Bende aynisni yaptim.Bende böyleydim kuzum, aynı. Sürekli de yazardım buraya belki hatirlarsin. 28 Şubat'ta öyle bir gece geçirdim ki bak tarihini unutmuyorum berbat otesiydi. Ne ayakta ne kucakta ne meme de asla ama asla uyumadı. Eşim gece yok, sürekli mız mız o ağlar ben ağlar. Böyle böyle sabahı etmiştim. Ertesi gece başladım kendi uyusun diye alışkanlık kazandırmaya. Bu uyku eğitimi mi bilmiyorum ama çok zorlandım evet ama o geceki kadar değil. Şimdi yine zor mu evet ama inan deliksiz uyuma rekorlarimizi kırdık. 4/4.30 saat deliksiz uyuduğu oldu. 20.50 de yatıp 07.30 da kalktığı oldu, tabiki deliksiz değil sürekli uykuya geri döndürme hallerimiz var ama bu bile inan benim için lüks.
Bıçak kemiğe dayandı diyorsan dene derim, inan bir hafta on gün sonra düzene giriyor.
12 ayda uyku gerilemesi var ona da hazırlıklıyım ama gerçekten hayat kalitem arttı
Simdi biz de daha iyiyiz.
Bir hafta ağlama krizleri sürdü. Aksam 8 gibi kendi yataginda uyuyor gece 2 ye kadar sonra bizim yanimiza geliyor. Devam uyuyor sabah 6 ya kadar.
Tam uyanma saati 7 30.
Gece her saat başı meme vermeyi kestim.
Simdi yemek yemesi de düzeldi şükür.