Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Internette 8. Ayda baslayin yaziyo ama bizim doktor 9. Aya yazmıştı ben de mercimek olayina baslicam ama gazdan cok korkuyorum geceden suya koyup ilk haşlama suyunu dokup bi de kimyon atarsam gazi cozer miyim ki. Su içse gazi olan bi cocugum varKızlar bebikolara bakliyat verebiliyo muyuz? Mercimek çorbası yaptım bize tuz atmadım dedim kuzuma da versem mi? 7 ay 24 günlük bugün
Ben geçen gün mercimek yemeğinin suyunu süzüp biraz yedirdim, kakasından olduğu gibi mercimek çıktı.Kızlar bebikolara bakliyat verebiliyo muyuz? Mercimek çorbası yaptım bize tuz atmadım dedim kuzuma da versem mi? 7 ay 24 günlük bugün
Ayrıca acayip gaz yaptı o günKızlar bebikolara bakliyat verebiliyo muyuz? Mercimek çorbası yaptım bize tuz atmadım dedim kuzuma da versem mi? 7 ay 24 günlük bugün
Yeşil mercimek veriyorum gaz yapmadı. Kırmızı mercimek çorbası da veriyorum . İlk içtiğinde gaz yapmıştı ama sonra verdigimde yapmadı sanirim bağırsakları alıştı. Bu arada ben de kimyon atıyorum.Internette 8. Ayda baslayin yaziyo ama bizim doktor 9. Aya yazmıştı ben de mercimek olayina baslicam ama gazdan cok korkuyorum geceden suya koyup ilk haşlama suyunu dokup bi de kimyon atarsam gazi cozer miyim ki. Su içse gazi olan bi cocugum var
Internette 8. Ayda baslayin yaziyo ama bizim doktor 9. Aya yazmıştı ben de mercimek olayina baslicam ama gazdan cok korkuyorum geceden suya koyup ilk haşlama suyunu dokup bi de kimyon atarsam gazi cozer miyim ki. Su içse gazi olan bi cocugum var
Ayy verdim bugun vala cay bardagindan icti yine kaşık karsiti bebiskom. Kırmızı mercimek çorbası. Bizimde 8. Ay mi 9. Ay mi demisti doktor hatırlayamadım. Allaha emanet verdim içti öğlen verdim ben akşam hafif biseyler yedirdim. Üst üste ağır gelmesin diye. İnşallah sorun olmaz. Sanırım ayrı yemek yapma olayını bende bırakıyorumBen geçen gün mercimek yemeğinin suyunu süzüp biraz yedirdim, kakasından olduğu gibi mercimek çıktı.
Valla ben sabah kahvaltıda salatalığı ısırtarak yediriyorum, ekmek yiyor, peynir yiyor, biberli yumurta ya da sadece yumurta sarısı sadece biber de yiyor. geçen gün annem akıtma yaptı sütlü, ondan da yedirdim. domates, sadece süt, çilek, kivi, nar, yyumurta beyazı, bal, reçel, şekerli şeyler yedirmedim. Kaldı ki kendimize yaptığımız terbiyeli çorbaların içinde yumurta akı Da var Ya da mesela işte akıtmada süt vardı filan. terbiyeli çorbalardan da içiriyorum. Akşam yemekte biber kızartması vardı, löpür löpür yedi hem de sarımsaklı yoğurtlu meyvelerden de elmayı, üzümü filan ısırarak yiyor haşlama yapmadan.Ayy verdim bugun vala cay bardagindan icti yine kaşık karsiti bebiskom. Kırmızı mercimek çorbası. Bizimde 8. Ay mi 9. Ay mi demisti doktor hatırlayamadım. Allaha emanet verdim içti öğlen verdim ben akşam hafif biseyler yedirdim. Üst üste ağır gelmesin diye. İnşallah sorun olmaz. Sanırım ayrı yemek yapma olayını bende bırakıyorum
Bizimkinde de yok damakta belirtisi bile yokBizde kaseden çorba içmeye devamkee yaa kaşık sokamıyorum ağzına. Bu arada herkesin dişleri çıktı mı ay bizimkinin hiç yok
Benimkide aynen size pozisyon aşıyor dediğim günün ertesi emekleyip tırmanmaya çalışmaya başladıSize sordum ya emekliyor mu bebekleriniz diye, benim oğlan sormamı beklemiş dünden beri emekliyor.
Birden güncelleme geldi çocuğaBenimkide aynen size pozisyon aşıyor dediğim günün ertesi emekleyip tırmanmaya çalışmaya başladı
Kesinlikle öyle oldu. Emeklerken kturmaya dönme pozisyonunu beceremiyor. Yarı yatar yarı emekler şekilde takılıyor ama hala otururken düşüyor ya nırmal miBirden güncelleme geldi çocuğa
Otururken sürekli mi düşüyor arada mi? Benim oğlan çok bi düşmüyor. arada.Kesinlikle öyle oldu. Emeklerken kturmaya dönme pozisyonunu beceremiyor. Yarı yatar yarı emekler şekilde takılıyor ama hala otururken düşüyor ya nırmal mi
Mesela oynuyor heyecanlanıyor pat düşüyor. Yada yavaş yavaş sağa yatar gibi düşüyor. Ama özellikle yapıyor gibi geliyor. Emekleyen bi bebeğin oturamaması gibi bi durum yoktur heralde 8. Ayda kontrol var 6 gün filan kaldı danışacağım doktora. Bide hala parmak ucunda duruyorOtururken sürekli mi düşüyor arada mi? Benim oğlan çok bi düşmüyor. arada.
Canım emekleme yürüme bende sırayla yaşamasını istiyorum dediğin gibi güzel katkılari olabilir sana katılıyoruEvet canım gelişim göstergesi değil. Ancak ince motor kaslarini güçlendiriyor ve dikkatini geliştirmeyi sağlıyor. Bu yüzden de okuma ve yazmayı etkiliyor . Tabi ki her bebek emeklemek zorunda değil. Emeklemeyen bebeğin de yazısı güzel olabilir . Sadece faydası var bunu belirttim.
Bence anormal bi şey yok ama sor tabii doktoruna. benimki de arada tam basıyor arada parmak ucuyla.Mesela oynuyor heyecanlanıyor pat düşüyor. Yada yavaş yavaş sağa yatar gibi düşüyor. Ama özellikle yapıyor gibi geliyor. Emekleyen bi bebeğin oturamaması gibi bi durum yoktur heralde 8. Ayda kontrol var 6 gün filan kaldı danışacağım doktora. Bide hala parmak ucunda duruyor
Evrt canım lesitin benim kurtaricim olmustuKızlar göğsüm mastit oldu yenidoğan döneminde bile başıma gelmemişti canım çay çekti içememiştim ondan mı oldu acaba
C Chivas Regal lesitinden bahseden sen miydin? Eczaneye sordum bilgileri yok ne yapacağımı da şaşırdım
Hangi şehirdesiniz canım? İstanbulda çam ve sakurada cemal bes hoca var romatoloji doktoru işinde çok iyi birisi insanlık olarak da öyleKızlar konudan bağımsız annem İltihaplı romatizma hastası doktor önerebilecek olan var mı ?