2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canlar ya baş ağrısı yaşayan var mı? Benim acayip başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum nasıl geçirebilirim ??
Hani ozellikle dogulukarda goruyoruz ya baslarini tulbentle bagliyolar alinlarindan kafa arkasina dogru o sekilde sıkıca bagla agri gecene kadar bekle ise yariyo.

Benim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı 🙃
Aminn rabbim hayırlısını versi 🤲🏻🤗

Kızlar bi arkadaşımız maden suyu hakkında bilgi yazmıştı. Hangi marka maden suyu tekrar yazabilir mi.
Kızılay ya da beypazarı demişti magnezyumdan dolayı. Ama kızılayda sodyum oranı çok yüksek. Bu yüzden en orantılı beypazarı gibi duruyo

Kızlar selam,
Akıntı durumunuz nasıl?
Bende normal sarı akıntı gelıyor bazen kıvamlı..

Ay bence var 🤗 adetini bekle kan ver direk önceden verme bence önden öğrenmek hiç iyi değil bekle bekle zaman geçmiyo😄
Evet canım haklısın öyle oluyor. Ama benim 2 kaybım var o yüzden tedirginim şimdi doktor iğne başlayacak. Hemen mi başlar onu konuşmak için yarın kan verip netleştirmem Lazım

Hanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallah 😍 bu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim ☺️ Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲

Kızılay ya da beypazarı demişti magnezyumdan dolayı. Ama kızılayda sodyum oranı çok yüksek. Bu yüzden en orantılı beypazarı gibi duruyo
aynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabi :KK70:

aynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabi :KK70:
Ben kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım 😂 limonata ayran Allah ne verdiyse artık 😂benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normalde 😩

Ben kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım 😂 limonata ayran Allah ne verdiyse artık 😂benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normalde 😩
Al benden de o kadar 😃 aşırı az su tüketiyorumm içmeye çalışıyorum ama bu sefer çabuk tuvalete sıkışıyorum

X