2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar ben de Allah'ın izniyle mart annesi olacağım :))
Şu an 4+2 yim dünkü bhcg 182 çıktı düzenli kan vermeye devam edicem kese 1000'den sonra mı gözüküyor sizce kese için ne zaman doktora gitmeliyim
Canım benim cuma günü hcg 296.1 Di. Bugün doktora gittim Bi bakalım ama belki görünmez dedi. Çok şükür minicik bir kese gördük. Cumartesi tekrar çağırdı biraz erken gelmişsin dedi.

hanımlar merhaba. umarım herkes iyidir. bebişler büy :KK36: üyordur.
Merhaba tahmini doğum tarihinizi görünce merak ettim. Bende dün aşılama oldum inşaallah tutarsa tahmini tarih 21 mart sizki benden 3 gün önce acaba tedavi mi oldunuz da biliyorsunuz diye

Kızlar akıntı varmı sizde ben afedersiniz sabah iç çamaşırımı değiştirmiştim şimdi okuldan geldim ve baya sarı akıntı var çok minik kahverengi leke de görür gibi oldum sizlerde ne durum da tedirgin oldum

Kızlar akıntı varmı sizde ben afedersiniz sabah iç çamaşırımı değiştirmiştim şimdi okuldan geldim ve baya sarı akıntı var çok minik kahverengi leke de görür gibi oldum sizlerde ne durum da tedirgin oldum
Canım benimde akıntı var bende okuldan geldim hastaneye gittim. Tuvalete hastanede gidebildim çamaşırım afedersin ıpıslaktı. Ama Bi sıkıntı yokmuş çok şükür

Akıntı artması normal diye biliyorum. Hatta 2 gndür bende de fazlalaştı sanki

İstirahat et canım , rahat ol .

Doktorum hiç bir sakıncası yok demişti. Çok tecrübeli bi doktor. Gerçekten de sonrasında akıntı kanama hiç birşey olmadı 🙏🏻 Ama insan yine de tedirgin oluyor.
Benim cuma günü kontrolüm var umarım karın ultrasonu ile görülebilir kese görülmezse sanırım vajinal kontrol yapacak

Düzenli artış olunca bayramdan sonra kalp atışını duyalım direk diye 🙏🏻 İnşallah öyle olur.
Bir de çok yoğun doktorum benim de 2. Çocuk Olunca heralde ikimizin de rahatlığına mı geldi nedir 🙈🙈😅
Hmm olabilir. Benimki cumartesi çağırdı. Sonrasına bakacağız bakalım

Ben aşırı aşırı pimpirikli bi insanım . Kızımda her hafta doktordaydım 😂 doğdu yine doktordaydım😅 Burnu aksa gık dese doktora sürüdüm çocuğu.Kendimi aşırı yıprattım.büyüdü 6 yaşına geldi şükür rahatladım.
2. Çocuğu o yüzden düşünmemiştim yine aynı olurum diye. Ama hakketen bi rahatlık geliyomuş demekki 2.de . 7-8 haftalıkken falan gidicem sanırım doktora🙈

Ben aşırı aşırı pimpirikli bi insanım . Kızımda her hafta doktordaydım 😂 doğdu yine doktordaydım😅 Burnu aksa gık dese doktora sürüdüm çocuğu.Kendimi aşırı yıprattım.büyüdü 6 yaşına geldi şükür rahatladım.
2. Çocuğu o yüzden düşünmemiştim yine aynı olurum diye. Ama hakketen bi rahatlık geliyomuş demekki 2.de . 7-8 haftalıkken falan gidicem sanırım doktora🙈
Yani su an gitsem de 7de gitsem de bir sey fark etmeyecek. Kanamam vs olsa tabi giderim de inşallah her sey yolunda gider. Doktora da gittigimde kalp atışını duyarım 🥰
Ben genel olarak sülalesi rahatlardanim😄

merhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum

Merhaba tahmini doğum tarihinizi görünce merak ettim. Bende dün aşılama oldum inşaallah tutarsa tahmini tarih 21 mart sizki benden 3 gün önce acaba tedavi mi oldunuz da biliyorsunuz diye
evet canım aşılama 25 haziranda oldum. şu an hamile olduğumdan değil uğur getirsin diye yaptım takvimi. :KK200: bi de açıklamaları gün gün takip etmek çok güzel :KK60:

X