2 günde bir ikiye katlaniyormyuş deger. 1500 de vajinal usg de gözukuyormus 3 000 ustu karindan. Ben bayram sonrası gidicem bebegi ve kalp atısını görmek icin ondan sonra hamileyim diyebilirim. Bos kesede olabilir kalpde atmayabilir insan emin olamıyor.Bu sabah kan verdim sonuc 204 bayramdan sonra gitsem doktora ancak bişeyler görünür galiba
Lutinus ve estrofem ne için acabaBen de doktoruma sordum,sorun yok ilaçlarını bırakma dedi,o ne derse onu yapıyorum zaten. Prolutex,lutinus,estrofem ve folik asit alıyorum. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız, dualarım hepimizle
evet yaa olmayınca insanın gidip beta baktırası geliyor. acaba her şey yolunda mı. belirti olunca da acaba olması gereken mi diyeCok hatırlamıyorum ne zamandı ama 5 6. Hafta gibiydi. Gogus hassasiyetide yok. Biliyorum bunlar olmak zorunda deil ama olmaması rahatsız ediyor.
hahah bende doktoru beklerken geldi de sorun ol masın diye tuvalete gittim2 günde bir ikiye katlaniyormyuş deger. 1500 de vajinal usg de gözukuyormus 3 000 ustu karindan. Ben bayram sonrası gidicem bebegi ve kalp atısını görmek icin ondan sonra hamileyim diyebilirim. Bos kesede olabilir kalpde atmayabilir insan emin olamıyor.
Kızlar usg ye gelirken aşırı sıkışık ol dedi dr oyle sıkısık ol ki wc ye kosarak gitcek gibi dedibilginiz olsun öyle gidin iyi gözükmesi icin
Lutinus progesteron içerikli fitil ve transferden 5 gün önce başlamıştık, hala devam ediyor.Lutinus ve estrofem ne için acaba
İnşallah böyle az az olur biter canımmYa yeme icmede bişey yok ama mide bulantim başladı gün içinde bir iki kez bulantı oluyor ama kusma yok
Benimdee aynıı bak yorulduğımda benimde oluyor gerçektenbaşladı maalesef özellikleri sabahlari ve gün içinde aciktigimda ya da yorulduğumda fena bulanti hissediyorum. henüz cıkarmadim tutuyorum kendimi. çıkarırsam belki rahatlicam ama tekrar yemek yeme derdi olacak...
Benim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı2 günde bir ikiye katlaniyormyuş deger. 1500 de vajinal usg de gözukuyormus 3 000 ustu karindan. Ben bayram sonrası gidicem bebegi ve kalp atısını görmek icin ondan sonra hamileyim diyebilirim. Bos kesede olabilir kalpde atmayabilir insan emin olamıyor.
Kızlar usg ye gelirken aşırı sıkışık ol dedi dr oyle sıkısık ol ki wc ye kosarak gitcek gibi dedibilginiz olsun öyle gidin iyi gözükmesi icin
Aydınlattığın için sağol canım.Lutinus progesteron içerikli fitil ve transferden 5 gün önce başlamıştık, hala devam ediyor.
Estrofem de rahim kalınlığı için, benim tüp bebek canım, ondan sizinkiker normalse kullanmıyor olabilirsiniz :)
var tabiiii <3 <3Kızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallah  bata daha 5 gün, var
Aaa seninde mi ters . Benim de rahmim ters .15.000 lerde falan karından keseyi görüyorum ama alttan bakalım istersen demişti .o zamn bebeği de kalp atışını da görmüştü kızımda. Şimdi salı günü gidicem . Tahminen 14. Binlerde bişey olucak 5+5 olucak . Vajinal bakması i isticem inşallah bebekte görünürBenim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı
Bnce de var canım aynı testle battan bı gün önce yaptım bundan biraz daha koyudu . Senin çok erken belli olmuş maşallahKızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallahbata daha 5 gün, var
var var ama erken yumurtladin bence baya koyu çıkmış çünküKızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallahbata daha 5 gün, var
Yaa insallah görünürAaa seninde mi ters . Benim de rahmim ters .15.000 lerde falan karından keseyi görüyorum ama alttan bakalım istersen demişti .o zamn bebeği de kalp atışını da görmüştü kızımda. Şimdi salı günü gidicem . Tahminen 14. Binlerde bişey olucak 5+5 olucak . Vajinal bakması i isticem inşallah bebekte görünür
Yok ya bişey olmaz bnce alttan baksada .bakalım inşallahYaa insallah görünürama alttan muayene etmeleride iyi değilmis ilk tecrübesizdim bilmiyodum ebe kuzenim baktırmamamı söylemisti