2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ücreti ne kadardi . Muayene doğum falan sordun mu

Ayy bı de bu Bnm doktorum olsaymis kafayı yermiş . 150 cm boy 22 kilo aldım tam

Yavru ben doğum sigortası yaptırmıştım her şeyi karşıladı şimdilik 5 kuruş ödemeden çıktım ama salı gitcem sizin için öğrenirim her şeyi istersenizzz
Ayy ne güzel akıllılık etmişsin. Biz bir senedir belli bu yaz çocuk yapicagimiz hiç aklımıza gelmedi

Açığı takviye ile kapatırsın

Bebek için olmazmış bugün yine çok konuştum kızlar ama doktorum dedi ki ye başlıyorum tahlil sonucu ne olursa olsun üzülmüyoruz kese oluştu ise bebek kendini her türlü korur biz seni korumak için önlem alıyoruz çünkü bebek senin depolarından alıyor alacağını bir eksiklik var ise... Aynen böyle dedi bence bir doktora git ona göre ilaçlar takviyeler verir benim tahlil sonuçları da çıkıyor demir d yerlerde eli ayağı titreyip birçok takviye yazacak eminim

Allah razı olsun ben de yavrumu zor buldum o yüzden dilimde hep duadır rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım evlat farklı bir tane kızım var 6 yaşında ikinciye çok sevindik hele ki kızım abla olucam die havalara uçtu hergün karnımı öptü kardeşim burda diye bana zorla yemek yedirdi kardeşim büyüsün die ona çok üzüldüm olmadı inşallah birdaki sefere

Oyy kiyamam ona Allah bağışlasın. İnşallah gelir kardeşi en kisa zamanda

Benim ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kırmızı kan boşalmıştı, kese etrafında kanama yok deyip progestan vermişti, çok şükür sorun olmadı. O yüzden ilacını kullan gerisini kafana takma

İnşallah ilerideki hamileliğin sağlıkla ilerler, yine hamile kalırsın

Hahaha artık herşeyi ilk senden öğreniyoruz kesemin oluşmasını bekliyorum gitmek için eli boş dönmiyim bende öyle düşündüm düşük olsada var sonuçta ve bebelekam ondan faydalanır, anası kurban onu verene etim kemiğim onun olsun

Benim ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kırmızı kan boşalmıştı, kese etrafında kanama yok deyip progestan vermişti, çok şükür sorun olmadı. O yüzden ilacını kullan gerisini kafana takma
Çok sağol canım içimi rahatlattın biraz teşekkürler Kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor azar azar. Daha dün muayene oldum kanama olsaydı söylerdi herhalde. Progestana devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…