- 7 Şubat 2022
- 784
- 1.198
- 33
Kahve Yanı bardağı favorimizNe alışverişler yaptım ek gıdada kullanırız diye. O silikon kaşıklar, tabaklar, pipetler, bardaklar, çatallar… çocuk günlük kullandığımız tatlı kaşığıyla yemek yiyor, suyunu cam bardaktan içiyor
Biz Tokat'ta yaşıyoruz. İstanbul biraz uzak kalıyor ama yinede söyleyeceğimHangi şehirdesiniz canım? İstanbulda çam ve sakurada cemal bes hoca var romatoloji doktoru işinde çok iyi birisi insanlık olarak da öyle
Canım şu lesitinin bi resmi var mı nerden bulabiliriz çok kötü durumdayım kızım da meme reddi yapıyor o kadar üst üste geldi kiEvrt canım lesitin benim kurtaricim olmustu
Nane cayi sütü azaltabilirCanım şu lesitinin bi resmi var mı nerden bulabiliriz çok kötü durumdayım kızım da meme reddi yapıyor o kadar üst üste geldi ki
Kusura bakma geç gördüm .eczanelerde var genelde .internette de satılıyorCanım şu lesitinin bi resmi var mı nerden bulabiliriz çok kötü durumdayım kızım da meme reddi yapıyor o kadar üst üste geldi ki
Oy kuzum yaDişi şişti morardi yaa doktoruna sordum bazen böyle olabilir ama agri yapar dedi daha çok şişerse diş doktoru kesi atacak patlamasi icin dedi. Nasil agriyodur kim bilir huzursuzlukta hakli uyuyamamakta. Agzini acip bakamiyoz ki nasil kesi falan atılacak insallah gerek kalmaz kendi kendine patlar
Oyy canıim benim ya canı nasi yaniyodur dediğin gibi kesiye nasi dayancak çocuk inşallah en kısa surede gecerDişi şişti morardi yaa doktoruna sordum bazen böyle olabilir ama agri yapar dedi daha çok şişerse diş doktoru kesi atacak patlamasi icin dedi. Nasil agriyodur kim bilir huzursuzlukta hakli uyuyamamakta. Agzini acip bakamiyoz ki nasil kesi falan atılacak insallah gerek kalmaz kendi kendine patlar
Nane süt için sakıncalı bende okumuştumNane cayi sütü azaltabilir
Ahh kuzum bizimki de böyle ya dün artik sinir krizi geçirdim eşim evde olmasına rağmen gece uyumadigim için hayal görmeye başladım. Nolacak bilmiyorum. Gündüzde yarım saat uyuyup uyaniyoUyumuyor bu bebiiiiis
Gündüzü gectim. Hic uyumasin ona bile raziyim.Ahh kuzum bizimki de böyle ya dün artik sinir krizi geçirdim eşim evde olmasına rağmen gece uyumadigim için hayal görmeye başladım. Nolacak bilmiyorum. Gündüzde yarım saat uyuyup uyaniyo
Bizimki de uyuymuyordu yaklaşık bir aydır doktora gittik cumartesi dış daha tok kaşıntısı var dedi iki ayrı ürün kullanıyorum şuan 2 gecedir uyumaya başladıUyumuyor bu bebiiiiis
Hangimzinki uyuyor kiUyumuyor bu bebiiiiis
İşte benim kız kilo almadiginda öyle dediler bana beslenmiyor emzik niyetine yapıyor olabilir denmiştiBizim ki gece uyumuyor. 2 saate bir meme de. Ama süt ictigide yok. Sadece emzik niyetine kullanıyor beni.
Ebemizi aradim az önce. Cuma randevu verdi inşallah bir çözüm buluruz.
Yok canim yaa karakter meselesi.İşte benim kız kilo almadiginda öyle dediler bana beslenmiyor emzik niyetine yapıyor olabilir denmişti