2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bebikolara bakliyat verebiliyo muyuz? Mercimek çorbası yaptım bize tuz atmadım dedim kuzuma da versem mi? 7 ay 24 günlük bugün
Internette 8. Ayda baslayin yaziyo ama bizim doktor 9. Aya yazmıştı ben de mercimek olayina baslicam ama gazdan cok korkuyorum geceden suya koyup ilk haşlama suyunu dokup bi de kimyon atarsam gazi cozer miyim ki. Su içse gazi olan bi cocugum var

Yeşil mercimek veriyorum gaz yapmadı. Kırmızı mercimek çorbası da veriyorum . İlk içtiğinde gaz yapmıştı ama sonra verdigimde yapmadı sanirim bağırsakları alıştı. Bu arada ben de kimyon atıyorum.

Ben geçen gün mercimek yemeğinin suyunu süzüp biraz yedirdim, kakasından olduğu gibi mercimek çıktı.
Ayy verdim bugun vala cay bardagindan icti yine kaşık karsiti bebiskom. Kırmızı mercimek çorbası. Bizimde 8. Ay mi 9. Ay mi demisti doktor hatırlayamadım. Allaha emanet verdim içti öğlen verdim ben akşam hafif biseyler yedirdim. Üst üste ağır gelmesin diye. İnşallah sorun olmaz. Sanırım ayrı yemek yapma olayını bende bırakıyorum

Valla ben sabah kahvaltıda salatalığı ısırtarak yediriyorum, ekmek yiyor, peynir yiyor, biberli yumurta ya da sadece yumurta sarısı sadece biber de yiyor. geçen gün annem akıtma yaptı sütlü, ondan da yedirdim. domates, sadece süt, çilek, kivi, nar, yyumurta beyazı, bal, reçel, şekerli şeyler yedirmedim. Kaldı ki kendimize yaptığımız terbiyeli çorbaların içinde yumurta akı Da var Ya da mesela işte akıtmada süt vardı filan. terbiyeli çorbalardan da içiriyorum. Akşam yemekte biber kızartması vardı, löpür löpür yedi hem de sarımsaklı yoğurtlu meyvelerden de elmayı, üzümü filan ısırarak yiyor haşlama yapmadan.

benimki çok anasının gözü. yemek yerken önce dudağına değdirtiyor, eğer tadını beğenirse yiyor. Beğenmezse başka şeyleri yine dudaktan tadıp beğenirse yiyor öyle körü körüne ağzımı açayım beni beslesinler demek yok ayrıca bwl filan da yapamıyorum çalıştığım için. Annem dedi, 1.5 yaşına kadar beslemiş beni, 1.5 yaşındayken kaşığı vermiş elime kendi kendime yemişim. demek ki öyle de oluyormuş

Ne alışverişler yaptım ek gıdada kullanırız diye. O silikon kaşıklar, tabaklar, pipetler, bardaklar, çatallar… çocuk günlük kullandığımız tatlı kaşığıyla yemek yiyor, suyunu cam bardaktan içiyor

Kesinlikle öyle oldu. Emeklerken kturmaya dönme pozisyonunu beceremiyor. Yarı yatar yarı emekler şekilde takılıyor ama hala otururken düşüyor ya nırmal mi
Otururken sürekli mi düşüyor arada mi? Benim oğlan çok bi düşmüyor. arada.

Otururken sürekli mi düşüyor arada mi? Benim oğlan çok bi düşmüyor. arada.
Mesela oynuyor heyecanlanıyor pat düşüyor. Yada yavaş yavaş sağa yatar gibi düşüyor. Ama özellikle yapıyor gibi geliyor. Emekleyen bi bebeğin oturamaması gibi bi durum yoktur heralde 8. Ayda kontrol var 6 gün filan kaldı danışacağım doktora. Bide hala parmak ucunda duruyor

Canım emekleme yürüme bende sırayla yaşamasını istiyorum dediğin gibi güzel katkılari olabilir sana katılıyoru

Ben emeklemeden 9 aylıkken yurumusum okumayı ana sınıfında öğrendim her bebek farklı işte

Bence anormal bi şey yok ama sor tabii doktoruna. benimki de arada tam basıyor arada parmak ucuyla.

Evrt canım lesitin benim kurtaricim olmustu

Kızlar konudan bağımsız annem İltihaplı romatizma hastası doktor önerebilecek olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…