kızlar smear testine kadar aldı yine dünya kan çiş falan verdim
keseyi gördü ama boş tabi daha jkahsdkja salı yine gitcem bayram sonunda da kalp atışını çok rahat duyarız dedi. geç döllenme değil dedi son regl tarihinle uyumlu dedi 4-5 gün sapma var ama o da normal dedi (geç yumurtlamıştım) 6 mart gibi doğum beklerim dedi.. iç tarafta kanama falan yokmuş duvar kısma yapışmış bebecik ama sol tarafta bir kist var o 4 aya kadar erimezse sıkıntı dedi nolcak bilemiyorum. kalp hastası olduğumdan tansiyon sıkıntılı onu beğenmedi salı kardiyolojiyle de bir ortak bakacaklarmış..
hurma nar kahve çay yasak.. balık egede olsak önerirdim ama marmarada asla dedi onu balık yağı ile hallederiz dedi işte burada leş sular falan ya önermiyor balık yemeyi.. bol bol protein tüket dedi. meyve süt yoğurt eksik etme dedi..
aşıyı ben öneriyorum dedi hatta kalp atışından sonra yapalım dedi işe gidip geldiğim için sıkıntı görüyor bu yeni yayılan virüs çok tehlikeliymiş öncekinden de..
ağrılarım olduğunu söyledim bel ve kasık ara ara progestan verdi ek c vitamini verdi diofola devam et dedi. günde 1 tane kızılay maden suyu iç dedi hatta ileride 2 tane yapıcaz onu dedi mahnezyum içinn.
50 kiloydum 16 17 kilo dan fazla almaman lazım doğum sonuna kadar dedi bulantılı bir gebelik bekliyormuş benden ilk aylarda kilo kaybedebiliriz ondan meyve falan ne yersen kar dedi özellikle çilek tüket dedi. mide bulantısı için bir ilaç yazdı.
benden haberler bu kadar