2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur

Canlar ya baş ağrısı yaşayan var mı? Benim acayip başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum nasıl geçirebilirim ??
Nane yagi iyi gelebilir. Biraz koklamak bana iyi geliyor hep

Kızlar ben yarın kese için muayeneye gitcem bhcg bugün 9000 çıktı. Siz kacta karından gördünüz keseyi

Teşekkürler canım. Benim çok fazla yok şimdilik ama olursa diye sormak istedim. Kenarda dursun lazım olursa bir gün kullanırım 😊
İnşallah hiç gerek kalmaz canım çünkü bazı gebeliklerde gerçekten hiç olmuyormuş dün doktorum söyledi kimide seninki gibi erkenden başlıyor dedi

Kızlar ben yarın kese için muayeneye gitcem bhcg bugün 9000 çıktı. Siz kacta karından gördünüz keseyi
Bence gözükür ben üç kere beta vardim 1800 fü vajinal gözüktü sonra bi hafta sonra gittim ama beta baktırmadım o sürede ama gözüktü karından

Merhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.

Merhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.
ben yaşıyorum ağrı lekelenmem yok ama regl üzerinden 6 gün geçti doktorum progestan verdi o yüzden bayrama kadar geçerse kullanmazsın dedi

Ağrı bendede var cok deil ama ara ara var.
Benim karnim cok sisti bende sistim ödem oldum sanki ne yapsam bilemedim.

Ağrı bendede var cok deil ama ara ara var.
Benim karnim cok sisti bende sistim ödem oldum sanki ne yapsam bilemedim.
Evet benim de aynı, karnım 5 aylık gibi oldu, normalde kilolu biri de değilim. Zaten tuvalete de düzgün çıkamıyorum onca hormondan dolayı. Sürekli su içmeye çalışıyorum. Benim ağrım bayağı adet ağrısı gibi ondan korkuyorum, ya bir şey olduysa diye :KK43:

X