Aminnnn Hepimizinkini inşallahSağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn Hepimizinkini inşallahSağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ben de öyle bayramdan sonra gidip inşallah kalp atışını da duyarım diyorumBen 7+2de gideceğim doktora
Gitmişken her şeyi göreyim istiyorum. Doktorum da uygun dedi o yüzden bekliyorum kaldı 20 gün
Yaaa maşallah son adet tarihiniz nedir çok güzel artmışKızlar perşembe 260tı bhcg bugun 2548 olmuş çok şükür Bayramdan sonraya verdi doktorum Randevuyu.
Tüp bebek canım. 3.gün embriyosuSizinde tedavi ile dimi canım yanlış görmediysem sizin nasıl değerleriniz kaçıncı gün
Bu değerle kese görünürdü. Bayrama 2hafta var, niye o kadar geç verdi ki randevuyu?Kızlar perşembe 260tı bhcg bugun 2548 olmuş çok şükür Bayramdan sonraya verdi doktorum Randevuyu.
Merhabalarhanımlar merhaba. umarım herkes iyidir. bebişler büy üyordur.
Direk kalp atışını da duymak için olabilirBu değerle kese görünürdü. Bayrama 2hafta var, niye o kadar geç verdi ki randevuyu?
Merhaba inşallah varidr ve buyuodurrrhanımlar merhaba. umarım herkes iyidir. bebişler büy üyordur.
bugun idrara sık çıkıyoırum ağrım kaşıntım akıntım bişeyim yok. sol tarafta agrım var dun coktu bugun azaldı.Merhabalar
inşallah aminnnnnnnMerhaba inşallah varidr ve buyuodurrr
Teşekkürler son adet tarihim 21 mayıs ama döngüm 35-40 gün arası değişiyo baya düzensizdi benimYaaa maşallah son adet tarihiniz nedir çok güzel artmış
Düzenli artış olunca bayramdan sonra kalp atışını duyalım direk diye İnşallah öyle olur.Bu değerle kese görünürdü. Bayrama 2hafta var, niye o kadar geç verdi ki randevuyu?
Benimde maalesef 35 40 gün arası oluyorum dönüö biraa değişik inşallah benim de değerim sağlıklı bir şekilde artarTeşekkürler son adet tarihim 21 mayıs ama döngüm 35-40 gün arası değişiyo baya düzensizdi benim
İlk gebelikte 5te gittim 6da 7de 8de hep gittim önce kese çocuk sonra kalp atışı biraz geç duyuldu falan stres oldum bosu bosunaBen de öyle bayramdan sonra gidip inşallah kalp atışını da duyarım diyorum
İnşallahh önce o artışları sonra da bebişleri sağlıklı bir şekilde görelimBenimde maalesef 35 40 gün arası oluyorum dönüö biraa değişik inşallah benim de değerim sağlıklı bir şekilde artar
Benim de ilk gebelikte gittiğimde karından ultrasonla görünmemişti vajinal bakılmıştı o zaman görmüştük keseyi. Ardından 2 hafta sonra kalp atışı duyulmuştu.İlk gebelikte 5te gittim 6da 7de 8de hep gittim önce kese çocuk sonra kalp atışı biraz geç duyuldu falan stres oldum bosu bosuna
Bu sefer bi gidip hepsini beraber göreyim diyorum doktorum zaten folik asiti söyledi o kadar
Vajinal bakmakta herhangi bir sorun oluyor mu acaba ben o konuda pek emin olamıyorumBenim de ilk gebelikte gittiğimde karından ultrasonla görünmemişti vajinal bakılmıştı o zaman görmüştük keseyi. Ardından 2 hafta sonra kalp atışı duyulmuştu.
gerçekten insan stres oluyor.Ben de başladım folik asite.
Bana da bugn pazartesi gel dedi ama sadece keseyi görürüz muhtemelen 5+2 oluyor nasıl dayanacaksınızBen 7+2de gideceğim doktora
Gitmişken her şeyi göreyim istiyorum. Doktorum da uygun dedi o yüzden bekliyorum kaldı 20 gün