2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada canımız başkanımız oğluşunla eşinle tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice senelere 😍
ayy canım çok teşekkürler <3
Hahaha daha eksik kaldı mı acaba senin :cool:
Sen bunlarla inşallah 3 çocuk büyütürsun
ben alışveriş diye kafayı yedim artık sonsuz param var sanıyorum heralde para perileri kredi kartı limitimi günceliyo mu napıyo dolsa da rahatlasam
Z zahrada doğum günün kutlu olsun canım🎂🌺 seneye oğluşla kutlarsınız inşallah 🥰
amiin canım beniim çok teşekkür ederiiim <3 <3
teşekkürler şekerrrrrrr

Z zahrada teyzoşu bu arada bizim kızın ismi büyük ihtimalle “Denise” ( i uzun söylüyoruz 😂) ya bu arada bir sey soracagım kızlar, şimdi ismimiz normalde Denīse ama bizde bu ī alfabede olmadığı için ben bunu kimlikte Denise diye çıkartabilirim değil mi sorun etmezler?

Z zahrada kuzu nice mutlu sağlıklı yaşların olsun ailenle beraber 🌸🎂🎉🎁❤️

2 gundur deli gibi avm gezip alışveriş yapıyorum hala bitiremedim ne görsem alasım var 😂 en son artık gecelik işini kemeraltından halledicem en iyisi orada bulurum🤷🏻‍♀️ Hiç süslü alacalı bulacalı bişey yok.

Z zahrada kankeytom doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelerin olsun seneye Uraz beyle kutlamak nasip olsun 😍
Z zahrada kuzu nice mutlu sağlıklı yaşların olsun ailenle beraber 🌸🎂🎉🎁❤️

2 gundur deli gibi avm gezip alışveriş yapıyorum hala bitiremedim ne görsem alasım var 😂 en son artık gecelik işini kemeraltından halledicem en iyisi orada bulurum🤷🏻‍♀️ Hiç süslü alacalı bulacalı bişey yok.
teşekkür ederim bal kuzularrr

dejavuh dejavuh ben şu an kırmızı görmüş boğa gibiyim duramıyorum nasıl durcam onu da bilmiyorum :KK70::KK70::KK70: eksik listesini artık köşeye attım ne görsem almaya başladım gerekli gereksiz işin kötüsü eşime aldırınca sanki bizim keseden gitmemiş gibi bir postada ben alıyorum

teşekkür ederim bal kuzularrr

dejavuh dejavuh ben şu an kırmızı görmüş boğa gibiyim duramıyorum nasıl durcam onu da bilmiyorum :KK70::KK70::KK70: eksik listesini artık köşeye attım ne görsem almaya başladım gerkeli gereksiz işink ötüsü eşime aldırınca sanki bizim keseden gitmemiş gibi bir postada ben alıyorum
Ahhahah alışveriş uygulamalarını sil telefonundan. Çocuğun 10 yaşına kadar her şeyini aldın 😂😂😂

ben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı :KK70::KK70:
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık
Doğum günün kutlu olsun canım 🌸🌸
Mochi benimde var ilk ikisinde onca sutum bosa fıskirdi. Çok ise yarayacagını düsünüyorum başucunda durucak

Kızlar aynısının resimdeki rengini kayınvalidem almış bana. Kumaşı oldukca ince gibi, ama yumuşak. Genel olarak kumaşını ve dantellerini beğendim.

He takım hiç benim tarzım degil, muhtemelen kayınvalidemin görebilecegi sekilde evde ayıp olmasın diye giyerim sadece 🤣hastane çantasına koyacağımı sanmıyorum ama kumaşı güzel 👍

Eklentiler

• 746EFD7F-90E2-4A45-8D01-A05676BCB551.webp
    746EFD7F-90E2-4A45-8D01-A05676BCB551.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 54
ben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı :KK70::KK70:
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık
Nem ölçer termometre ve sebamed setin linkini atar mısın yavruş?

Bu arada nice yılllaraaaaa 🎉🎉 seneye urazla beraber bize şirin dogum gunu fotoları atarsın insallah 🧡

Kızlar aynısının resimdeki rengini kayınvalidem almış bana. Kumaşı oldukca ince gibi, ama yumuşak. Genel olarak kumaşını ve dantellerini beğendim.

He takım hiç benim tarzım degil, muhtemelen kayınvalidemin görebilecegi sekilde evde ayıp olmasın diye giyerim sadece 🤣hastane çantasına koyacağımı sanmıyorum ama kumaşı güzel 👍
Niye açık renk hastası bu anne ve kvler hiç anlamıyorum. Zaten kanamamiz olacak git koyu renk al di mi? 😂

Niye açık renk hastası bu anne ve kvler hiç anlamıyorum. Zaten kanamamiz olacak git koyu renk al di mi? 😂
Yaa dimi, keşke bir de sorarak alsalar 😂 beğenmediğim bir şey alınınca hem sinirleniyorum, hem üzülüyorum. Kendi annem alamıyor sormadan alıştı bana da işte kayınvalide olunca yapacak bişi yok 😂😂 evde giyerim artık üç beş kere napıyım.

Yaa dimi, keşke bir de sorarak alsalar 😂 beğenmediğim bir şey alınınca hem sinirleniyorum, hem üzülüyorum. Kendi annem alamıyor sormadan alıştı bana da işte kayınvalide olunca yapacak bişi yok 😂😂 evde giyerim artık üç beş kere napıyım.
Ya annem de beni deli etti geçen. Tuttutmuslar kırmızı dantelli ya da ekru alalım. Ya diyorum 33yillik kızını hiç mi tanımıyorsun? Benim süslü puslu giydiğini nerde gördün? Özellikle diyorum koyu alın yok.
Düğünde set almıştım, üstünde hiç görmedim dedi 😂😂 tamam dedim anne onu giyip seninle çay icicem 😂😂😂
Yok valla ben kv de alsa laf ederim 😂😂

Back
X