Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ebebekten aldım babyplus marka. İnşallah işe yarar. yorumlarda resmen mucize gibi anlatmışlar.gümüş kapak bunu alıyorum baya düşmüş haberiniz olsun alcaklarrr![]()
Trendyolda. Sabah olmus indirim bitmiş hemen.. Yakalayan büyük şanslıCnm hangi sitede o fiyata düşmüş ben halen mustela kullanıyorum kızıma daha yeni 80 küsüre aldım
benim ki de aynennGünaydın kızlar 22 haftalık olmanın şerefine kızım bugün sabahtan beri göbeğimde dalga dalga hareketler çekiyor adeta 2 gün kaldı detaylı ultrasona çok heyecanlıyım hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim buraya minnağımın resmini atarım inşallah![]()
Evet canım hatta çoğunlukla bunu kullandım. Direk köpük olduğu için daha rahat geliyordu banadenisb canım sence bu da alınmalı mı? Arkadaslarımdan al bu da bulunsun diyenler ve bosver aldıgın normal olan yeter diyenler, tam yarı yarıya
ne yapayım sence, sen kullanmıs mıydın?
Alınır, Rabbim rizkiyla veriyordüşündükçe aklıma geliyor bak. Lohusa pijama seti de tabii herhalde 350-400 arası bi şey olur. 1 paket mama alırım doğuma yakın, çantaya koyarım. Süt sağım pompası almalıyım. Daha alınacak Çoooooookkk şey var. hoooofffff![]()
Ben geçen bir eğitimde dinledim buhar makinesini önermiyorlar. Bebeğin akciğerlerinde ödem yapabiliyormuş. Onun yerine ıslak havluyu kaloriferin üzerine koyun bebek için yeterli dediAğız mendili bim, ince krem battaniye anneanne. Yazmayı unuttumbu yazdıklarım 10 bin tuttu. Belki de geçmiştir. Allah razı olsun annem çok şey alıyor. Ufak ufak olsa da aslında büyük masraflar tutuyor toplayınca. Krem şampuan filan almadım daha. Son kullanma tarihleri geçebilir endişem var. Ocaktan sonra alabilirim. Daha buhar makinesi, telsiz, emzirme minderi, bilimum kıyafet, oyuncak, duş için sünger Gibi şeyler alacağım. onların da herhalde bi 1500-2000 lirası vardır. Allah yardımcımız olsun.
Yaaaaa benim de aile hekimim çok tavsiye etti. ben astım hastasıyım, o yüzden mutlaka almamı söyledi. 3 Komşum da yakın zamanda doğum yaptılar hepsi buhar makinesi kullanıyor.Ben geçen bir eğitimde dinledim buhar makinesini önermiyorlar. Bebeğin akciğerlerinde ödem yapabiliyormuş. Onun yerine ıslak havluyu kaloriferin üzerine koyun bebek için yeterli dedi
Sizin için iyi olur belki ama bebekte dikkat etmek lazım ne olur ne olmaz canımYaaaaa benim de aile hekimim çok tavsiye etti. ben astım hastasıyım, o yüzden mutlaka almamı söyledi. 3 Komşum da yakın zamanda doğum yaptılar hepsi buhar makinesi kullanıyor.
Valla o egitimdekilerin hiçbiri doktor vs değil bildiğim. Sertifikasını alan egitimciyim diye geziyor ortada.Ben geçen bir eğitimde dinledim buhar makinesini önermiyorlar. Bebeğin akciğerlerinde ödem yapabiliyormuş. Onun yerine ıslak havluyu kaloriferin üzerine koyun bebek için yeterli dedi
Benim arkadaşım derrma ninkini önerdi.Yaaaaa benim de aile hekimim çok tavsiye etti. ben astım hastasıyım, o yüzden mutlaka almamı söyledi. 3 Komşum da yakın zamanda doğum yaptılar hepsi buhar makinesi kullanıyor.
bugün 3. günüm kol ağrım kudurdu ya çok ilginçBende tetanoz aşımı oldum bugünDün detaylıdan sonra artık olabilirsin dedi doktorum. İkincisi 1 ay sonra.
ah canıım gel yiyelim beraberrr burda aile olduk iremkcbttl isteyen ekleyebilir kendimi direkt ifşalıyorum artık
şu aspiratörlü sen babyjem miii tarağı nasıl ay bayıldımm aldıklarına çokzelll oda alsak yerleştirsem bende keşkeeDolap ve şifonyer (Bellona), ana kucağı ebebek , puset bebek arabası ebebek, 2’li cam biberon (bim), bakım seti (bim), tırnak makası (bim), maşrapa küvet kova (bim), biberon temizleme fırçası (bim), kolik biberon ebebek, emzik (bim), ksilifon oyuncak ebebek, Müslin bez (bim), banyo havlusu (A101), ince pike (A101), yelek ve hırkalar anneanne, 10’lu hastane çıkışı ebebek, zıbınlar ebebek ve anneanne, takımlar (trendyol, pazar), 5’li hastane çıkışı (bim), oyuncak yastıklar (bim), depend külot ebebek, bebek silme pamuğu ebebek , kullan at alt açma bezi ebebek, lohusa terlik seti ebebek, 3 farklı beden Prima bez (0-1-2) ebebek, gümüş kapak meme şişen mendili ebebek, 3 tane nevresim takımı (bim), yorgan A101, alt açma takımı anneanne, piyanolu oyuncak ebebek, anne Bebek çantası ebebek, oyuncak toplama kutusu bim, beyaz battaniye kundak anneanne, yeşil kışlık battaniye anneanne, reflü yatağı ebebek, mama önlüğü ebebek, mavi ince kundak ebebek, park beşik ebebek.
Z zahrada nice sağlıklı yaslarin olsun cnm ömrüne bereket
Bende artik yavastan basliyim alışverişe dedim %100 pamuklu ve baskısız düz renklerde kiyafetler bulmaya çalışıyorum. Genelde hep karışık malzemelerden. Geçen muslin bez aldim pamuklu degil baya baya naylon bisi geldi aynen iade ettim. Acele etmeyip favoriye atıp bir iki ay takip etmek lazim bu sabah mustelanin 500 gramlik bebek sampuani 15 tl ye düşmüş mesela. Favoriye atıp sık sık fiyatı düşenleri kontrol ediyorum belki denk gelir tekrar..
çok sağolun güzel annelerrrr hep beraber nice yıllarımız olur inşallahh