lacisini favlamıştım sabah ama ocak ayı gibi almayı düşünüyorum bunlarııBunun linki ni bana da atarmisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lacisini favlamıştım sabah ama ocak ayı gibi almayı düşünüyorum bunlarııBunun linki ni bana da atarmisiniz.
ayy canım çok teşekkürler <3
ben alışveriş diye kafayı yedim artık sonsuz param var sanıyorum heralde para perileri kredi kartı limitimi günceliyo mu napıyo dolsa da rahatlasamHahaha daha eksik kaldı mı acaba senin
Sen bunlarla inşallah 3 çocuk büyütürsun
amiin canım beniim çok teşekkür ederiiim <3 <3
teşekkürler şekerrrrrrr
teşekkür ederim bal kuzularrr
Ahhahah alışveriş uygulamalarını sil telefonundan. Çocuğun 10 yaşına kadar her şeyini aldınteşekkür ederim bal kuzularrr
dejavuh ben şu an kırmızı görmüş boğa gibiyim duramıyorum nasıl durcam onu da bilmiyorum
eksik listesini artık köşeye attım ne görsem almaya başladım gerkeli gereksiz işink ötüsü eşime aldırınca sanki bizim keseden gitmemiş gibi bir postada ben alıyorum
Doğum günün kutlu olsun canımben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık
Bence uzun kollu al. Hastane sıcak olsa da en nihayetinde ameliyat geciricez, kanama olacak. Üşürsün baya.
Ben de kırmızı ve laciverdine bayıldım. Lacivert pijama takımını doğumdan önce normal giyim için alabilirimBende favladım bu takımıbakmaya devam ediyordum
Bunun linki ni bana da atarmisiniz.
Yalnız kumaşı çok inceymis, yorumlara baktım da şimdi. Aklınızda olsunBen de kırmızı ve laciverdine bayıldım. Lacivert pijama takımını doğumdan önce normal giyim için alabilirim![]()
Kızlar aynısının resimdeki rengini kayınvalidem almış bana. Kumaşı oldukca ince gibi, ama yumuşak. Genel olarak kumaşını ve dantellerini beğendim.
Nem ölçer termometre ve sebamed setin linkini atar mısın yavruş?ben mustela seti alırım diyodum baktım sebamed indirimde onu aldım onunla ilgili bilgisi olan var mı
trendyol deli indirime girmiş
mochi manuel pompa, nemölçer termometre, greenclean deterjan seti, sebamed bakım seti, emzik kutusu, 2 paket depend, 3 tane kalın tulum 600 tl eşimden hediye istedim ahahhah
4 gün sonra da kendim kalanları alırım artık
Niye açık renk hastası bu anne ve kvler hiç anlamıyorum. Zaten kanamamiz olacak git koyu renk al di mi?Kızlar aynısının resimdeki rengini kayınvalidem almış bana. Kumaşı oldukca ince gibi, ama yumuşak. Genel olarak kumaşını ve dantellerini beğendim.
He takım hiç benim tarzım degil, muhtemelen kayınvalidemin görebilecegi sekilde evde ayıp olmasın diye giyerim sadecehastane çantasına koyacağımı sanmıyorum ama kumaşı güzel
![]()
Yaa dimi, keşke bir de sorarak alsalarNiye açık renk hastası bu anne ve kvler hiç anlamıyorum. Zaten kanamamiz olacak git koyu renk al di mi?![]()
Ya annem de beni deli etti geçen. Tuttutmuslar kırmızı dantelli ya da ekru alalım. Ya diyorum 33yillik kızını hiç mi tanımıyorsun? Benim süslü puslu giydiğini nerde gördün? Özellikle diyorum koyu alın yok.Yaa dimi, keşke bir de sorarak alsalarbeğenmediğim bir şey alınınca hem sinirleniyorum, hem üzülüyorum. Kendi annem alamıyor sormadan alıştı bana da işte kayınvalide olunca yapacak bişi yok
evde giyerim artık üç beş kere napıyım.
Erken dogum riski yaparmıki acaba böyle aşağıda olmalarıYalnız değilsin kuzubildiğin aşağıda oturuyor benimki