2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen ana ihtiyaçlar bitince al sonrakileri 😀
Ben mesela 6.aydan sonra alınacaklari ellemedim bile daha. Oyun ve kitaplara dokunmadım. Şampuanlarıni falan son ay alicam hep. Kamerayı falan
Ben de öyle düşünüyorum son kullanma tarihinden dolayı ☺️
Ahahaha aynı ben, bende geçen gün eşime dedim mama sandalyesi de mi alsak diye 😂😂 Biz de odayı bu ay en geç önümüzde ki ay halletmemiz lazım küçük şeyler göze batmıyor ama büyük olan şeyler de arada ki fark 200 den aşağı olmuyor
29 Ekim haftası arabasını 2400 TL’ye aldım 1 Kasım’da aynı araba 2700 liraydı 🙄 İndirimden de almadım ben normal fiyatı 2400 liraydı

Bebek Odasında perde var şu an. O oda boştu bizim. Tülü de güneşliği de var Ama ben dikey zebra alayım diyorum. Çok kullanışlı geldi gözüme. Hem beşiği gri, dolapları krem. alakasız durdular ama Perde ile uyum yakalarım diye düşündüm. Baksanız ya bi.

Canım yasitiz sanırım benim ilk bebek olucak ya senin de mi öyle Allah ne isterse o tek olursa kısmet iki olursa kısmet Allah hiçbir annenin dediğin gibi kucağını boş birakmasin annelik duygusu bütün kadınların içinde bir yerlerde açığa çıkmayı bekliyor 🙏🙏🙏
İkinci olacak inşallah. İlki için 7 yıl bekledik. Bunu da hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim. Aynen öyle kısmet.

Ben de öyle düşünüyorum son kullanma tarihinden dolayı ☺️

29 Ekim haftası arabasını 2400 TL’ye aldım 1 Kasım’da aynı araba 2700 liraydı 🙄 İndirimden de almadım ben normal fiyatı 2400 liraydı
Ben geçen gün arabayı alacaktım 2991 liraydı şuan 2799 lira arada 200 lira fark var bu indirim de aldım aldım alamadım daha çok yükselir fiyat. Herşeye daha yılbaşı gelmeden zam geliyor

Benim son aldıklarım bunlar kızlar. Bu tarz kucuk alınacaklar listem epey azaldı sanki, büyük parçalar beni bekliyor artık 😂🤦‍♀️
Ay bu müstelanın fiyatlarını hiç bilmiyorum yenidoğan seti 198₺ şuan 4 lü ama hepsi 200 ml. O zaman pahalı mı oluyor

Çok geçmiş olsun canım bu ara felaket bi salgın var . Öksürük kızımda da vardı. Ben saf zeytinyağının içine sarımsak rendeleyip biraz bekletiyorum. Gece o yağı ayağının altına sürüp çorap giydirip yatırıyorum. Oda kokudan geçilmiyor 😂 ama öksürüğe çok iyi geliyo. Deneyebilirsin o kokuya dayanabilirsen 😂😂
Cok teşekkürker canjm.Herşeyi denemeye hazırım ya.Kiyamiyorum aşırı öksürüyor.Ates dün vardı ama sabaha düştü çok şükür.

Kızlar mustelanın şampuanını filan alıyordum ki trendyolda çok fazla sahte ürün okudum ve vazgeçtim, dikkat edin siz de🌸
Bu arada göğüslerinizden sıvı geliyor mu? Benim tişörtler lekeleniyor ordan anladım🙈

O son ay bez şampuan deterjan pjama tkm kendime bu gidişle oda son aya kalcak hala almadım terlik lohusa tacı..pjama ve taç rengine bir türlü karar veremiyorum..biraz daha baby kitap alırım.bebek arabası eksik.odaya halı fon perde.. Montessori kitaplık.. Bebeğime kiyafet çok az aldım ama idare ederim doguncada alırım kalan şeyleri bir tamamliyim da
Her şeyin fiyatı her gün artıyor. Vallahi bıktım yani. Allah'tan odayla, arabayı hallettik de ağırlar çıktı aradan. Kıyafeti de yeterli su an. Pijamayi da annemler aldı. Odaya halı fon falan kendi odasına geçince alicam hep. Kitaplar için erken diye düşünüyorum ben tabi benim düşüncem bu :)

Valla alacaksan kendi yerinden al. Hb de daha ucuz mustela bir de kendi firmasi gönderiyor sanırım. Trendyol ve n11 maalesef orijinal olmayan yollayabiliyor. Hb de o sıkıntı yok.
Kızlar mustelanın şampuanını filan alıyordum ki trendyolda çok fazla sahte ürün okudum ve vazgeçtim, dikkat edin siz de🌸
Bu arada göğüslerinizden sıvı geliyor mu? Benim tişörtler lekeleniyor ordan anladım🙈

yok daha bıngıl bıngıl dolaşıyorum evde ama sen süt saklama poşeti depola annem :D fışkıracak belli ahahha

Şunun setini aldım içinde bir de emzirme örtüsü var nasıl sizce?

Eklentiler

• 0456AABB-8A55-40A3-B6B0-12424EB04BCF.webp
    0456AABB-8A55-40A3-B6B0-12424EB04BCF.webp
    28 KB · Görüntüleme: 72
  • BAE99ED6-88A0-41E9-A686-E44458BDEE78.webp
    BAE99ED6-88A0-41E9-A686-E44458BDEE78.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 7B0DA1D9-394A-42AD-93A4-EECEA23C4C3A.webp
    7B0DA1D9-394A-42AD-93A4-EECEA23C4C3A.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba. 1 haftadır yurtdisinda bir iş seyahatindeydim. Okumaya çalıştım yazdıklarınızı. Gelmeden vaktim oldu ogluşa primark ve nextten alisveris yaptim. Hala kura ragmen cogu şeyin TRden daha ucuz oluşu çok üzücü gerçekten. 3 6 ay sadece zibin ve ince tisort gibi seyler aldim yaza denk gelecek giydirmeyiz cok diye. Kalanları 0 3 ay ve 6 9, 9 12 aldım. Doğduktan sonra giderim tekrar ama begendigim şeyleri aldim. Kundak, yakalik alt acma yatagi ve büyüme zamanini isaretleyebildigimiz bir battaniye aldim.
Islak mendil konuşulmuş ben almayacagim. Makyaj bile yapmiyorum kimyasal var icinde diye sadece icerigini bildiğim ve arastirdigim bazı markaları kullaniyorum. Yazik yeni dogana kullanmam o mendilleri. Pamuk ıslak su yeter. Bez icin de hala almadim. Ilk 40 gun sonra yikanabilire gecicem sonrasinda da tuvalet iletişimi becerirsem o sekilde devam edicem.

Evet canım, ben de okudum onu. Trendyoldan aldım ama gelince barkodu ve son kullanma tarihini kontrol edicem. İçime sinmeyen bir şey olursa direk iade. Artık eczaneden alırım sonra diye düşündüm 🤷‍♀️
Ayy benim goguslerim şu anda normal, sıvısız 😂 son ay olabilir belki diye duymuştum. Sen masallah baya süt fışkıracak herhalde ahahaha

venusssss venusssss Bayadır geliyor bendende. InsaAllah bol sütümüz olur hepimizin 🤗

Ben yinr yüksek oranda bulantiliyim bi gecer gibi oldu 1 güncük geri geldi. Simdi tükürmede başladı 😔

yok daha bıngıl bıngıl dolaşıyorum evde ama sen süt saklama poşeti depola annem :D fışkıracak belli ahahha

Evet canım, ben de okudum onu. Trendyoldan aldım ama gelince barkodu ve son kullanma tarihini kontrol edicem. İçime sinmeyen bir şey olursa direk iade. Artık eczaneden alırım sonra diye düşündüm 🤷‍♀️
Ayy benim goguslerim şu anda normal, sıvısız 😂 son ay olabilir belki diye duymuştum. Sen masallah baya süt fışkıracak herhalde ahahaha

venusssss venusssss Bayadır geliyor bendende. InsaAllah bol sütümüz olur hepimizin 🤗

Ben yinr yüksek oranda bulantiliyim bi gecer gibi oldu 1 güncük geri geldi. Simdi tükürmede başladı 😔

Ay hepimizin fıştır fıştır sütleri olsun inşallah 😂🙈

Hareket saymaya ne zaman başlıyoruz 23+1 ama gene düzenli her gün hareket hissetmiyorum ben normal mi acaba

Her şeyin fiyatı her gün artıyor. Vallahi bıktım yani. Allah'tan odayla, arabayı hallettik de ağırlar çıktı aradan. Kıyafeti de yeterli su an. Pijamayi da annemler aldı. Odaya halı fon falan kendi odasına geçince alicam hep. Kitaplar için erken diye düşünüyorum ben tabi benim düşüncem bu :)
Görsel göstermelik kartlar alacağım büyük birşey değil dikkat çekiyormuş

Back
X