- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım
Ay bence var adetini bekle kan ver direk önceden verme bence önden öğrenmek hiç iyi değil bekle bekle zaman geçmiyoKızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallah bata daha 5 gün, var
Amin amin amin cnm insallahMerhaba canım hoşgeldin. Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ins. Amin hepimizin sağlıkla ve kolayca geçsin hamisligi
Hani ozellikle dogulukarda goruyoruz ya baslarini tulbentle bagliyolar alinlarindan kafa arkasina dogru o sekilde sıkıca bagla agri gecene kadar bekle ise yariyo.Canlar ya baş ağrısı yaşayan var mı? Benim acayip başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum nasıl geçirebilirim ??
aksine öyle gitmek gerekiyomuşhahah bende doktoru beklerken geldi de sorun ol masın diye tuvalete gittim
7. Haftada artik gorucem.ben bebek var mı? Kalbi atıyormu bakalım belki bizimde baslar belirtilerimizevet yaa olmayınca insanın gidip beta baktırası geliyor. acaba her şey yolunda mı. belirti olunca da acaba olması gereken mi diye
Bence var hem de daha bata da varmış hayırlı olsun inşallahKızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallah bata daha 5 gün, var
Aminn rabbim hayırlısını versiBenim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı
Kızılay ya da beypazarı demişti magnezyumdan dolayı. Ama kızılayda sodyum oranı çok yüksek. Bu yüzden en orantılı beypazarı gibi duruyoKızlar bi arkadaşımız maden suyu hakkında bilgi yazmıştı. Hangi marka maden suyu tekrar yazabilir mi.
kızılay erzincanda magnezyum fazla.bir bakın isterseniz. normalinde sodyum fazlaKızılay ya da beypazarı demişti magnezyumdan dolayı. Ama kızılayda sodyum oranı çok yüksek. Bu yüzden en orantılı beypazarı gibi duruyo
Çatlamanın 10.günü bugun takıp ediyordum ovulasyon ilevar var ama erken yumurtladin bence baya koyu çıkmış çünkü
Evet canım haklısın öyle oluyor. Ama benim 2 kaybım var o yüzden tedirginim şimdi doktor iğne başlayacak. Hemen mi başlar onu konuşmak için yarın kan verip netleştirmem LazımAy bence var adetini bekle kan ver direk önceden verme bence önden öğrenmek hiç iyi değil bekle bekle zaman geçmiyo
aynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabiKızılay ya da beypazarı demişti magnezyumdan dolayı. Ama kızılayda sodyum oranı çok yüksek. Bu yüzden en orantılı beypazarı gibi duruyo
Ben kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım limonata ayran Allah ne verdiyse artık benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normaldeaynenn beypazarı depoladık eve içip duruyorum bi de probiyotikli yoğurt dedi meyveli olanlardan yanında da gün içinde 12 bardak su içmen lazım dedi ben az su tüketirim de 12 çok yine tabi
Teşekkür ederim denerimHani ozellikle dogulukarda goruyoruz ya baslarini tulbentle bagliyolar alinlarindan kafa arkasina dogru o sekilde sıkıca bagla agri gecene kadar bekle ise yariyo.
Bende aynı şekildeyiim sarı akıntı geliyor zaman zaman cogalıyor ama böyle mantara vs. Sebebiyet vermemek için ne yapmamız lazım acabaKızlar selam,
Akıntı durumunuz nasıl?
Bende normal sarı akıntı gelıyor bazen kıvamlı..
Al benden de o kadar aşırı az su tüketiyorumm içmeye çalışıyorum ama bu sefer çabuk tuvalete sıkışıyorumBen kola hastasıydım kola içemeyince sodaya sardım limonata ayran Allah ne verdiyse artık benim doktor da 3lt su dedi ama ben 2 bardak zor içerim normalde