 dk dinlenip öyle siliyorum. Yani aralara hep dinlenme ekliyorum. Cam kapı da yapmıyorumKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Ben yüzeysel süpürüyorum koltuk falan çekmiyorum. Dikkat et canım ilk haftalar bi deDün 1 saat ev süpürdüm sonrasında lekelenmem geldi şimdi kalkmaya korkuyorum eşimde ben gelince evi temiz görürsem bozuşuruz dedi napcam bilmem
Geçmiş olsun canım dikkat et esin yapsin bi süreDün 1 saat ev süpürdüm sonrasında lekelenmem geldi şimdi kalkmaya korkuyorum eşimde ben gelince evi temiz görürsem bozuşuruz dedi napcam bilmem
Bende öyle yapıyorum once tozları aliyorum tv ünitesinin fln dinleniyorum sonra bi odayi supuruyorum sonra yine uzan sonra sil böyle 1saatte yapacağım işi 3saatte yapıyorumÖyle çok yormuyorum ben kendimi ama yapıyorum. Supurduysem 10 dk dinlenip öyle siliyorum. Yani aralara hep dinlenme ekliyorum. Cam kapı da yapmıyorum
Ay eşine masallah ya çok tatlı bi cümleDün 1 saat ev süpürdüm sonrasında lekelenmem geldi şimdi kalkmaya korkuyorum eşimde ben gelince evi temiz görürsem bozuşuruz dedi napcam bilmem
Ay harikaaaa masallah saglıkla inş
Yaşım 27 ilk çocuğum olacak Allah izin verirse tahmini doğum tarihi 14 Mayıs olarak gözüküyorYasin tahmini doğum tarihin kaçınci çocuğun olacağı:)
Ben normal rutin şeklinde yapıyodum cam kapı hariç onlar için yardım alıyorum zaten ama şu lekelenme olduktan sonra elimi bi şeye sürmeye korkuyorum leke Kesildi sanırım ama yine de korkuyorum ya. Yatmaktan da gına geldiKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Toz alıyorum 1 saat ara yer siliyorum bırakıyorum ütü bile yapmadım daha çok sık iş yapamıyorum ama yatmaktanda çok sıkıldımKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Merhaba benim kese 4+3 de göründü bugün2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özelden Bol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 37 26.04.2022 3. 4+3 6+6 S shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 D Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 Pinky93 28 08.05.2022 1. @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 @gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 M Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1 @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Komik bir beyAy eşine masallah ya çok tatlı bi cümle
Fatos3458 benide eklerseniz sevinirim tabloya yaKızlar tablo başlıkları bunlar. Beni etiketlemeyi unutmayın lütfen yoksa geri sayfalarda kalır yazdıklarınız.
HAMİŞ ADI
KAÇINCI ÇOCUK(Gebelik değil çocuk arkadaşlar)
KESE GÖRME
KALP ATIŞI
Yapmıyoruz:) iyki pandemi var tobe yarabbim:)))evi bok gotursun yeterki bebişler sagolsunKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Ben anneme soyledim yardıma ıhtıyacım oluyo cunku , kv ne kımseye soylememesi kaydıyla soyleyebılırsın ki ona gore davransın. İlk 12 hafta cok riskli sürec , ve ben nazara da cok ınanıyorum. Allah korusun,bazı gozler fesat gercekten.Kizlar bi sey soracagim sizlere. Ailelerinize soylediniz mi hamileliginizi ya da herhangi birine?
Ben simdi 1 sene once bi kurtaj oldum 6 haftalik bebek gelismedigi icin. O zaman herkes ogrenmisti. Sonrasinda bide herkes gecmis olsun diye aradi falan hos olmadi tabi..
Simdi o yuzden kimseye soylemek istemiyoruz esimle iyice her sey netlesmeden. Ama mesela bu seferde bazi seylerden kacamiyorum.
Mesela gecen pazar annemlerde kislik melemen yaptik butun gun ayaktaydim. Bu pazarda kayinvalidemde yapacagiz kislik melemen.. e ben ne yapacagim bu durumda siz olsaniz napardiniz
Yok ya soyluyolar gecen seferde guya kimseye soylemeyeceklerdi 7 sulale ogrendiBen anneme soyledim yardıma ıhtıyacım oluyo cunku , kv ne kımseye soylememesi kaydıyla soyleyebılırsın ki ona gore davransın. İlk 12 hafta cok riskli sürec , ve ben nazara da cok ınanıyorum. Allah korusun,bazı gozler fesat gercekten.
Annem kizkardesim kv biliyor tüp bebek tedavisi gördüğüm için tembih etmistim baştanKizlar bi sey soracagim sizlere. Ailelerinize soylediniz mi hamileliginizi ya da herhangi birine?
Ben simdi 1 sene once bi kurtaj oldum 6 haftalik bebek gelismedigi icin. O zaman herkes ogrenmisti. Sonrasinda bide herkes gecmis olsun diye aradi falan hos olmadi tabi..
Simdi o yuzden kimseye soylemek istemiyoruz esimle iyice her sey netlesmeden. Ama mesela bu seferde bazi seylerden kacamiyorum.
Mesela gecen pazar annemlerde kislik melemen yaptik butun gun ayaktaydim. Bu pazarda kayinvalidemde yapacagiz kislik melemen.. e ben ne yapacagim bu durumda siz olsaniz napardiniz