2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. 🙏🏻🙏🏻 Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum. 💕💕😘😘
Canım hayırlısı olsun insan çok üzülüyor bende üzülmüştüm. Hatta çok üzülmüştüm ama nisan da düşük oldu benimde şuan tekrar hamile kaldım inşaallah seninde hemen arkasından kalırda hemen unutsun üzüntüsünü

Merhaba hanımlar bat 24.05 ti test yaptım hamile oldugumu ögrendim doktora gittim ilk hcg 129.9 2 gün sonra 517 2gün 1090. 4 gün sonra 1999 sonuç çıktı deger çok yükselmemiş bgün 6 haftalık olucak keseyi 5+4 den vajinadan göründü ama düşük gibi duruyor dedi doktor tutanamayada bilir düşede bilir veya kese büyümezse 1 haftaya kadar kürtaj yapılabilir dedi perşembeyi zor bekliyorum ama kanamam agrım yok acaba kese mi büyümüyor😔
canım gittin mi doktora ne alemdesin

Kızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu mu :KK70: Saçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım :KK43:

Kızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu mu :KK70: Saçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım :KK43:
günde bir fincanın zararı yok canım :KK200:

bir fincan türk kahvesi, yada sütlü filtre olabilir

1 fincan serbest diye okumuştum ben her gün 1 fincan türk kahvesi içip telvesini yalamadan duramıyorum ya :KK70: çayım sigaram yok telve bağımlılığım var :KK70:

1 fincan serbest diye okumuştum ben her gün 1 fincan türk kahvesi içip telvesini yalamadan duramıyorum ya :KK70: çayım sigaram yok telve bağımlılığım var :KK70:
bende hem telve var, hem sigara var :KK70: hala sigarayı bırakamayan var mı aranızda?

ben eşime kızıyorum sigara içiyor diye o da bana kahveden vuruyor zaten sende kahve bağımlısısın diye :KK70:

sigaranın da külünü yiyordum çok uzun süre hamile olduğumdan beri o siyah kısmını canım nasıl istiyor da korkumdan ona bulaşamadım
:KK70: yok benim külü ile bir işim yok :KK70: henüz bırakma kıvamına gelemediğim için bir iki çekip atıyorum en azndan psikolojik olarak yakmış olayım diye :KK70:

Valla ben oncekinde de bunda da içiyorum hatta Nescafe . Çok kasmana gerek yok canım canin istiyorsa iç gitsin . Bu taneden bişey olmaz

bende hem telve var, hem sigara var :KK70: hala sigarayı bırakamayan var mı aranızda?
Bennn ✋kızımda elektronik iciyodum . Keseyi bebeği görünce bıraktım . Bunda da öyle olur diye tahmin ediyorum . Ama bu elektronik olmadığı için daha çok zorlicak galiba bni 😬

X