Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha geçen hafta gittim doktor hiçbir negatif bir şey görmedi ya zannetmiyorum. Cervix hala uzun ve kapalı dedi yani risk falan hicbir seyden bahsetmediErken dogum riski yaparmıki acaba böyle aşağıda olmaları![]()
atarım tabiii atmaz mıyııımNem ölçer termometre ve sebamed setin linkini atar mısın yavruş?
Bu arada nice yılllaraaaaaseneye urazla beraber bize şirin dogum gunu fotoları atarsın insallah
![]()
yok kız yapsa doktor derdi detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan önemli heralde onaErken dogum riski yaparmıki acaba böyle aşağıda olmaları![]()
çok teşekkür ederiiim valla bende kesin burada duydum atmışım hafızaya indirim görünce alıverdimDoğum günün kutlu olsun canım
Mochi benimde var ilk ikisinde onca sutum bosa fıskirdi. Çok ise yarayacagını düsünüyorum başucunda durucak
teşekkür ederim alsem kuzusuu
çok geçmiş olsun canım ya nasıl bir salgın var bu ara özellikle çocukları vuran geç iyileşiyolarmış bi de seninki hemen iyileşir inşallahh ve çok teşekkür ederiiimKızlar oğlum biraz rahatsız üşütmüş.Gece oksurmekten uyuyamıyor kuzum.Tabi biz de uyumuyoruz.Sersem oldum.Yazamadim ama takipteyim.Herkes iyidir umarım.Sayfalara yetişemiyorum ki.
Tessekkurler tatlim.Inşallah canım ya.Cok zayıf bi bağışıklığı yoktur.Zor hasta olur oğlusum ama onu bile vurduysa feci bu salgın demektir.çok geçmiş olsun canım ya nasıl bir salgın var bu ara özellikle çocukları vuran geç iyileşiyolarmış bi de seninki hemen iyileşir inşallahh ve çok teşekkür ederiiim
Benim ilk hamilegimde 21 haftadan sonra hep öyle kaldı. Rahim ağzı uzunluğunda sorun yoksa birsey olmaz.Erken dogum riski yaparmıki acaba böyle aşağıda olmaları![]()
Yaa hayırlısı eminim güzel sonuçlar alıcaksınızGünaydın kızlar 22 haftalık olmanın şerefine kızım bugün sabahtan beri göbeğimde dalga dalga hareketler çekiyor adeta 2 gün kaldı detaylı ultrasona çok heyecanlıyım hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim buraya minnağımın resmini atarım inşallah![]()
Benimki ortalıkta dolanıyoKızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
Oy maşAllah bereketiyle gelsiin miiniiikZahrada dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere
Bizim park yatagimiz geldi carfursadan aldık ve dün e bebekde çekimizide kullandik onlarida size atayim
Çok geçmiş olsun canım ya İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlunKızlar oğlum biraz rahatsız üşütmüş.Gece oksurmekten uyuyamıyor kuzum.Tabi biz de uyumuyoruz.Sersem oldum.Yazamadim ama takipteyim.Herkes iyidir umarım.Sayfalara yetişemiyorum ki.
Cok geçmiş olsun canımKızlar oğlum biraz rahatsız üşütmüş.Gece oksurmekten uyuyamıyor kuzum.Tabi biz de uyumuyoruz.Sersem oldum.Yazamadim ama takipteyim.Herkes iyidir umarım.Sayfalara yetişemiyorum ki.
Efa mom da biraz var magnezyum birde ayrıca hapını verdi oda 200mg ben az kullanıyorum size göre..Bu arada neden vaktiniz olmasın eger maddi ve sağlık uygunsa olabilir..Yasda önemli tabi.Ben ikinciyi yaştan dolayı inan bilemiyorum daha ilki olmadan bilemiyorum..Bende idrara sık cikiyorum çoğu zaman şu azalınca da akıntı rengi koyulasiyor direk..çok yemek zaten bana normalde de zarar veriyor.ben en çok 52 kiloyu gördüm şuana kadar minyon bende.. şuan tombik görüntülü 56 kilo daMagnezyumu ne kadar kullanıyorsunuz?
Ben günlük 800 mg alıyorum. Almadığım günler karnim cok ağrıyor ve wc ye çıkma.sikintisi yaşıyorum.
Şişlik ben de çok fazla oluyor. Akşamları yemek yemeğe korkuyorum. Akşam dediğim de saat 5ten sonra zaten birsey yemiyoruz.
Yemekten sonra nefes almaktan zorlanıyorum. Sağa sola zor dönüyorum hiç rahat değilim.
İlk hamileliğimde de öyleydi. Ben artık benim vücut yapim dan dolayı diye düşünüyorum.
Zaten minyon tipli insanım. Icerde fazla yer yok sanırım. Wc konusunda da sık gitme ihtiyacı duyduğumda zaten çok az çıkıyor.
O zaman biraz uzanmam gerekiyor. Sağa sola dönüyorum idrar kesenin pozisyonu düzelsin diye.
Biraz bekledikten sonra daha rahat idrar kesesi boşanıyor ve wc ihtiyacı kalmıyor.
Bunlari yaşayarak öğreniyorsun.
3. Cocugu Yapmaya vaktim olsaydı herhalde psikolojik daha rahat geçerdi. Çünkü vücudumu yaşayarak tanıdım.
Cnm hangi sitede o fiyata düşmüş ben halen mustela kullanıyorum kızıma daha yeni 80 küsüre aldımZ zahrada nice sağlıklı yaslarin olsun cnm ömrüne bereket
Bende artik yavastan basliyim alışverişe dedim %100 pamuklu ve baskısız düz renklerde kiyafetler bulmaya çalışıyorum. Genelde hep karışık malzemelerden. Geçen muslin bez aldim pamuklu degil baya baya naylon bisi geldi aynen iade ettim. Acele etmeyip favoriye atıp bir iki ay takip etmek lazim bu sabah mustelanin 500 gramlik bebek sampuani 15 tl ye düşmüş mesela. Favoriye atıp sık sık fiyatı düşenleri kontrol ediyorum belki denk gelir tekrar..