- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reglden sonra kaçıncı gündesin kuzu şu an ay hayırlar olsun ya inş düşmemiştir değerPembe kanama gibi lekelenmem başladı kızlar.. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Eğer değer düştüyse kimyasal demektir. Eğer düşmediyse doktora gideceğim hemen.
reglden sonra kaçıncı gündesin kuzu şu an ay hayırlar olsun ya inş düşmemiştir değer
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım gönlünü ferah tutPembe kanama gibi lekelenmem başladı kızlar.. Kan verdim sonucu bekliyorum.
196 dan 291 olmuş..İnşallah yerleşme kanamasıdır canım gönlünü ferah tut
Acilde mi verdin kanı
Canım inşallah yerleşme kanamasıdirPembe kanama gibi lekelenmem başladı kızlar.. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Canım iki gün önceki değer mi 196 . Bı sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninle196 dan 291 olmuş..
Şimdi doktora gidiyorum. Dış gebelik galiba..
34 92 194 291 onun ama kuzu 2 katı olmasına grek var mı bir yerden sonra bakalım doktor ne diyecek güzel haber ver bize ya bir de aynı saatte mi verdin 2 de verdiğinle veya daha erken verdiysenn ondan böyle çıkmıştır belki J Jigglypuff_ _Canım iki gün önceki değer mi 196 . Bı sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninle
Dur bakalım hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah bi sorun çıkmaz ya güzel haberlerini bekliyoruz196 dan 291 olmuş..
Ay evet saat de fark eder . Hadi inşallah iyi haberler getirir . Bazı arkadaşların böyle olmuştu daha yıllar önceki topikte . Sonra tekrar iki katı artmaya devam etmişti hatta bı tanesi hep yüzde atmış artıyordu ama bı sıkıntı olmamıştı34 92 194 291 onun ama kuzu 2 katı olmasına grek var mı bir yerden sonra bakalım doktor ne diyecek güzel haber ver bize ya bir de aynı saatte mi verdin 2 de verdiğinle veya daha erken verdiysenn ondan böyle çıkmıştır belki
İnşallah güzel haberlerini alırız hemen kötü düşünme196 dan 291 olmuş..
İnşallah değildir illa 2 katı olmasına gerek yok diyorlar. Güzel haberlerini bekliyoruz196 dan 291 olmuş..
Aktif bir kanama değilse stres yapma oluyor böyle lekelenme ler196 dan 291 olmuş..
stres olma diye mi kızdı 2 günde bire iyi bari 3 günde 1 e çıkarayım :dŞimdi kontrolden çıktım canlar. Doktor kafama göre coraspirin kullandığım için ağzıma etti.. 2 günde 1 kan verdiğim içinde kızdı. Şuan kese görünmüyor dedi ama zaten bu değerle de görünmez dedi. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Ya iç gebelik ya da kimyasal olur 1 hafta bekleyeceğiz dedi. Betaya bakıp durma dedi. Progestan verdi folik asit verdi.
stres olma diye mi kızdı 2 günde bire iyi bari 3 günde 1 e çıkarayım :d
cumaya kadar testi bırakıyorum o zamanKan kalmıyor sık yapınca dedi.