Kizlar bebisleri oturtarak mi yediriyosunuz yoksa hafif yatırarak mi benim bebeğim oturarak yemiyo hiç corbalari direk tükürüyor
Mama sandalyesinde yiyor her defasinda mutlaka oturtuyorum. Bazen koltukta bi lokma bişey vercek olsam kaykılıp oturuyorken vermeye korkuyorum boğazina kacar diye. Sandalyede dimdik oturuyor daha rahat yiyorKizlar bebisleri oturtarak mi yediriyosunuz yoksa hafif yatırarak mi benim bebeğim oturarak yemiyo hiç corbalari direk tükürüyor
Haftaya bizimde kontrol bakalım bize ne diyecek8 aya gectigimizde kuzu kıyma ve tavuk haşlama tavuklu çorba vs vermeye başladım. Doktorumuz 7 aylıkken başlayabileceğini söyledi ama ben cesaret edemedimşu anda da 8 ay 16 günlük küçük beyim
Ohh afiyet olsunC
Canim biz sut bal narenciye patlican dısında herseyi yiyoruz et kofte balik tavuk pide yiyebilegi kivamdaki herseyi bayadır yiyoruz. Aksamlari bizim corbalarimizdan iciyo dun kiymali ispanakda yedi mesela kaşık mamada yeni yeni sevmeye basladi azda olsa yiyor.
Kuzum çorbayı kahve yani fincanlari var ya ona koyup icirmeyi denesene. Benim kiz yogurtu kaşıkla cok sevmedi ilk baslarda koyu kivam ayran gibi bardakta verdim o sekilde baya sevdi. Tarhana icirdim gecen gun yine kaşığı istemedi kaseyi kafaya dikmeye başladı. Baya da içti. Tadını alsın sonda bardaktan kaseye dönerim, bi dene benceKizlar bebisleri oturtarak mi yediriyosunuz yoksa hafif yatırarak mi benim bebeğim oturarak yemiyo hiç corbalari direk tükürüyor
Bizimki de kaseden iciyo ama bu sefer bi de kasigi alistirma olacak diye ben pek taraftardegilim buna yaa. Aynen yogurdu ayrsn gibi iciyo corbalari kafaya dikip iciyo nerden ogrendi bunu anlamadim gitti. Kasik girmesin agzina yeterHaftaya bizimde kontrol bakalım bize ne diyecek
Ohh afiyet olsun
Kuzum çorbayı kahve yani fincanlari var ya ona koyup icirmeyi denesene. Benim kiz yogurtu kaşıkla cok sevmedi ilk baslarda koyu kivam ayran gibi bardakta verdim o sekilde baya sevdi. Tarhana icirdim gecen gun yine kaşığı istemedi kaseyi kafaya dikmeye başladı. Baya da içti. Tadını alsın sonda bardaktan kaseye dönerim, bi dene bence
Tamam canım teşekkür ederim dediğini deniyim bideHaftaya bizimde kontrol bakalım bize ne diyecek
Ohh afiyet olsun
Kuzum çorbayı kahve yani fincanlari var ya ona koyup icirmeyi denesene. Benim kiz yogurtu kaşıkla cok sevmedi ilk baslarda koyu kivam ayran gibi bardakta verdim o sekilde baya sevdi. Tarhana icirdim gecen gun yine kaşığı istemedi kaseyi kafaya dikmeye başladı. Baya da içti. Tadını alsın sonda bardaktan kaseye dönerim, bi dene bence
Benim de diyet motivasyonuna ihtiyacım var bi 6-7 kilo versem çok iyi olurBenimki hic bir sekilde su icmiyor kasik bardak suluk. Emzik biberon 5 aylik burakdik zaten asla emmeyi bilmiyo onlar cigniyor. Su icmedigindende kabız
Yesil çay sütü azaltirmı diyete basladim yesil caydan nefret etsemde cok ise yaradigi soyleniyor
Benim bebeğim de hiç su içmiyor bizde de kabızlık varBenimki hic bir sekilde su icmiyor kasik bardak suluk. Emzik biberon 5 aylik burakdik zaten asla emmeyi bilmiyo onlar cigniyor. Su icmedigindende kabız
Yesil çay sütü azaltirmı diyete basladim yesil caydan nefret etsemde cok ise yaradigi soyleniyor
Emziriyosan önermiyolar kuzum. Bizimki de alıştırma bardagiyla içermiyo cigniyo isiriyo onu. Pipetli bardaklarla denemeyi düşünüyorum. Ben olur da yemek yerse ki genelde yemiyo biliyosun sonrasında çay kaşığıyla veriyorumBenimki hic bir sekilde su icmiyor kasik bardak suluk. Emzik biberon 5 aylik burakdik zaten asla emmeyi bilmiyo onlar cigniyor. Su icmedigindende kabız
Kuzum şuan tatlari alsin da nasil alirsa alsinBizimki de kaseden iciyo ama bu sefer bi de kasigi alistirma olacak diye ben pek taraftardegilim buna yaa. Aynen yogurdu ayrsn gibi iciyo corbalari kafaya dikip iciyo nerden ogrendi bunu anlamadim gitti. Kasik girmesin agzina yeter
Canım emziren diyetinde gunde bir adet yeşilçay var.Benimki hic bir sekilde su icmiyor kasik bardak suluk. Emzik biberon 5 aylik burakdik zaten asla emmeyi bilmiyo onlar cigniyor. Su icmedigindende kabız
Ay kilon ne güzelll ben 85 im hedefim 77Benim de diyet motivasyonuna ihtiyacım var bi 6-7 kilo versem çok iyi olurhamilelik öncesi kiloma da düşemedim 56 ile hamile kalmıştım 59um şu an aynen senin gibi sütüm azalır diye korkuyorum
Aynen ya ne yapsam olmadi icmiyo .Benim bebeğim de hiç su içmiyor bizde de kabızlık var
Pipeti ıssırıyor bardakla ictigini yutmadan akıtıyo suluklari kasıgı hic birini icmiyo sutle idare ediyo. Ek gıdada yiyo baya halbuki cins bu kizEmziriyosan önermiyolar kuzum. Bizimki de alıştırma bardagiyla içermiyo cigniyo isiriyo onu. Pipetli bardaklarla denemeyi düşünüyorum. Ben olur da yemek yerse ki genelde yemiyo biliyosun sonrasında çay kaşığıyla veriyorumpipetle bi denesene bazıları onunla daha kolay iciyomus
Saol canım iceyim bende yatmadan icince zayiflaniyo diyorlar bir umut isteKuzum şuan tatlari alsin da nasil alirsa alsinbak bulmus yolunu dikiyor kafasina elleme hahaha
Canım emziren diyetinde gunde bir adet yeşilçay var.
Tuzsuz olarak mı pişirip veriyorsunuz ona ayrı şekilde merak ettimtat mı? Kızlar Benim oğlan bayağı bayağı yemek yiyor ya. Bu akşam mesela bizimle birlikte pirinç pilavı, tavuk yedi ve ayran içtikendi çorbası vardı, onu da gömdü. midesi çöplük gibi
Aynen bizimkide bizimkilerden yiyor sadece acı yeriz biz artık biberi yemek yaparken atmıyorum tabağımıza atıyoruz. Sorunumuz su icmiyortat mı? Kızlar Benim oğlan bayağı bayağı yemek yiyor ya. Bu akşam mesela bizimle birlikte pirinç pilavı, tavuk yedi ve ayran içtikendi çorbası vardı, onu da gömdü. midesi çöplük gibi
Bizim kide yemek yemiyor su ya bayılıyor. Versem bi biberon içer rahatlıkla.Aynen bizimkide bizimkilerden yiyor sadece acı yeriz biz artık biberi yemek yaparken atmıyorum tabağımıza atıyoruz. Sorunumuz su icmiyor
Hic su icmiyoruz biz. Yemekde ıspanak balık ne piserse veriyorum sevmedigini yemiyor tabiBizim kide yemek yemiyor su ya bayılıyor. Versem bi biberon içer rahatlıkla.
Ay valla hayır. Yani sıfır tuz değil ama azıcık da olsa atmış oluyoruz yemeğe tuz. şükür ki suyu da seviyor, lık lık içiyor. İnşallah bir sorun Yaşamayız. Tabii içim çok rahat değil ama annemler küçük bi noktada haklı bence: biz hazır mamalarla büyümedikTuzsuz olarak mı pişirip veriyorsunuz ona ayrı şekilde merak ettim
Nasıl sevebilir acaba suyu ya? Su önemliAynen bizimkide bizimkilerden yiyor sadece acı yeriz biz artık biberi yemek yaparken atmıyorum tabağımıza atıyoruz. Sorunumuz su icmiyor
Hic bilmiyorum her turlu denedim yemegi tukurmuyo sevmesede ama suyu direk agzından akıtiyor yutmuyorAy valla hayır. Yani sıfır tuz değil ama azıcık da olsa atmış oluyoruz yemeğe tuz. şükür ki suyu da seviyor, lık lık içiyor. İnşallah bir sorun Yaşamayız. Tabii içim çok rahat değil ama annemler küçük bi noktada haklı bence: biz hazır mamalarla büyümedik
Nasıl sevebilir acaba suyu ya? Su önemli
Aynı benim kız suyu çok seviyorBizim kide yemek yemiyor su ya bayılıyor. Versem bi biberon içer rahatlıkla.