- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
ahh sorma bende öyle. alıştım3 yıldır tedavi görürken o kadar çok vajina muanesi oldum ki alıştım artık. kendinizi sıkmadığınız sürece ağrı sızı olmuyor utanıyor insan ama doktolar bakmıyor bile sana ekrana bakıyorlar direk
Ben kullanıyorum canım.Ilk kontrolden başladım.ben Pazartesi gitmeyi planlıyorum doktora, kese gözükünce kan sulandırıcı iğneye başlatacak doktor, aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan/kullanacak olan var mı ?
8. Haftada genelde çağırıyorlar kalp atışı için. Duyarsınız benceben 7+2 de gidicem kontrole o zaman karından kalp atışı görünür mü sizce ?
benim doktorum da gebelik olduğu zaman başlayacağımızı söyledi..Kizlar Dusukden dolayi pıhtılaşma için iğne kullanan varmı?
Normalde bende çok vajinal muane oldum benim doktor sağolsun adetliyken bile bakıyordu3 yıldır tedavi görürken o kadar çok vajina muanesi oldum ki alıştım artık. kendinizi sıkmadığınız sürece ağrı sızı olmuyor utanıyor insan ama doktolar bakmıyor bile sana ekrana bakıyorlar direk
Dışarı vermesede kalbinin attığını bilim o da yeter bana ya ☺8. Haftada genelde çağırıyorlar kalp atışı için. Duyarsınız bence
Benim de düşük oldu daha önce.Bir de pıhtılaşma da var.O yüzden iğne başladık bu hamileligimde.benim doktorum da gebelik olduğu zaman başlayacağımızı söyledi..
Bende bel ağrısı var ya kabızlık oldu birdekadınlarında oluyor bazen regli ağrısı gibi oluyor.halsizlik var bide.sende
bende de kabızlık var evert.hatta epeydir varBende bel ağrısı var ya kabızlık oldu birde
henüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canımKızlar sizden de kan tahlili istediler mi ? Bir sürü şey için tahlil yaptır dedi doktor
kese gözükünce mi başladın peki ?Ben kullanıyorum canım.Ilk kontrolden başladım.
İlk gebeliğimde hemen istemişti.Kızlar sizden de kan tahlili istediler mi ? Bir sürü şey için tahlil yaptır dedi doktor
Folik asiti anında veriyorlar canım. Hatta benim doktor bebek düşünüyorsan 2-3 ay öncesinde başlayalım dedi ben başlamıştım 1 hafta sonra hamile kaldımhenüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canım
bende 2 ay olduu şimdi bu kutu bitcek 2 güne belki hamiş olunca başka şey verir diye yeni kutuyu almayayım diyoduum doktorum da gitmiş başka yere çünküüFolik asiti anında veriyorlar canım. Hatta benim doktor bebek düşünüyorsan 2-3 ay öncesinde başlayalım dedi ben başlamıştım 1 hafta sonra hamile kaldım
Ben hamilelikten önce başladım folik asite ona devam et demişti. Ben zaten diyette olduğum için ve troid ilacı kullandığım için belli aralıklarla test yaptırıyorum. Başka şeylerde ekledi hatta yaptırdıklarımı çıkarttı diğerlerini yaptır dedihenüz gitmedim ama umarım benden de ister istemezse de dahiliyeye gidip istetcem çünkü baksınlar vitamin depolarıma fln ona göre folik asit verir belkii yaptırdın mı testlerini canım
Yakın zamanda yaptırdığım testleri tekrar yaptırma diye karaladı diğerlerini yaptırıcam. Kan vermekte zorlanıyorum bakalım ne olcakİlk gebeliğimde hemen istemişti.
Bu sefer de 4 haziranda kontrole gitmiştim ben spiralimi çıkartmaya. O zaman bebek istediğimi söylemiştim. Yine bütün testleri yaptı. Kan değerlerinden hormonlara bazı hastalıkların bağışıklığına kadr bakıyorlar. 4 tüp kan verdim ben.
zaten akabinde hamile kaldımşimdi yaptırmaz artık ama normalde yaptırıyorlar