2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sorma kuzu doktorum şimdi de tansiyon diye darlıyor en azından kan vermicem diye saat başı ölçüp atıyorum tam bir kuduruk
Ayyy pek severim pimpirikli doktor Olsun canım ona göre bi sorun görürse erkenden önlemini alır çok iyi yapıyo tam benim kafa

Kızlarr nasılsınız yeme içme durumlarınız nasıl miğde bulantılarınız başladımı
başladı maalesef özellikleri sabahlari ve gün içinde aciktigimda ya da yorulduğumda fena bulanti hissediyorum. henüz cıkarmadim tutuyorum kendimi. çıkarırsam belki rahatlicam ama tekrar yemek yeme derdi olacak...

Herkese meraba bende 5+6 hamileyim cok sukur. Kalp atisini duymayi bekliyoruz bayrama kadar. Ins hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Rabbim hepimize kolay hamilelik kolah dogum nasip eder ins. Bu benim 6. hamileligim arkadaslar. Digerleri kismet olmadi. Herkese dua ediyorum ve hepinizden de dua bekliyorum bu sefer bebegime kavusmak kismet olur ins.

aaa cicim anneler sodayı kızılay veya beypazarı içecekmişiz diğerlerinde magnezyum oranı daha azmış : marka bile önerdi doktor
Kız bu doktor çok değişik ya ben buna gitsem ikincide daha rahat olacağıma daha stresli bi hamilelik yaşarım

siizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn

Rabbim bu sefer..Hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canim.

siizn doktorlar ilişkiyi serbest tuttu mu yasakladı bizimki kalp atışını duyana kadar ağrım olduğu içinn
Aynen esim kalp atisina kadar dr dan veto yedim diyor.Agri olmasa bile hep aynı şeyi söylüyor dr.lar.

Güzel arkadaşım inşaallah bu sefer herşey güzel hayırlı ve sağlıklı olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Benimde ağrım var hala doktora gitmedim daha ama öğrendiğimizden beri ilişkiyi kendi kendime yasak ettim doktora gidene kadar tehlikeye atmaya gerek yok

Ya keşke anadolu yakasında olsaydı ama yinede işk kontrolüme oraya gidebilirim baya detaylı ilginlenmiş
Metrobüse atla okmeydanında in yürüme mesafesi ordan daa en kötü ihtimal yanii.. valla almam gereken kiloya kadar planladı hoşuma gitti açıkçası 2 güne bir 200 gram almamız beklenirmiş sabahtan akşama 700 gram almışım ama olsun hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…