Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn benim de bugğn 6+1 benim hiç belirtim yok henüz bende arife gününe başka doktordan randevu aldım belki kalp atışını duyarım 7ci hafta da diye inşaallah sizde bian önce şifa bulursunuzGünaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Aynı gidiyo bebekler. Ikimizinkide duyulur bu hafta.Benim ilk gebelik değil belirtiler erken başladı canım.Günaydınnnn benim de bugğn 6+1 benim hiç belirtim yok henüz bende arife gününe başka doktordan randevu aldım belki kalp atışını duyarım 7ci hafta da diye inşaallah sizde bian önce şifa bulursunuz
Günaydın taşla beraber Allah sabır versin ağrın daha çok olur ılık veya dayanabileceğin sıcaklıkta suya girsen veya oturma banyosu işe yarıyormuş ağrını hafifletir inşallahGünaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Sorma sorma valla gaz bende de var hatta hamileliğimi öğrendiğim gün en büyük belirtiydi benim için, bacak hareketleri yapmak ya da yürüyüş çok iyi geldi banaGünaydın kızlar . Bu sefer de gaz ve şişkinlikle başım dertte zayıf bi insanım ama rahat 4 aylık göbeğim oluştuu neden anlam veremiyorum. Gaz sıkıntısıı da yaşıyorum. Bu da böyle geçecek demekki
Bugun doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah
Bakalım kısmet, zamanla göreceğiz:)Keskeee. Ama mide bulantısı olur kesin yaa
kızımda 7. Haftada başlamıştı . Bazen bnde hamile olduğumu unutuyorum . işi gücü bitiriyorum boş koltuğa kendimi tam aticakken bı anda fren yapıyorum
Hadi hayırlısı inşallah bu hamileliğinizde de hiçbir sıkıntı yaşamadan ilerlerBenim ilk hamileligim asil 8martti dogum tarihi ama oglum cok sukur masallah saglikli sekilde 13subatta supriz yapip geldi :) hic mide vulantim olmadi belirtim hic yoktu,hatta bende mi sorun var diyip yemek yaparken sogani kavurur kavurur koklardim neden midem bulanmiyo neden kokudan tiksinmiyom derdim
Bakalim suan bende 5+2yim yarin doktora gitcem insallah bebisimi goruruz,hersey hayirlisiyla yolunda giderse 12mart tahmini dogum tarihimiz olucak
Sevindim herşey yolunda o zaman tahmini betaya göre kesenin görünmesi erken zatenKızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik
Koku vs yoksa önemli değildir cnm. Benimde bugün ilk kontrol .. daha tanısamadım bebişle inşallah sorunsuz geçerBenim de koyu sarı normal midir acaba? Perşembe kontrolüm var soracağım.
evet ama dedim belki gözükür :)) sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasınSevindim herşey yolunda o zaman tahmini betaya göre kesenin görünmesi erken zaten
Hamilelikte olmaz dedi dr.Sicak su torbasına bile canım ya.Günaydın taşla beraber Allah sabır versin ağrın daha çok olur ılık veya dayanabileceğin sıcaklıkta suya girsen veya oturma banyosu işe yarıyormuş ağrını hafifletir inşallah
Alttan mı baktı, karından zaten görünmez. 2 gün sonra görünebilir amaKızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik
haydi detaylara geçç kaç mm neler dedi doktor anlatttGünaydın kızlar. Ben bugün keseyi gördüm.
alttan da baktı canım, yani çok belirsiz bir şey var muhtemelen kese ama şu an net bir şey söylemeyelim dedi bakalım hayırlısıAlttan mı baktı, karından zaten görünmez. 2 gün sonra görünebilir ama
Bende öyle düşündüm korktum ama herkes normal diyo zamanla geçecek ins hepsiİnşallah canım, ben her ağrı geldiğinde acaba olumsuz bir şey mi oluyor diye düşünmekten yoruldum. Dinlensem de oluyor dinlenmesem de :/
Günaydın kızlar . Bu sefer de gaz ve şişkinlikle başım dertte zayıf bi insanım ama rahat 4 aylık göbeğim oluştuu neden anlam veremiyorum. Gaz sıkıntısıı da yaşıyorum. Bu da böyle geçecek demekki
Bugun doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün
Kuzum ben hemşire olduğum için zaten genel olan şeyleri az çok biliyorum. 8 mm dedi beyin yapısı oluşmuş dedi. Folik asite devam dedi. Bayramdan sonra tekrar kontrol.haydi detaylara geçç kaç mm neler dedi doktor anlattt