- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
geçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldu
evet canıım aynenn anadolu sigorta aralıkta yaptırmıştım eşim sonra seyire gitti 4 ay direkt yandı sigorta kısmetsizlikk o yüzden her türlü doğum sigortasını yenileyeceğim cumartesi sömürmeye başlıyorum nefes alsam giderim artık 10 hak bitsin diyegeçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?
şekere aç bakıyorlar diye biliyorumGünaydın hanımlar doktorumun istediği kan testleri için aç veya tok olmam fark eder mi
Evet çok küçük daha4+2 de gittigim icin cok küçük daha bekleyip göreceğiz.
olsun sağlıkla olsun da doğum gerisi hallolurevet canıım aynenn anadolu sigorta aralıkta yaptırmıştım eşim sonra seyire gitti 4 ay direkt yandı sigorta kısmetsizlikk o yüzden her türlü doğum sigortasını yenileyeceğim cumartesi sömürmeye başlıyorum nefes alsam giderim artık 10 hak bitsin diye
bende çok kararsızım, sonra bir sıkıntı olursa Allah korusun ondan mı oldu acaba diye düşünmek istemem. bakalım zaman neyi gösterecekBende aşı vurunmayı düşünmüyorum nasip olursa. Çalışıyorum ama sakin iş yerim
benim kuzenimin eşi çok bulantı çekti, hiçbir şey yiyemedi neredeyse ama bebek erkekmişne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
bak şimdi umut oldun bana :)benim kuzenimin eşi çok bulantı çekti, hiçbir şey yiyemedi neredeyse ama bebek erkekmiş
hatta ilk gittikleri doktor kız dedi, pembe balonlar patlatıldı. sonra başka bir doktora gittiler doktor dedi bak pipisibak şimdi umut oldun bana :)
Benim arkadaşım doğuma kadar bulantı çekti nerdeyse ama erkek oldune kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
Çin takvimine baksanıza etrafımdan onu diyolar hep çoğunlukla tutuyormuşbak şimdi umut oldun bana :)
ben inanmıyorum öyle şeylere nerden biliyor döllenme ne zaman oldu ben tahmin bile edemiyorumÇin takvimine baksanıza etrafımdan onu diyolar hep çoğunlukla tutuyormuş
bilmiyorum herkes bir şey diyoben inanmıyorum öyle şeylere nerden biliyor döllenme ne zaman oldu ben tahmin bile edemiyorum
Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com burdakine göre kız son regl tarihi mayıs, ama asıl çin takvimi hesaplaması hamile kaldığın ayı soruyor ona haziran yazıyorum tabi erkek neyse sağlıklı olsun da :)Çin takvimine baksanıza etrafımdan onu diyolar hep çoğunlukla tutuyormuş