Teşekkürler inşallahGeçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler inşallahGeçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Arkadaşım hemen diğer ay tekrar hamile kaldı lütfen canınızı sıkmayınKızlar benim hcg 14 çıkmıştı 2 gün sonra 36 dün gece lekelenme olunca sabah doktora gittim kan istedi 22.5 a düşmüş değerim. Kimyasal gibi dedi cuma günü tekrar kan verip bakalım dedi. Mayıs ayı anneleri hepinize sağlıklı gebelik diliyorum.
Canım üzme kendini. Ben de mayısda aynı oldum kimyasal oldu. Çok şükür bu ay yine hamileyim . O önemsiz bir şey her kadın yaşıyor fark etmiyor demsiti doktorum . Hayırlısı buymuş. Inşallah tez zamanda yine sağlıkla olurKızlar benim hcg 14 çıkmıştı 2 gün sonra 36 dün gece lekelenme olunca sabah doktora gittim kan istedi 22.5 a düşmüş değerim. Kimyasal gibi dedi cuma günü tekrar kan verip bakalım dedi. Mayıs ayı anneleri hepinize sağlıklı gebelik diliyorum.
Beta durumuna göre. Ben 4 binlerde gittim karından ultrasondan görüldü. Daha erken gidersen vajinal bakmak zorunda kalırlarBu kese görme haftaları son adet tarihine göre mi ve keseyi normal ultrasonla mı yoksa vajinal ultrasonla mı görüyorlar
Hayırlı olsun inşallah:) bilgilerinizi ekleyin listeye alsın arkadaş:)Çok erken olmakla birlikte Allah izin verirse bende Mayıs annesi olucam sanırım beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Kaçıncı haftadasınız? Betanız kaç acaba hayırlı olsunBu kese görme haftaları son adet tarihine göre mi ve keseyi normal ultrasonla mı yoksa vajinal ultrasonla mı görüyorlar
Benim dün bakılan beta HCG 878 di cuma günü gideceğim sanırım 2000 civarı olacak inşallah öyle sanırım karından gözükmez bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim vajinal ultrason baktırmak istemiyorum düşerse diye korkuyorumBeta durumuna göre. Ben 4 binlerde gittim karından ultrasondan görüldü. Daha erken gidersen vajinal bakmak zorunda kalırlar
Çok teşekkür ederim bilgi olarak ne eklemem gerekiyor bilmiyorum kiHayırlı olsun inşallah:) bilgilerinizi ekleyin listeye alsın arkadaş:)
Eğer sat göreyse 32 gün fln oldu teşekkür ederim bu aradaKaçıncı haftadasınız? Betanız kaç acaba hayırlı olsun
Hayırlı olsunn ben de muayeneye gittiğimde 5+5 olucam, sizin tam kaç haftanız? Keseniz kaç mmdi yolk göründüü? İnşallah benim de görünür muayenede diye merak içindeyimMerhaba 5. Haftadayim bugun kese ve yolk kesesi var dedi kalp atimi alamadi erken dedi haftaya mi gelirsin 3 hafta sonra mi dedi bende 3 hafta sonra istedim hastane kalabalikti. Kalp atimi alamadigi icin doktorun kurtaj dedigi arkadasin mesajini alintilayamadim oyle olsa doktor beni 3 hafta sonra cagirmazdi riske atmazdi doktorum cok pimpiriklidir ilk kizimda da lna gitmistim 9. Haftada kalp atimi alanda oluyor bence kurtaj konusmak icin cook erken hayirlisiyla duyulur
İnşallah sağlıkla kucağına al , biraz daha bekle istersenBenim dün bakılan beta HCG 878 di cuma günü gideceğim sanırım 2000 civarı olacak inşallah öyle sanırım karından gözükmez bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim vajinal ultrason baktırmak istemiyorum düşerse diye korkuyorum
Bat göre hesaplıyorlar canım.Eğer sat göreyse 32 gün fln oldu teşekkür ederim bu arada
Çok teşekkür ederim inşallah güzel şeyler olurBat göre hesaplıyorlar canım.
Tam gün olarak soylemedi gecen sali hcg 1300 du tekrar baktirmadim gorursunuz sizde en yakin vakitte insallah :)Hayırlı olsunn ben de muayeneye gittiğimde 5+5 olucam, sizin tam kaç haftanız? Keseniz kaç mmdi yolk göründüü? İnşallah benim de görünür muayenede diye merak içindeyim
Yasin tahmini doğum tarihin kaçınci çocuğun olacağı:)Çok teşekkür ederim bilgi olarak ne eklemem gerekiyor bilmiyorum ki
Benim oluyor ara ara batma. Çok hareket edersem daha yoğun oluyor. Inşallah güzel haberlerle gel :)Kızlar bugün 2. kan tahlilimi yaptıracağım değerin artışı için. İlk günlerinizde sizin de batmalar olmuş muydu kasıklarınızda. Okulda yoruluyorum o zaman daha çok artıyor
Ay harikaaaa masallah saglıkla inşKızlar hastaneden ciktik
Iki tane kese görüldü çok şükür 20 eylul kalpatışını duymak için cagirdi