- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 42
4+2 de gittigim icin cok küçük daha bekleyip göreceğiz.Çok üzüldüm. Ne dedi peki doktor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4+2 de gittigim icin cok küçük daha bekleyip göreceğiz.Çok üzüldüm. Ne dedi peki doktor?
2 aydır kullanıyorumFolik asit gebelikten 3 ay önce başlanmalı zaten. Almıyorsanız hemen başlayın derim..
Benim de oyle 2 kilo verdim bulantidan zaten zayifim normalde karnim iceri göçer verince ama gunlerdir baya belirgin şiş gergin sert bi şişlik bideBenim de öyle o kadar şişti ki hayır doğru düzgün bişey de yemiyorum ki yesem de çıksa neyse Anlam verememiştim şimdi sizin mesajınızı okuyunca yalnız olmadığıma sevindim
Bence yeter artık haftaya kese görünür sankiArtık beni dikkate al diyo teyzesii doktora yarın yine sorayım kollarım koptu kan vermekten yeter mi diye
Merhaba ilk önce gözünüz aydın inşaallah hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza alırsınız sanırım herkesin cuma randevusu büyük ihtimal kese görünür bende en son geçen hafta gittiğim de doktor yeni diye bakmak istememiştiKızlar herkese merhaba dün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adetim 2 gün geçmişti kan verdim hcg 1060 çıktı cuma gününe doktora randevu aldım ilk gebeliğim olacak inşallah sizce kese görünür mü ?
Hayırlı olsun değerin çok güzel çıkmış inşallah görünür kese bende yeniyim bu konularda ama görünür diye düşünüyorumKızlar herkese merhaba dün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adetim 2 gün geçmişti kan verdim hcg 1060 çıktı cuma gününe doktora randevu aldım ilk gebeliğim olacak inşallah sizce kese görünür mü ?
Bence daha kan vermene gerek yok ne güzel artıyor değerayy kızlar şimdi çıkmış sonucum baştan yazıyorum ama hepsi farklı hastane farklı saat öyle söyleyeyim
30 Haziran 9:00 - 14
2 Temmuz 19:00 - 89
4 Temmuz 20.00 -206
7 Temmuz 10.00 -846
Hayırlı olsun içini ferah tut inşallah sağ salim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza iyi şeyler düşün kötüleri at kafandanMerhaba
Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Ocak ayında kalp atisi duyamadigimiz icin kurtaj olmuştum. 6 ay sonra yeniden hamileyim ama ayni korkular devam ediyor. SAT 7 Haziran BAT 2 temmuzdu. 5 temmuzda 1106 betahcgydi. bugun keseyi gorduk ama ici bos tabii :)Eki Görüntüle 2884569
Hayırlı olsun canım, kese şu an gitsende gözükür vajinal muayene ileKızlar herkese merhaba dün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adetim 2 gün geçmişti kan verdim hcg 1060 çıktı cuma gününe doktora randevu aldım ilk gebeliğim olacak inşallah sizce kese görünür mü ?
Ben olmuştum 2 doz ama öğretmen olduğum için 2 ay felan oldu olalı ama 3.dozu olmayı düşünmüyorumkızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
olmadım kuzum olmayı düşünmüyorumm dayatma olana kadarkızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
valla metro otobüs her gün 2 git 2 gel allaha emanet gidip geliyorum cumartesi doktora gittiğimde soracağım raporsa rapor gitmeyeyim diye :)bende evden çalışıyordum, bayramdan sonra ofise dönecekmişiz nasıl olacak bakalım :) yok mu hamişlere özel izin vs.
muhtemelen aşı olmadığımız için rapor yazarlar diye düşünüyorum bende, en azından ilk 3 aylık süreç için. sonra aşı olabilirsin dedi benim doktor, biontech ama dedi - diğer aşılar yeterince test edilmemiş bizimkinin önerisi bu. iki doz aşı olan ve doğum yapan hastaları varmış söylediğine göre :)valla metro otobüs her gün 2 git 2 gel allaha emanet gidip geliyorum cumartesi doktora gittiğimde soracağım raporsa rapor gitmeyeyim diye :)
benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldumuhtemelen aşı olmadığımız için rapor yazarlar diye düşünüyorum bende, en azından ilk 3 aylık süreç için. sonra aşı olabilirsin dedi benim doktor, biontech ama dedi - diğer aşılar yeterince test edilmemiş bizimkinin önerisi bu. iki doz aşı olan ve doğum yapan hastaları varmış söylediğine göre :)
kısmet olmamış aşı :))benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldu