2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yalnız göbeğim çok şiş 4-5 aylik gebe gibi birkac soran oldu hamile misin diye yok mok gecistirdim. kalp atışı duyulsun saklayamacagim daha fazla. rahim cok büyüdü galiba.
Benim de öyle o kadar şişti ki hayır doğru düzgün bişey de yemiyorum ki yesem de çıksa neyse🤦🏻‍♀️ Anlam verememiştim şimdi sizin mesajınızı okuyunca yalnız olmadığıma sevindim

bende 2 ay olduu şimdi bu kutu bitcek 2 güne belki hamiş olunca başka şey verir diye yeni kutuyu almayayım diyoduum doktorum da gitmiş başka yere çünküü :KK70: gribin nasıl olduu iyileştin mii
Ayy çok şükür iyileştim canım 1 hafta sürdü ama geçti . Sen nasıl oldun ballı ıhlamur iyi geldi bana günde 1 bardak .

Kıxlar bu arada benim de karnım çıktı yani baya baya hamile göbeği gibi aşağıdan geliyo. Doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hatta 1 kilo vermişim ama göbek çıkıyo :anneadayı:
Kızımda 5 aylık olunca anca belli olmaya başlanıştı.

Ayy çok şükür iyileştim canım 1 hafta sürdü ama geçti . Sen nasıl oldun ballı ıhlamur iyi geldi bana günde 1 bardak .
bende tarhana falan yaptım da daha kötüyüm ya öksürük möksürük burun akıntısı devamm doktor hamileler için pastil oluyo onlardan alabilirsin dedi de almadım parol kullanabilirsin dedi onu da kullanmadım çekiyorum şu an :KK70:

ayy kızlar şimdi çıkmış sonucum baştan yazıyorum ama hepsi farklı hastane farklı saat öyle söyleyeyim :KK70:
30 Haziran 9:00 - 14
2 Temmuz 19:00 - 89
4 Temmuz 20.00 -206
7 Temmuz 10.00 -846

Merhaba
Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Ocak ayında kalp atisi duyamadigimiz icin kurtaj olmuştum. 6 ay sonra yeniden hamileyim ama ayni korkular devam ediyor. SAT 7 Haziran BAT 2 temmuzdu. 5 temmuzda 1106 betahcgydi. bugun keseyi gorduk ama ici bos tabii :) IMG-20210707-WA0006.jpeg

Merhaba
Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Ocak ayında kalp atisi duyamadigimiz icin kurtaj olmuştum. 6 ay sonra yeniden hamileyim ama ayni korkular devam ediyor. SAT 7 Haziran BAT 2 temmuzdu. 5 temmuzda 1106 betahcgydi. bugun keseyi gorduk ama ici bos tabii :)Eki Görüntüle 2884569
olsun annesii 2 haftaya pıt pıt pıt duyacaksın eminiiim

ayy kızlar şimdi çıkmış sonucum baştan yazıyorum ama hepsi farklı hastane farklı saat öyle söyleyeyim :KK70:
30 Haziran 9:00 - 14
2 Temmuz 19:00 - 89
4 Temmuz 20.00 -206
7 Temmuz 10.00 -846
Ayy artış süper 🧿 14ü ciddiye alamıyorum dediğin yazı aklıma geldi 😂 valla ciddiye alıncak hale gelmiş bu değer artık 🙏🏻🥰🥰

Merhaba
Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Ocak ayında kalp atisi duyamadigimiz icin kurtaj olmuştum. 6 ay sonra yeniden hamileyim ama ayni korkular devam ediyor. SAT 7 Haziran BAT 2 temmuzdu. 5 temmuzda 1106 betahcgydi. bugun keseyi gorduk ama ici bos tabii :)Eki Görüntüle 2884569
Hayırlı olsun 🙏🏻 Hepimizde aynı korkular ama inşallah sorunsuz atlatırız bu zamanları 🥰

henüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canım
Folik asit gebelikten 3 ay önce başlanmalı zaten. Almıyorsanız hemen başlayın derim..

X