İnternette birşeyler okuyup doktor olup hüküm vermeyin internet doktor değildirYarın doktor kontrolümüz var görüşeceğim ama canım çok sıkkın
BulamadımYa bende emziremiyorum yaa daha tam çıkmamış bi lokma dişiyle oyle bi ısırıyor ki daha doğrusu damagiyla ısırıyor buna nasıl çözüm buldunuz aglicam resmen ya
Nasıl çözdün canm benim kızda cok kabız oluyor demir ilacı da kullanmıyoruz bide onu kullansak nolur bilmiyorum..Sizin yine çıkıyor bizde dış yok kaşıntısı aşırı var huzursuzluk gecede 4... küsur kez uyanma artık 9aylik olucak gece uyumam lazım ama ancak yatarak memede uyuyor birak geri uyanıyor iyice alıştı
Ben aslında uyku düzeni sağlamıştım disindeki o huzursuzluk birde demir damlası artti bı ara kabız oldu neyse ki gıdalarla çözdüm durumu
Bebegine zaman ver.Kızlar kafayı yemek üzereyim ek gıda almıyor bebeğim sürekli memede yoğurt meyve asla yemiyor öğün olusturamadik tam yemeye başlamıştı üst dişler patladı aç geziyor su bile icmiyor doktorlarda kilosu iyi deyip geçiyor ne yapabilirim sizce
Hic korkmayın. Allahim izni ile birsey olmamıştır.Kızlar merhaba endişeli bi anne olarak size danışmam gereken bişi var benim 40 günlük bir bebeğim var ve dudağımdaki kızarıklığı fark etmeden yavrumu öpmüş bulundum sanırım uçuk çıkarıyorum daha yeni kızarıklık halinde internette inanılmaz korkunç şeyler yazıyor başına gelen bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Korkuyorum
Benim oğlanda diş yok ama o da bi ara felaket kıstırıyordu damaklarıyla ve ısırıyorduBulamadımbenimki de şu son 2-3 gündür ısırmaya başladı mememi. Dün öyle bir ısırdı ki kızdım ona, hafif de bağırdım tepki göstermek için. O gün bir daha ısırmadı ama değişen bi şey yoK, sonra ısırmaya devam gerçi o ısırma işini çok deli dolu olduğu zaman yapıyor onu anladım artık. Sakin oynarken emzirirsem ısırmıyor ama böyle hani uykusu geçince bi kudurukluk oluşuyor ya, o kıvamdaysa ısırıyor.
Ben de fark eder etmez önlem aldım ama geçmişti iş işten bi kez öpmüş bulundum yavrumuHic korkmayın. Allahim izni ile birsey olmamıştır.
Benim iki kızımda da daha 3-4 haftalikken aynısı olmuştu.
Fark ettiğim andan itibaren çok dikkat etmiştim.
İlk kızımda hep maske ile temas etmiştim.
İkisine de bir şey olmadi
Yaaa onu ben de okudum ama benimki kuduz gibi ısırdığı için tepki vermemem mümkün olmadı. Hiç beklemiyordum da açıkçası. Bayağı bayağı dişledi yani öyle damak filan değil. ağlattı beni. bilmiyorum ne olacak. Baktım gördüm çok ısırmaya başlarsa silikon başlık ile emzirmeye geçerim herhalde.Benim oğlanda diş yok ama o da bi ara felaket kıstırıyordu damaklarıyla ve ısırıyordu
Bi yerde okumuştum tepki vermemek gerekiyormuş
Bilinçli acıtmak İçin değil damakları kaşındığı için yapıyor ve biz tepki verip yükselirsek bebek oyun zannedip devam edermiş
Ben tepki vermedim çok kısa sürede kesti şükür
Umuyorum dişler çıkınca tekrar denemez
Bunu bende okudum ama bildiğin damağıyla ezip kağıt gibi yapıyor meme ucumu. Ve dişi dsha küçük tam çıkmadı yarım dişliBenim oğlanda diş yok ama o da bi ara felaket kıstırıyordu damaklarıyla ve ısırıyordu
Bi yerde okumuştum tepki vermemek gerekiyormuş
Bilinçli acıtmak İçin değil damakları kaşındığı için yapıyor ve biz tepki verip yükselirsek bebek oyun zannedip devam edermiş
Ben tepki vermedim çok kısa sürede kesti şükür
Umuyorum dişler çıkınca tekrar denemez
Elle en fazla 2 lokma aliyorElle de yemiyor mu? Benim oğlum bazen kaşık istemiyor, aynı yemeği elle veriyorum hapur hüpür yiyor. Bazen de ille kaşıkla veya çatalla yiyor Elimi reddediyor.
Teşekkürler yarın denicemBizde de oyleydi ama artık geçti. Mesela baslarda çorbayı yogurdu bardakla içiyodu kaşıkla kesinlikle yemiyodu. Bende o şekilde yedirdim yeter ki yesin diye. Sonra ara ara kaşık teklif ettim kaşığa da alıştı şimdi. Bi de öyle deneyin. Daha sıvı şeyler bardakla içirerek
Ben her ısırdığında annecim çok acıdı diyordum sakince . İlk yaptığında güldü. İkinci de tepkimi ölçtü aynısını yine dediğimde tekrar yapmamaya çalıştı bir kerede bilmeden yaptı . Bir daha yapmadiBunu bende okudum ama bildiğin damağıyla ezip kağıt gibi yapıyor meme ucumu. Ve dişi dsha küçük tam çıkmadı yarım dişlidamakla ısırıyo zaten ve inan tepki vermemek mümkün olmuyor. Ağlıcaktım artık ve emerek uyuduğu için çok zorlandım aksam uykusuna yatırırken. Suluğunu verdim ara ara onu ısırsın diye bi yerden sonra ısırmadan emip uyudu ama inşallah devam etmez bu durum ya
Seninki ısırmamış yemiş yemişYaaa onu ben de okudum ama benimki kuduz gibi ısırdığı için tepki vermemem mümkün olmadı. Hiç beklemiyordum da açıkçası. Bayağı bayağı dişledi yani öyle damak filan değil. ağlattı beni. bilmiyorum ne olacak. Baktım gördüm çok ısırmaya başlarsa silikon başlık ile emzirmeye geçerim herhalde.
Seninki de ısırmamış yemişBunu bende okudum ama bildiğin damağıyla ezip kağıt gibi yapıyor meme ucumu. Ve dişi dsha küçük tam çıkmadı yarım dişlidamakla ısırıyo zaten ve inan tepki vermemek mümkün olmuyor. Ağlıcaktım artık ve emerek uyuduğu için çok zorlandım aksam uykusuna yatırırken. Suluğunu verdim ara ara onu ısırsın diye bi yerden sonra ısırmadan emip uyudu ama inşallah devam etmez bu durum ya
Birde avent in yeni bir kaşığı var. Bize ebemiz verdi.Teşekkürler yarın denicem
Geçsin doya doya öpersin kuzunu inşallah annesiBen de fark eder etmez önlem aldım ama geçmişti iş işten bi kez öpmüş bulundum yavrumu
Aşırı kabizsa kayısı hasla ver değil arada oluyorsa avakado ıspanak brokoli ara ara yedir kabız olmayı engelliyorNasıl çözdün canm benim kızda cok kabız oluyor demir ilacı da kullanmıyoruz bide onu kullansak nolur bilmiyorum..
Resmini atar mısınBirde avent in yeni bir kaşığı var. Bize ebemiz verdi.
Onunla yemeye başladı bizim kuzu