- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Canım ücreti ne kadardi . Muayene doğum falan sordun muMetrobüse atla okmeydanında in yürüme mesafesi ordan daa en kötü ihtimal yanii.. valla almam gereken kiloya kadar planladı hoşuma gitti açıkçası 2 güne bir 200 gram almamız beklenirmişsabahtan akşama 700 gram almışım ama olsun hahahaha
Canım ücreti ne kadardi . Muayene doğum falan sordun mu
Ayy bı de bu Bnm doktorum olsaymis kafayı yermiş . 150 cm boy 22 kilo aldım tamMetrobüse atla okmeydanında in yürüme mesafesi ordan daa en kötü ihtimal yanii.. valla almam gereken kiloya kadar planladı hoşuma gitti açıkçası 2 güne bir 200 gram almamız beklenirmişsabahtan akşama 700 gram almışım ama olsun hahahaha
Çıkarken eşimle benim burçları sordu çocuğun burcunu dedi iyi uyarsınız hepiniz güzel dedi her türlü hizmeti var hahahaAyy bı de bu Bnm doktorum olsaymis kafayı yermiş . 150 cm boy 22 kilo aldım tam
Ayy ne güzel akıllılık etmişsin. Biz bir senedir belli bu yaz çocuk yapicagimiz hiç aklımıza gelmediYavru ben doğum sigortası yaptırmıştım her şeyi karşıladı şimdilik 5 kuruş ödemeden çıktım ama salı gitcem sizin için öğrenirim her şeyi istersenizzz
Sürekli taciz ederdi şimdi ne yiyosun diyeAyy bı de bu Bnm doktorum olsaymis kafayı yermiş . 150 cm boy 22 kilo aldım tam
Çıkarken eşimle benim burçları sordu çocuğun burcunu dedi iyi uyarsınız hepiniz güzel dedi her türlü hizmeti var hahaha
Ay evettt . Gece mesaj atiyomus o önündeki makarnayı çabuk bırak diyeSürekli taciz ederdi şimdi ne yiyosun diye
Açığı takviye ile kapatırsınKızlar ben daha bugün başladım folik asite ve daha hiç doktora görünmedim eşim laborant hastanesinde kan veriyorum o kendi bakıyor sonuca kendimiz takip ediyoruz, folik asitim çok düşük çıktı çok korkuyorum sizce sorun olur mu
Bebek için olmazmış bugün yine çok konuştum kızlar ama doktorum dedi ki ye başlıyorumKızlar ben daha bugün başladım folik asite ve daha hiç doktora görünmedim eşim laborant hastanesinde kan veriyorum o kendi bakıyor sonuca kendimiz takip ediyoruz, folik asitim çok düşük çıktı çok korkuyorum sizce sorun olur mu
Amin canım inşallah bebiş isteyen dileyen tüm anneler için dua edicemYaacanım çok üzüldüm. Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun ben de yavrumu zor buldum o yüzden dilimde hep duadır rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin.Amin canım inşallah bebiş isteyen dileyen tüm anneler için dua edicem
Amin canım evlat farklı bir tane kızım var 6 yaşında ikinciye çok sevindik hele ki kızım abla olucam die havalara uçtu hergün karnımı öptü kardeşim burda diye bana zorla yemek yedirdi kardeşim büyüsün die ona çok üzüldüm olmadı inşallah birdaki sefereAllah razı olsun ben de yavrumu zor buldum o yüzden dilimde hep duadır rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin.
Oyy kiyamam ona Allah bağışlasın. İnşallah gelir kardeşi en kisa zamandaAmin canım evlat farklı bir tane kızım var 6 yaşında ikinciye çok sevindik hele ki kızım abla olucam die havalara uçtu hergün karnımı öptü kardeşim burda diye bana zorla yemek yedirdi kardeşim büyüsün die ona çok üzüldüm olmadı inşallah birdaki sefere
Benim ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kırmızı kan boşalmıştı, kese etrafında kanama yok deyip progestan vermişti, çok şükür sorun olmadı. O yüzden ilacını kullan gerisini kafana takmaTesadüfmüydü anlamadım. Progestan kullanıyorm fitil zaten, bi de protulex kullanıyorum. Devam ederse kalçadan iğne yaptırayım baritedirgin oldum çünkü. Kendisi kanama olabilir normal demişti ama yne de burda okuduğum kadarıyla hiç kimsenin doktoru kırmızıyı normal bulmamış
İnşallah ilerideki hamileliğin sağlıkla ilerler, yine hamile kalırsınAmin canım evlat farklı bir tane kızım var 6 yaşında ikinciye çok sevindik hele ki kızım abla olucam die havalara uçtu hergün karnımı öptü kardeşim burda diye bana zorla yemek yedirdi kardeşim büyüsün die ona çok üzüldüm olmadı inşallah birdaki sefere
Hahaha artık herşeyi ilk senden öğreniyoruzBebek için olmazmış bugün yine çok konuştum kızlar ama doktorum dedi ki ye başlıyorumtahlil sonucu ne olursa olsun üzülmüyoruz kese oluştu ise bebek kendini her türlü korur biz seni korumak için önlem alıyoruz çünkü bebek senin depolarından alıyor alacağını bir eksiklik var ise... Aynen böyle dedi bence bir doktora git ona göre ilaçlar takviyeler verir benim tahlil sonuçları da çıkıyor demir d yerlerde eli ayağı titreyip birçok takviye yazacak eminim
Şu an için yasakladı benimki heyatimsiizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn
Çok sağol canım içimi rahatlattın biraz teşekkürlerBenim ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kırmızı kan boşalmıştı, kese etrafında kanama yok deyip progestan vermişti, çok şükür sorun olmadı. O yüzden ilacını kullan gerisini kafana takma
Hangi ilacı kullanıyorsun bulantı için ?İnşallah gerçekten çok zormuş ya ama ilaç biraz iyş geldi şükür