2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
3 yıldır tedavi görürken o kadar çok vajina muanesi oldum ki alıştım artık. kendinizi sıkmadığınız sürece ağrı sızı olmuyor utanıyor insan ama doktolar bakmıyor bile sana ekrana bakıyorlar direk

ahh sorma bende öyle. alıştım bide beni transferimde zor oluyordu çabukta bitmiyordu. neyse geçti bitti.unuttuk onları. hele bebek gelsin tamamen unuturuz

benim hcg 5000 iken karindan kese gözüktü. 14 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi. yine karindan bakicak gozukmezse vajinal.

yalnız göbeğim çok şiş 4-5 aylik gebe gibi birkac soran oldu hamile misin diye yok mok gecistirdim. kalp atışı duyulsun saklayamacagim daha fazla. rahim cok büyüdü galiba.

Normalde bende çok vajinal muane oldum benim doktor sağolsun adetliyken bile bakıyordu bu seferki erkek doktor diye çekiniyorum sadece

Kızlar sizden de kan tahlili istediler mi ? Bir sürü şey için tahlil yaptır dedi doktor

Kızlar sizden de kan tahlili istediler mi ? Bir sürü şey için tahlil yaptır dedi doktor
henüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canım

İlk gebeliğimde hemen istemişti.
Bu sefer de 4 haziranda kontrole gitmiştim ben spiralimi çıkartmaya. O zaman bebek istediğimi söylemiştim. Yine bütün testleri yaptı. Kan değerlerinden hormonlara bazı hastalıkların bağışıklığına kadr bakıyorlar. 4 tüp kan verdim ben.
zaten akabinde hamile kaldım şimdi yaptırmaz artık ama normalde yaptırıyorlar

henüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canım
Folik asiti anında veriyorlar canım. Hatta benim doktor bebek düşünüyorsan 2-3 ay öncesinde başlayalım dedi ben başlamıştım 1 hafta sonra hamile kaldım

Folik asiti anında veriyorlar canım. Hatta benim doktor bebek düşünüyorsan 2-3 ay öncesinde başlayalım dedi ben başlamıştım 1 hafta sonra hamile kaldım
bende 2 ay olduu şimdi bu kutu bitcek 2 güne belki hamiş olunca başka şey verir diye yeni kutuyu almayayım diyoduum doktorum da gitmiş başka yere çünküü gribin nasıl olduu iyileştin mii

Ben hamilelikten önce başladım folik asite ona devam et demişti. Ben zaten diyette olduğum için ve troid ilacı kullandığım için belli aralıklarla test yaptırıyorum. Başka şeylerde ekledi hatta yaptırdıklarımı çıkarttı diğerlerini yaptır dedi

Yakın zamanda yaptırdığım testleri tekrar yaptırma diye karaladı diğerlerini yaptırıcam. Kan vermekte zorlanıyorum bakalım ne olcak

Eklentiler

• 20210707_201611.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…