2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu sabah kan verdim sonuc 204 bayramdan sonra gitsem doktora ancak bişeyler görünür galiba
2 günde bir ikiye katlaniyormyuş deger. 1500 de vajinal usg de gözukuyormus 3 000 ustu karindan. Ben bayram sonrası gidicem bebegi ve kalp atısını görmek icin ondan sonra hamileyim diyebilirim. Bos kesede olabilir kalpde atmayabilir insan emin olamıyor.
Kızlar usg ye gelirken aşırı sıkışık ol dedi dr oyle sıkısık ol ki wc ye kosarak gitcek gibi dedi bilginiz olsun öyle gidin iyi gözükmesi icin

Cok hatırlamıyorum ne zamandı ama 5 6. Hafta gibiydi. Gogus hassasiyetide yok. Biliyorum bunlar olmak zorunda deil ama olmaması rahatsız ediyor.
evet yaa olmayınca insanın gidip beta baktırası geliyor. acaba her şey yolunda mı. belirti olunca da acaba olması gereken mi diye

hahah bende doktoru beklerken geldi de sorun ol masın diye tuvalete gittim

Herkese merhabalar benim de bulantım sabahları başladı canim bişey yemek istemiyor ama yemeye başlayınca da yiyorum göğüslerim sis ve ağrılı ne zaman inecekler ve normale dönecek onu dört gözle bekliyorum. Bel kasık ağrım hep vardı ve tam gaz devam

başladı maalesef özellikleri sabahlari ve gün içinde aciktigimda ya da yorulduğumda fena bulanti hissediyorum. henüz cıkarmadim tutuyorum kendimi. çıkarırsam belki rahatlicam ama tekrar yemek yeme derdi olacak...
Benimdee aynıı bak yorulduğımda benimde oluyor gerçekten

Benim ikinci gebelik olduğu için 7000 ken keseyi zar zor altan görmüstü dr rahmim ters olduğu için ondan tecrübeliyim biraz ilkte dediğiniz gibi endişeli oluyor insan ama her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı

Kızlar sizce varmı eğer varsa bende mart annesi olacağım inşallah bata daha 5 gün, var

Eklentiler

• IMG_20210711_101959.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210711_101957.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210711_101949.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 75
Aaa seninde mi ters . Benim de rahmim ters .15.000 lerde falan karından keseyi görüyorum ama alttan bakalım istersen demişti .o zamn bebeği de kalp atışını da görmüştü kızımda. Şimdi salı günü gidicem . Tahminen 14. Binlerde bişey olucak 5+5 olucak . Vajinal bakması i isticem inşallah bebekte görünür

Kızlar bi arkadaşımız maden suyu hakkında bilgi yazmıştı. Hangi marka maden suyu tekrar yazabilir mi.

Yaa insallah görünür ama alttan muayene etmeleride iyi değilmis ilk tecrübesizdim bilmiyodum ebe kuzenim baktırmamamı söylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…