2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de öyle o kadar şişti ki hayır doğru düzgün bişey de yemiyorum ki yesem de çıksa neyse Anlam verememiştim şimdi sizin mesajınızı okuyunca yalnız olmadığıma sevindim
Benim de oyle 2 kilo verdim bulantidan zaten zayifim normalde karnim iceri göçer verince ama gunlerdir baya belirgin şiş gergin sert bi şişlik bide

Merhaba ilk önce gözünüz aydın inşaallah hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza alırsınız sanırım herkesin cuma randevusu büyük ihtimal kese görünür bende en son geçen hafta gittiğim de doktor yeni diye bakmak istememişti

Hayırlı olsun değerin çok güzel çıkmış inşallah görünür kese bende yeniyim bu konularda ama görünür diye düşünüyorum

ayy kızlar şimdi çıkmış sonucum baştan yazıyorum ama hepsi farklı hastane farklı saat öyle söyleyeyim
30 Haziran 9:00 - 14
2 Temmuz 19:00 - 89
4 Temmuz 20.00 -206
7 Temmuz 10.00 -846
Bence daha kan vermene gerek yok ne güzel artıyor değer

Hayırlı olsun içini ferah tut inşallah sağ salim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza iyi şeyler düşün kötüleri at kafandan

kızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Hayırlı olsun canım, kese şu an gitsende gözükür vajinal muayene ile

Ay hadi inşallah ya çok meraktayım doktorum zaten her daim vajinal bakan bir adam adetli adetsiz hiç farketmiyo bunda da öyle bakmaktan çekinmez diye düşünüyorum

Ben olmuştum 2 doz ama öğretmen olduğum için 2 ay felan oldu olalı ama 3.dozu olmayı düşünmüyorum

olmadım kuzum olmayı düşünmüyorumm dayatma olana kadar

bende evden çalışıyordum, bayramdan sonra ofise dönecekmişiz nasıl olacak bakalım :) yok mu hamişlere özel izin vs.

valla metro otobüs her gün 2 git 2 gel allaha emanet gidip geliyorum cumartesi doktora gittiğimde soracağım raporsa rapor gitmeyeyim diye :)
muhtemelen aşı olmadığımız için rapor yazarlar diye düşünüyorum bende, en azından ilk 3 aylık süreç için. sonra aşı olabilirsin dedi benim doktor, biontech ama dedi - diğer aşılar yeterince test edilmemiş bizimkinin önerisi bu. iki doz aşı olan ve doğum yapan hastaları varmış söylediğine göre :)

diyorki hamile iken covid olmak, aşı olmaktan daha zararlı ve riskli o yüzden benim önerim aşı olman diyor benim doktor. Ama işte bilemiyor insan :)

benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…