çok su içmişim de içimde sallanıyor gibi bende deBenim karnımın içinde rüzgar esiyobilmem bu durum Nası anlatılır hızlı şekilde gelip geçiyo
Yok yok öle bişi değil benimki bildiğin kasırga kopuyo sonra diniyoçok su içmişim de içimde sallanıyor gibi bende de
Canım hayırlısı olsun insan çok üzülüyor bende üzülmüştüm. Hatta çok üzülmüştüm ama nisan da düşük oldu benimde şuan tekrar hamile kaldım inşaallah seninde hemen arkasından kalırda hemen unutsun üzüntüsünüCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
canım gittin mi doktora ne alemdesinMerhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese mi büyümüyor
Benimde pazartesi artttırmıştı. Çok devam ederse gidicem sanırımbende de oldu lekelenme progestani arttirdi dr.
günde bir fincanın zararı yok canımKızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu muSaçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım
bir fincan türk kahvesi, yada sütlü filtre olabilirKızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu muSaçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım
1 fincan serbest diye okumuştum ben her gün 1 fincan türk kahvesi içip telvesini yalamadan duramıyorum yaKızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu muSaçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım
sütlü türk kahvesi de olabilir o da güzel oluyobir fincan türk kahvesi, yada sütlü filtre olabilir
bende hem telve var, hem sigara var1 fincan serbest diye okumuştum ben her gün 1 fincan türk kahvesi içip telvesini yalamadan duramıyorum yaçayım sigaram yok telve bağımlılığım var
ben eşime kızıyorum sigara içiyor diye o da bana kahveden vuruyor zaten sende kahve bağımlısısın diye1 fincan serbest diye okumuştum ben her gün 1 fincan türk kahvesi içip telvesini yalamadan duramıyorum yaçayım sigaram yok telve bağımlılığım var
sigaranın da külünü yiyordum çok uzun süre hamile olduğumdan beri o siyah kısmını canım nasıl istiyor da korkumdan ona bulaşamadımbende hem telve var, hem sigara varhala sigarayı bırakamayan var mı aranızda?
sigaranın da külünü yiyordum çok uzun süre hamile olduğumdan beri o siyah kısmını canım nasıl istiyor da korkumdan ona bulaşamadım
yok yok sen yeme gene külünü mülünü boşversigaranın da külünü yiyordum çok uzun süre hamile olduğumdan beri o siyah kısmını canım nasıl istiyor da korkumdan ona bulaşamadım
Canım benim ya çok üzüldüm bunda da bi hayır vardır elbet tez zamanda yeniden hamilelik haberini alırız inşallahCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
Valla ben oncekinde de bunda da içiyorum hatta Nescafe . Çok kasmana gerek yok canım canin istiyorsa iç gitsin . Bu taneden bişey olmazKızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu muSaçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım
Bennnbende hem telve var, hem sigara varhala sigarayı bırakamayan var mı aranızda?