2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım eğer seni üzmiceksem neden hamileliğin sonlanıyor. Aradın bulamadım yazdıysan da kusuruma bakma

Merhaba canım hoşgeldin. Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ins. Amin hepimizin sağlıkla ve kolayca geçsin hamisligi

Çok sağol canım içimi rahatlattın biraz teşekkürler Kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor azar azar. Daha dün muayene oldum kanama olsaydı söylerdi herhalde. Progestana devam ediyorum.
Canım benim de lekelenmem var ve ben daha keseyi görmedim,salı günü aldım sonucumu. Çok endişe ediyorum acaba bir sorun mu var diye. Zaten transferden sonra da ara ara lekelenmem olmuştu, kese randevusunu 10 gün sonraya verdiler, nasıl dayanacağım bilmiyorum ama çok korkuyorum bir şey olacak diye.

İnsan ister istemez etkileniyor ama drla iletişime geçince herşeyin normal olduğunu söylüyor. Benim doktorum kırmızı kan gelmesi de normal demesine rağmen kimseninki kırmızıya normal dememiş insanın içinde kötü bir his uyanıyor. Allaha sığınıp bekliyoruz yapabileceğimiz bişey yok. İçimizi ferah tutmaya çalışacağız. Herkesin bünyesi ve hamileliği bir olmuyor. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. Ben dünden beri uzanıyorm yormuyorm kendimi, sende öyle yap. Eğer ki progestan kullanmıyorsan doktoruna danışarak al ve kullan. Gerisini Allaha bırak

PRİLAM DR diye bi ilaç canım günde bir defa aç karna kullanıyorum ama çok bulantım olduğun da alıyorum dün beni gerçekten çok rahatlattı
Teşekkürler canım. Benim çok fazla yok şimdilik ama olursa diye sormak istedim. Kenarda dursun lazım olursa bir gün kullanırım

Ben de doktoruma sordum,sorun yok ilaçlarını bırakma dedi,o ne derse onu yapıyorum zaten. Prolutex,lutinus,estrofem ve folik asit alıyorum. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız, dualarım hepimizle

Merhaba kızlar hepimize hayırlı olsun inşallah. Benim de önceden tüp bebekle iki düşüğüm var 5 ve 7 . Haftalarda. 29 Haziran'da transferim oldu benimle ayni tarihte olan anneler var mı acaba

Canlar ya baş ağrısı yaşayan var mı? Benim acayip başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum nasıl geçirebilirim ??

Bende niye bulantı yok. Tamam herkeste olmak zorunda deilde 2 oglumdada cok olmustu. Bunda olmayınca sorun mu var diye düşünüyorum

Bende niye bulantı yok. Tamam herkeste olmak zorunda deilde 2 oglumdada cok olmustu. Bunda olmayınca sorun mu var diye düşünüyorum
bizim çok yakın tarihler bende de yok. dün aşırı bel ve kaşık ağrım vardı. Bugün o da yok. Belki erkendir.senin eski gebeliklerinde ne zaman başlamıştı

bizim çok yakın tarihler bende de yok. dün aşırı bel ve kaşık ağrım vardı. Bugün o da yok. Belki erkendir.senin eski gebeliklerinde ne zaman başlamıştı
Cok hatırlamıyorum ne zamandı ama 5 6. Hafta gibiydi. Gogus hassasiyetide yok. Biliyorum bunlar olmak zorunda deil ama olmaması rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…