2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
geçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?
evet canıım aynenn anadolu sigorta aralıkta yaptırmıştım eşim sonra seyire gitti 4 ay :KK70: direkt yandı sigorta kısmetsizlikk o yüzden her türlü doğum sigortasını yenileyeceğim cumartesi sömürmeye başlıyorum nefes alsam giderim artık 10 hak bitsin diye :KK70:

Günaydın hanımlar doktorumun istediği kan testleri için aç veya tok olmam fark eder mi

evet canıım aynenn anadolu sigorta aralıkta yaptırmıştım eşim sonra seyire gitti 4 ay :KK70: direkt yandı sigorta kısmetsizlikk o yüzden her türlü doğum sigortasını yenileyeceğim cumartesi sömürmeye başlıyorum nefes alsam giderim artık 10 hak bitsin diye :KK70:
:KK70: olsun sağlıkla olsun da doğum gerisi hallolur :KK200:

ne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr

ne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
benim kuzenimin eşi çok bulantı çekti, hiçbir şey yiyemedi neredeyse ama bebek erkekmiş :KK70:

Benim arkadaşım doğuma kadar bulantı çekti nerdeyse ama erkek oldu 😊

Benim dr.a çok dikkat et ama 4.ay dan sonra tekrar bakarız dedi asi için.Aslinda bende olmayı düşünmüyorum.

Oo keseler görüldü.Cinsiyet merakı başlamış herkeste :KK48:

Cin takvimi bende de hic tutmadi.Inanmiyorum da.Oğlumda kız diyodu.Kaybettigim bebeğime erkek diyodu kızdı.

X