PRİLAM DR diye bi ilaç canım günde bir defa aç karna kullanıyorum ama çok bulantım olduğun da alıyorum dün beni gerçekten çok rahatlattıHangi ilacı kullanıyorsun bulantı için ?
Benim agrim kanamam yok ama yasakladı doktor ki ogrenmeden hemen once iliskimiz olmuştu bir sıkıntı olmamıştı...siizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn
Canım eğer seni üzmiceksem neden hamileliğin sonlanıyor. Aradın bulamadım yazdıysan da kusuruma bakmaAmin canım evlat farklı bir tane kızım var 6 yaşında ikinciye çok sevindik hele ki kızım abla olucam die havalara uçtu hergün karnımı öptü kardeşim burda diye bana zorla yemek yedirdi kardeşim büyüsün die ona çok üzüldüm olmadı inşallah birdaki sefere
Yaaa bana dememişti birşey bende dikkat edip riske atmıyım hiçBenim agrim kanamam yok ama yasakladı doktor ki ogrenmeden hemen once iliskimiz olmuştu bir sıkıntı olmamıştı...
Amin canım Allah razı olsun inşallahOyy kiyamam ona Allah bağışlasın. İnşallah gelir kardeşi en kisa zamanda
İnşallah canımİnşallah ilerideki hamileliğin sağlıkla ilerler, yine hamile kalırsın
Merhaba canım hoşgeldin. Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ins. Amin hepimizin sağlıkla ve kolayca geçsin hamisligiHerkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur ins.
Canım benim de lekelenmem var ve ben daha keseyi görmedim,salı günü aldım sonucumu. Çok endişe ediyorum acaba bir sorun mu var diye. Zaten transferden sonra da ara ara lekelenmem olmuştu, kese randevusunu 10 gün sonraya verdiler, nasıl dayanacağım bilmiyorum ama çok korkuyorum bir şey olacak diye.Çok sağol canım içimi rahatlattın biraz teşekkürlerKahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor azar azar. Daha dün muayene oldum kanama olsaydı söylerdi herhalde. Progestana devam ediyorum.
İnsan ister istemez etkileniyor ama drla iletişime geçince herşeyin normal olduğunu söylüyor. Benim doktorum kırmızı kan gelmesi de normal demesine rağmen kimseninki kırmızıya normal dememiş insanın içinde kötü bir his uyanıyor. Allaha sığınıp bekliyoruz yapabileceğimiz bişey yok. İçimizi ferah tutmaya çalışacağız. Herkesin bünyesi ve hamileliği bir olmuyor. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. Ben dünden beri uzanıyorm yormuyorm kendimi, sende öyle yap. Eğer ki progestan kullanmıyorsan doktoruna danışarak al ve kullan. Gerisini Allaha bırakCanım benim de lekelenmem var ve ben daha keseyi görmedim,salı günü aldım sonucumu. Çok endişe ediyorum acaba bir sorun mu var diye. Zaten transferden sonra da ara ara lekelenmem olmuştu, kese randevusunu 10 gün sonraya verdiler, nasıl dayanacağım bilmiyorum ama çok korkuyorum bir şey olacak diye.
Teşekkürler canım. Benim çok fazla yok şimdilik ama olursa diye sormak istedim. Kenarda dursun lazım olursa bir gün kullanırımPRİLAM DR diye bi ilaç canım günde bir defa aç karna kullanıyorum ama çok bulantım olduğun da alıyorum dün beni gerçekten çok rahatlattı
Ben de doktoruma sordum,sorun yok ilaçlarını bırakma dedi,o ne derse onu yapıyorum zaten. Prolutex,lutinus,estrofem ve folik asit alıyorum. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız, dualarım hepimizleİnsan ister istemez etkileniyor ama drla iletişime geçince herşeyin normal olduğunu söylüyor. Benim doktorum kırmızı kan gelmesi de normal demesine rağmen kimseninki kırmızıya normal dememiş insanın içinde kötü bir his uyanıyor. Allaha sığınıp bekliyoruz yapabileceğimiz bişey yok. İçimizi ferah tutmaya çalışacağız. Herkesin bünyesi ve hamileliği bir olmuyor. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. Ben dünden beri uzanıyorm yormuyorm kendimi, sende öyle yap. Eğer ki progestan kullanmıyorsan doktoruna danışarak al ve kullan. Gerisini Allaha bırak
Parol icmende bı sakınca yok aslında .hamilelere bile günde üç taneye kadar içmeye izin var . Tabi her gün olmamak kaydıylaCanlar ya baş ağrısı yaşayan var mı? Benim acayip başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum nasıl geçirebilirim ??
Teşekkür ederim ❤Parol icmende bı sakınca yok aslında .hamilelere bile günde üç taneye kadar içmeye izin var . Tabi her gün olmamak kaydıyla
bizim çok yakın tarihler bende de yok. dün aşırı bel ve kaşık ağrım vardı. Bugün o da yok. Belki erkendir.senin eski gebeliklerinde ne zaman başlamıştıBende niye bulantı yok. Tamam herkeste olmak zorunda deilde 2 oglumdada cok olmustu. Bunda olmayınca sorun mu var diye düşünüyorum
Cok hatırlamıyorum ne zamandı ama 5 6. Hafta gibiydi. Gogus hassasiyetide yok. Biliyorum bunlar olmak zorunda deil ama olmaması rahatsız ediyor.bizim çok yakın tarihler bende de yok. dün aşırı bel ve kaşık ağrım vardı. Bugün o da yok. Belki erkendir.senin eski gebeliklerinde ne zaman başlamıştı