Ikiz ihtimalin yuksek cnm aynisi basima geldi iki kese vardiKızlar benim doktorum izinde beta hcg takibi icin acilde kan verip kendim takip ediyorum bi doktora gostermiyorum o gelene kadar. Değerim 20ydi iki gün sonra ayni saatte kan verdim 95 çıktı. Maşallah güzel artmis ama neredeyse 5 kat artmis iki günde. Bu durumla ilgili bir sorun yoktur değil mi
GünaydııınGünaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?Bugün prilama başladım artık dayanılmaz bulantılardan sonra.Sizde nasıl bulantılar?
Bu bulantı mahvedecek bizi galiba.Bende hala ilaca ragmen var.Dr.um limonlu maden suyu da keser dedi.Magnezyum almis olursun dedi ama bilmiyorum artik.Günaydııınben de dün dayanılmaz olunca gece 2 tane aldım prilam sabah daha iyi uyandım bu saate kadar öğürmedim en azından ama elim ayağım dökülüyo öyle bi yorgunluk var kiii
Yook sağolsınYaadoktor artık gelme demedimi bende tek bir seferde halledebilmek için bekliyorumm tekrar tekrar gitmemek için
Benim de tamamen geçmedi o tiksinme hissi hep var . Maden suyunu ben akşamları yemekle içiyorum yoksa gitmiyo o yemekBu bulantı mahvedecek bizi galiba.Bende hala ilaca ragmen var.Dr.um limonlu maden suyu da keser dedi.Magnezyum almis olursun dedi ama bilmiyorum artik.
Bende en çok vişne suyu ile rahatlıyorum.Hem ekşi hem tatlı.Ama ilaca rağmen yiyemiyorum bisey.Istah berbat durumda.Senin nasıl?Benim de tamamen geçmedi o tiksinme hissi hep var . Maden suyunu ben akşamları yemekle içiyorum yoksa gitmiyo o yemekgünde 2ye çıkarcam doktor izin verirse en sevdiğim şey şu anda o ki normalde içen biri değildim.
Benim doktorum en az 1 saat yüz dedi bayramda 5 6 saatlik yolculuk yapacağız dedim ona da 2 saat mola verecek şekilde problem yok dedilerGebelikte havuza ve denize girmek cok riskli enfeksiyon kapma riskin yuksek. İdrar yolu enfeksiyonu ve kultur testi yaptir bence sonuca gore antibiyotik kullanman gerekiyo cnm
Yoğurt hakkımı meyveli activia yiyerek kullanıyorum canım o iyi geldi baya çıkmaya başladımKızlar kabızlık sorunu için ne yapabilirim acaba iki gündür çok zorluk çekiyorum
Yok kuzum benim ilk 14 tü sonra 88 olmuştu 2 günde artıyor problem yok maşallahKızlar benim doktorum izinde beta hcg takibi icin acilde kan verip kendim takip ediyorum bi doktora gostermiyorum o gelene kadar. Değerim 20ydi iki gün sonra ayni saatte kan verdim 95 çıktı. Maşallah güzel artmis ama neredeyse 5 kat artmis iki günde. Bu durumla ilgili bir sorun yoktur değil mi
Amin hep beraber inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim benliğinde muhtemel doğacağı tarih 16.03 ay çok garip bi duygu duygusallaştım şuan
Sizde mi henüz doktora gitmediniz. Kızların bir kaç kere gittiğini duyunca çok geç kaldım diye endişelenmeye başladımYaadoktor artık gelme demedimi bende tek bir seferde halledebilmek için bekliyorumm tekrar tekrar gitmemek için
Enfeksiyon kapilmadigi surece havuz ya da denizin bi zarari yok gebelige zaten. Bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Bana corapsiz gezmek bile yasak. O yuzden dogurana kadar havuz deniz tatil hicbisey dusunmuyorum.Benim doktorum en az 1 saat yüz dedi bayramda 5 6 saatlik yolculuk yapacağız dedim ona da 2 saat mola verecek şekilde problem yok dediler
Ben 1 kilo verdim canım ama bulantımın olmadığı zamanlarda iştahım yerinde benim. En kötü dün oldum. Sadece 1 paket çubuk kraker yarım çay bardağı limonatayla akşamı ettim berbattı. Onu da çıkardım zaten. Bugun prilam sayesinde sanırım kahvaltımı yapabildim çok şükür.Bende en çok vişne suyu ile rahatlıyorum.Hem ekşi hem tatlı.Ama ilaca rağmen yiyemiyorum bisey.Istah berbat durumda.Senin nasıl?
Hoş buldumMerhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin aramızaben izmirde ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanımdı ama o doğum iznine ayrıldı gene aynı hastanede dilay hanım var onunla devam ediyorum ben memnunum iki doktordan da ama tabi kişiden kişiye değişebilir memnuniyet ☺
Bende 1kg gitti şimdiden.Bugun hafif yiyebildim prilamdan sonra.Ama bulantı hissi geçmiyor.Hep var ya.Napalim onlar sağlıklı olsun da demi.Ben 1 kilo verdim canım ama bulantımın olmadığı zamanlarda iştahım yerinde benim. En kötü dün oldum. Sadece 1 paket çubuk kraker yarım çay bardağı limonatayla akşamı ettim berbattı. Onu da çıkardım zaten. Bugun prilam sayesinde sanırım kahvaltımı yapabildim çok şükür.
İnşallah kısa sürer sizinki. Umarım benim hiç başlamazSat a göre 5+2 bizim minnoş. 3-4 gün önce başladı. Çıkartacak seviyeye gelmiyor daha inşallah gelmez ve kısa sürüyor
Bende ama bence geç kalmadıkSizde mi henüz doktora gitmediniz. Kızların bir kaç kere gittiğini duyunca çok geç kaldım diye endişelenmeye başladım
Doktor bana böyle bişey yazdı ya kullanan var mıKızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım