2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar benim doktorum izinde beta hcg takibi icin acilde kan verip kendim takip ediyorum bi doktora gostermiyorum o gelene kadar. Değerim 20ydi iki gün sonra ayni saatte kan verdim 95 çıktı. Maşallah güzel artmis ama neredeyse 5 kat artmis iki günde. Bu durumla ilgili bir sorun yoktur değil mi
Ikiz ihtimalin yuksek cnm aynisi basima geldi iki kese vardi

Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?Bugün prilama başladım artık dayanılmaz bulantılardan sonra.Sizde nasıl bulantılar?

Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?Bugün prilama başladım artık dayanılmaz bulantılardan sonra.Sizde nasıl bulantılar?
Günaydııın 🥰🥰 ben de dün dayanılmaz olunca gece 2 tane aldım prilam 😩 sabah daha iyi uyandım bu saate kadar öğürmedim en azından 😂 ama elim ayağım dökülüyo öyle bi yorgunluk var kiii

Günaydııın 🥰🥰 ben de dün dayanılmaz olunca gece 2 tane aldım prilam 😩 sabah daha iyi uyandım bu saate kadar öğürmedim en azından 😂 ama elim ayağım dökülüyo öyle bi yorgunluk var kiii
Bu bulantı mahvedecek bizi galiba.Bende hala ilaca ragmen var.Dr.um limonlu maden suyu da keser dedi.Magnezyum almis olursun dedi ama bilmiyorum artik.

Yaa 😂😂 doktor artık gelme demedimi 😁 bende tek bir seferde halledebilmek için bekliyorumm tekrar tekrar gitmemek için
Yook sağolsın 😂 hatta son geçen hafta cumartesi randevumuz vardı lekelenmem var diye cuma gittim ben biraz sıkış kalp atışına bakalım diyince eşimE dedim tutturdu yarında gitcez ya bende görcem falan demeye diyorum bizimlemi uğraşcak hep bem videoya alırım diyorum hayır bende gelcem yRın gitcrz diye tutturdu sonra girdim doktorun yanına çekine çekine dedim eşim böyle diyo diye gelin yarın da dedi 😂😂😂 ama sonra kalp atışı için biraz dhaa büyüsün dedü haftaya çağırdı ondan bekliyoruz 😬

Bu bulantı mahvedecek bizi galiba.Bende hala ilaca ragmen var.Dr.um limonlu maden suyu da keser dedi.Magnezyum almis olursun dedi ama bilmiyorum artik.
Benim de tamamen geçmedi o tiksinme hissi hep var . Maden suyunu ben akşamları yemekle içiyorum yoksa gitmiyo o yemek 😥 günde 2ye çıkarcam doktor izin verirse en sevdiğim şey şu anda o ki normalde içen biri değildim.

Benim de tamamen geçmedi o tiksinme hissi hep var . Maden suyunu ben akşamları yemekle içiyorum yoksa gitmiyo o yemek 😥 günde 2ye çıkarcam doktor izin verirse en sevdiğim şey şu anda o ki normalde içen biri değildim.
Bende en çok vişne suyu ile rahatlıyorum.Hem ekşi hem tatlı.Ama ilaca rağmen yiyemiyorum bisey.Istah berbat durumda.Senin nasıl?

Gebelikte havuza ve denize girmek cok riskli enfeksiyon kapma riskin yuksek. İdrar yolu enfeksiyonu ve kultur testi yaptir bence sonuca gore antibiyotik kullanman gerekiyo cnm
Benim doktorum en az 1 saat yüz dedi bayramda 5 6 saatlik yolculuk yapacağız dedim ona da 2 saat mola verecek şekilde problem yok dediler
Kızlar kabızlık sorunu için ne yapabilirim acaba iki gündür çok zorluk çekiyorum😖
Yoğurt hakkımı meyveli activia yiyerek kullanıyorum canım o iyi geldi baya çıkmaya başladım
Kızlar benim doktorum izinde beta hcg takibi icin acilde kan verip kendim takip ediyorum bi doktora gostermiyorum o gelene kadar. Değerim 20ydi iki gün sonra ayni saatte kan verdim 95 çıktı. Maşallah güzel artmis ama neredeyse 5 kat artmis iki günde. Bu durumla ilgili bir sorun yoktur değil mi
Yok kuzum benim ilk 14 tü sonra 88 olmuştu 2 günde artıyor problem yok maşallah

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 benim benliğinde muhtemel doğacağı tarih 16.03 ay çok garip bi duygu duygusallaştım şuan 🙈:KK15:
Amin hep beraber inşallah:anneadayı::anne: aslında yumurtlama tarihim 25 haziran ama bütün siteler son adet tarihinin ilk gününü hesapladığı için böyle çıkıyor siz de ovulasyon testi yapmışmışsınız?

Benim doktorum en az 1 saat yüz dedi bayramda 5 6 saatlik yolculuk yapacağız dedim ona da 2 saat mola verecek şekilde problem yok dediler
Enfeksiyon kapilmadigi surece havuz ya da denizin bi zarari yok gebelige zaten. Bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Bana corapsiz gezmek bile yasak. O yuzden dogurana kadar havuz deniz tatil hicbisey dusunmuyorum.

Bende en çok vişne suyu ile rahatlıyorum.Hem ekşi hem tatlı.Ama ilaca rağmen yiyemiyorum bisey.Istah berbat durumda.Senin nasıl?
Ben 1 kilo verdim canım ama bulantımın olmadığı zamanlarda iştahım yerinde benim. En kötü dün oldum. Sadece 1 paket çubuk kraker yarım çay bardağı limonatayla akşamı ettim berbattı. Onu da çıkardım zaten. Bugun prilam sayesinde sanırım kahvaltımı yapabildim çok şükür.

Kızlar benim doktor havuzu yasakladı deniz serbest. Havuzda sadece idrar yolunu değil mideyi etkileyen virüs bakterileri de kapabilirsin mikrop kapmaya çok elverişli dedi. Çok çok kalabalık olmayan deniz serbest

Merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza 😊 ben izmirde ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanımdı ama o doğum iznine ayrıldı gene aynı hastanede dilay hanım var onunla devam ediyorum 😊 ben memnunum iki doktordan da ama tabi kişiden kişiye değişebilir memnuniyet ☺
Hoş buldum 😊 hamilelik düsünüyordum ama farkettim ki bazı şeyleri hiç arastırmamışım hamile oldugumu öğrenince şaşkın ördek yavrusu gibi hangi doktora gitsem diye araştırmaya başladım :KK17:
Kolay randevu bulabiliyor musunuz birde muayene test ücretleri ne kadar acaba?

Ben 1 kilo verdim canım ama bulantımın olmadığı zamanlarda iştahım yerinde benim. En kötü dün oldum. Sadece 1 paket çubuk kraker yarım çay bardağı limonatayla akşamı ettim berbattı. Onu da çıkardım zaten. Bugun prilam sayesinde sanırım kahvaltımı yapabildim çok şükür.
Bende 1kg gitti şimdiden.Bugun hafif yiyebildim prilamdan sonra.Ama bulantı hissi geçmiyor.Hep var ya.Napalim onlar sağlıklı olsun da demi.

Kızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım

Bir de sauna çok zararlıymış ya bilmiyordum bi 10 dakika falan girdim havuza gittiğimde, giren var mı önceki gebeliklerinde kızlar 😢

Kızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım
Doktor bana böyle bişey yazdı ya kullanan var mı

Eklentiler

• 16263347848904225275421227611642.jpg
    16263347848904225275421227611642.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 38
X