- 12 Mayıs 2020
- 2.078
- 2.534
ben aile hekimime 2.yi betayı yaptıramamıştım 4 gün arası vardı 3 4 günde bir bakılmaz diyip yollamıştı beniKan kalmıyor sık yapınca dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aile hekimime 2.yi betayı yaptıramamıştım 4 gün arası vardı 3 4 günde bir bakılmaz diyip yollamıştı beniKan kalmıyor sık yapınca dedi.
Benimde troidim 5.83 tü yanlış hatırlamıyorsam şuan 2.29 macunu kullanınca yükselmişti o yüzden bir daha kullanmadım hayırlısı sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllahMacunu bir ay kullandım tekrar almadım tiroidm yüksek çıktı bir ay kullandım sonra hamile kaldım tek sorunum tiroidmis sanırım
Corasprini genelde doktorlar tavsiye eder ama niye kızdığını anlamadım ben 4 aydır kullanıyorum .bence de bu saatten sonra sabırla dua ile bekle canınŞimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
Oh çok şükür iç karartıcı konuşmamış inşallah her şey yoluna girer canım :)Şimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
Ben de 4 kere verdim her seferinde stres oldum gerildim en mantıklısı bi yerden sonra vermemek akışına bırakmak bir haftadır kafam rahatBana da doktor kan aldırtma bidaha dedi ama içim içimi yiyor acaba ne oldu diye
stres yapmamaya çalışın her şeyin başı sakinlikte kendinize dikkat edin çok yormayın çok düşünmeyin sevdiğiniz şeylerle oyalayın kendinizi inşallah 1 hafta sonra çok daha güzel haberler alırsınız1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunur Moral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
Aynen canım doktora kalsa 2 de kalacaktı ben 4ledim ama dediğin gibi 4dün de stresten maaf oldum eşim dediyse olacaksa önüne geçemeyiz sabırla beklicez çaremiz yokBen de 4 kere verdim her seferinde stres oldum gerildim en mantıklısı bi yerden sonra vermemek akışına bırakmak bir haftadır kafam rahat
Canım bazılarında beta bi sabit bi kalabiliyormuş sonra atak yapıyormuş doktor bana umudunu hemen kaybetme demişti. O yüzden güzel düşün olur mu1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunur Moral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
canim gozunaydin, cok sevindim guzel haberler almana ben henuz hamile degilim ama bir suredir korunmuyoruz :) bana da bu basliklarda gezinip tecrubeleri okumak keyif veriyor :)Şimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
Amin inşallah sağol canım Allah herkese nasip etsinBenimde troidim 5.83 tü yanlış hatırlamıyorsam şuan 2.29 macunu kullanınca yükselmişti o yüzden bir daha kullanmadım hayırlısı sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah
Ay çok sevindim canım. Çok dikkat et kendineŞimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
Aynen canım stres yapmamaya bak güzelce dua edelim Allahın izniyle birşey olmaz inşallah gönlünü ferah tut1 hafta bekleyeceğiz inşallah bebek tutunur Moral verici konuşmalarınız için çok teşekkür ederim.
Bence senin değerlerin gayet artmış canım bence doktora randevu al tekrar tahlil yaptırma çünkü insan gerçekten sürekli stres oluyor bende 3 kere falan yaptım sonra bıraktım valla akışınaben gideceğim doktora mail atmıştım beta sonuçlarımı aradı, kötü değil ama bir iki kere daha ver dedi öff strese soktu beni.. gayet güzel demek farklı kötü değil demek farklı bence son regl tarihini sordu 30 mayıs dedim gel keseyi görürüz dedi ama dedim geç yumurtladım ben döngüm uzadı olsun dedi başka doktor bakacağım sanırım
Sizin sat ne?Merhaba benim cumartesi değerim 1971 idi ve 4+3 olarak mini bir kese de gördük. 3 mm dedi doktor bir sonraki randevunuz ne zaman bende kalp atışıni merak ediyorum
Kan tahlili yaptırdım bugün 1812 çıktıSanmıyorum canım benim de bat günüm persenbeydi kan testim 176 çıktı . Yarın sağlık ocağına gidicem . Eğer kan alırlarsa tekrar en fazla 800 lerde olur . 1500 de mi ne sanırım vajinal gözüküyor . Biraz daha bekleneni tavsiye ederim
Naptın durumun ne kanın düşmüşİyi akşamlar kızlar inş bende Mart annesi olucam Bata 2 gün var ilk kan testini 4 gün önce vermiştim 8.3 dü bugünkü 75.küsür Ama bugün tüm gün dışardaydım şimdi eve geldiğimde günlük pedde açık kahverengi akıntı olmuş kremsi kıvamda . Normal mi bu durum korkmam gerek mi . Ne yapmam gerek
Daha yaptırmadım canım en son ki 75.4 tü.bugün vericem 6 gibi tekrar yine bu 3.kan verişim olucak bugün tam bat günüm bakalım ne çıkacak ovulasyonlada takip ediyorum bugün t iyice koyu C den . 1 gün önce eşit koyuluktaydıNaptın durumun ne kanın düşmüş