Ayyy pek severim pimpirikli doktorSorma kuzu doktorum şimdi de tansiyon diye darlıyor en azından kan vermicem diye saat başı ölçüp atıyorum tam bir kuduruk
Dün cokdu bu gün ara ara. Dra gittim bir sorun yok kasık bel ağrısı normal dedi canımKızlar benim kasık ağrım arttı. sizde de varmı ağrıyan
çok sağol canımDün cokdu bu gün ara ara. Dra gittim bir sorun yok kasık bel ağrısı normal dedi canım
Bu bana birini hatırlattı ( beni )Kısır mı bak canım kısır çekti ahhajajsjjsshshsj
başladı maalesef özellikleri sabahlari ve gün içinde aciktigimda ya da yorulduğumda fena bulanti hissediyorum. henüz cıkarmadim tutuyorum kendimi. çıkarırsam belki rahatlicam ama tekrar yemek yeme derdi olacak...Kızlarr nasılsınız yeme içme durumlarınız nasıl miğde bulantılarınız başladımı
kuzum şişli kolan vuslat lale bakır şiddetle öneriliiiirAy acil doktor ismi istiyorum
Kız bu doktor çok değişik ya ben buna gitsem ikincide daha rahat olacağıma daha stresli bi hamilelik yaşarımaaa cicim anneler sodayı kızılay veya beypazarı içecekmişiz diğerlerinde magnezyum oranı daha azmış: marka bile önerdi doktor
bana düşünecek hiçbir şey bırakmıyo kuzu iyi oldu ahahha her şeyi sorguluyor sağolsunKız bu doktor çok değişik ya ben buna gitsem ikincide daha rahat olacağıma daha stresli bi hamilelik yaşarım
Rabbim bu sefer..Hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canim.Herkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur ins.
Aynen esim kalp atisina kadar dr dan veto yedim diyor.Agri olmasa bile hep aynı şeyi söylüyor dr.lar.siizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn
Güzel arkadaşım inşaallah bu sefer herşey güzel hayırlı ve sağlıklı olur rabbim hepimizin yardımcısı olsunHerkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur ins.
Amin cnm insallah hepimize nasip etsinRabbim bu sefer..Hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canim.
Sagol canim benim insallah bu sefer muradimiza ereriz hepimiz Allahin izniyleGüzel arkadaşım inşaallah bu sefer herşey güzel hayırlı ve sağlıklı olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ya keşke anadolu yakasında olsaydı ama yinede işk kontrolüme oraya gidebilirim baya detaylı ilginlenmişkuzum şişli kolan vuslat lale bakır şiddetle öneriliiiir
Benimde ağrım var hala doktora gitmedim daha ama öğrendiğimizden beri ilişkiyi kendi kendime yasak ettim doktora gidene kadar tehlikeye atmaya gerek yoksiizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn
Metrobüse atla okmeydanında in yürüme mesafesi ordan daa en kötü ihtimal yanii.. valla almam gereken kiloya kadar planladı hoşuma gitti açıkçası 2 güne bir 200 gram almamız beklenirmişYa keşke anadolu yakasında olsaydı ama yinede işk kontrolüme oraya gidebilirim baya detaylı ilginlenmiş