Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasimin 2 tane ufak bebegi var cok uykusuz kaldigi için baybay damla kullaniyordu düşük dozda. Bebegin memeleri buyumeye basladi 1,5 yasındayken endokrin falan baya doktora götürdüler doktor kullandigi ilaclari sormus bu damlayi hemen birakin demisti aklinda olsun kuzum
Bu arada bay bay night damla aldım doktor önerisiyle
Tamamen bitkisel içerik dedi
Beni zorladığı dönemlerde vereceğim
Yaklaşık 1 aydır çok yıprandım en son dün gece oturduk karanlıkta bakıştık uyumadı
Akşam uyumadan yarım saat önce 5 damla vermek yeterli oluyormuş bizim bebelere
Teşekkür ederim.İnsanlar çok densiz hiç takmayın. Benim bebeğim 3 aylıkken bir hemşire bay bay yapabiliyor mu demişti diyecektim daha fırından yeni çıktı sayılır ne bay bayı 7 ay 13 günlük şimdi. Sürünerek ve dönerek gidiyor. Emeklemiyor. Ben emekleme pozisyonuna 4 gündür sokuyordum bugün kendi geldi ama emeklemedi
Bay bay yapmaz bugün anneannesi alkışı öğretmiş ilk kez onu yaptı. Ama kuzenin oğlu bu zamanda sıralıyordu 8 aylıkken yürüdü ve anne gel dedi bizimki agu gugu baba diyor her bebek farklı. Erken yapması ya da geç yapmasının zeka ile bir alakası yok. Genelde genetik. Ben de eşim de 14 aylıkken yürümüşüz konuşmuşuz. Kızım da öyle olacak büyük ihtimalle. Sinirinizi bozmalarına izin vermeyin.
Görmüştüm arkadaşın yazdığını
Ben korkuyorum vallaGörmüştüm arkadaşın yazdığını
Doktorumuz bitkisel ilaç bu öyle şeyler olmaz dedi
İlk kızımda da bir dönem kullanmıştımBen korkuyorum valla
Biz sanırın 5. Ayda hastalandıgımizda kan vermistik zaten iciyodu demir ama yinede eksik cıktı kullanıyoruz onun icin. Gerci kabizlik yuzunden donem donem kullanmadikKontrolden geldik.Biz demir ilacına hala başlamıyoruz, 9 aylik kan verince değerlerine göre karar vereceğiz.
Yeme icmesi kilosu iyiyken simdi damlaya başlayıp vücudunu bozmayalim dedi. Bende hak veriyorum zaten. Ben bile kullandığımda berbat olmuş bırakmıştım bu çocuk napsinBiz sanırın 5. Ayda hastalandıgımizda kan vermistik zaten iciyodu demir ama yinede eksik cıktı kullanıyoruz onun icin. Gerci kabizlik yuzunden donem donem kullanmadik
Bizde demir eksikliği vardi 5. Ayda bile suan bilmiyorum kabızlıgı cok oluyo su icmediği için bende demirinde etkisi olmasın diye vermiyorum oyle olunca.Yeme icmesi kilosu iyiyken simdi damlaya başlayıp vücudunu bozmayalim dedi. Bende hak veriyorum zaten. Ben bile kullandığımda berbat olmuş bırakmıştım bu çocuk napsin
Bizim de yokkkkBizde kaseden çorba içmeye devamkee yaa kaşık sokamıyorum ağzına. Bu arada herkesin dişleri çıktı mı ay bizimkinin hiç yok
Eline mendil yada çorap verin birde benimkide saclarımi filan cekiyor arkasını dönüyor eline birsey verirsem sakin sakin emiyor göz teması kuruyor ozamanKızlar bebişler emerken sizinle surekli goz temasi kuruyor mu? Emerken etrafa bakinmaktan ustume başıma koluma bakip eliyle dokunuyor pek gozume bakmıyor ama bişeyden suphelenmiyorum cunku emmedigi zamanlarda goz temasi da iletisimi de benle de diger insanlarla da cok kuvvetli. Emerken gozume bakmadigi icin duygusal bagi mi dusuk benle acaba diyorum
Yok cnm bebisler keşifte şuan o yüzden bir yere uzun bakmiyolarbenim kızda öyle birak bakmayı sanki çok önemli işi varmış gibi hızlı hızlı emip kalkmak istiyor.. ama çok tatli okuyolar ben çok seviyorum bi yandan emmeye çalışıp bı yandan her duydukları sese dönmeleriKızlar bebişler emerken sizinle surekli goz temasi kuruyor mu? Emerken etrafa bakinmaktan ustume başıma koluma bakip eliyle dokunuyor pek gozume bakmıyor ama bişeyden suphelenmiyorum cunku emmedigi zamanlarda goz temasi da iletisimi de benle de diger insanlarla da cok kuvvetli. Emerken gozume bakmadigi icin duygusal bagi mi dusuk benle acaba diyorum
Benim oğlan aceleci, ilk 6 ayda 6 tane diş çıkardı. Sonra durduBizde kaseden çorba içmeye devamkee yaa kaşık sokamıyorum ağzına. Bu arada herkesin dişleri çıktı mı ay bizimkinin hiç yok
Benimki bu aralar o kadar derin bakıyor Ki gözümün içine, resmen ciğerlerim parçalanıyor. Kafamı kaldırsam suçlu hissediyorum. Ben çalıştığım için sanıRım, özellikle işten döndüğümde gözünü kırpmadan bakıyor gözüme. genelde meme, eller, göğüs, boyun inceleme/tırmalama; duyduğu her sese saniyede kafa çevirme şeklinde emmesiKızlar bebişler emerken sizinle surekli goz temasi kuruyor mu? Emerken etrafa bakinmaktan ustume başıma koluma bakip eliyle dokunuyor pek gozume bakmıyor ama bişeyden suphelenmiyorum cunku emmedigi zamanlarda goz temasi da iletisimi de benle de diger insanlarla da cok kuvvetli. Emerken gozume bakmadigi icin duygusal bagi mi dusuk benle acaba diyorum