2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktor hem röntgen de hemde çok şükür kanda bişey görmedi, sadece öksürük var işte. Üç gündür bir şurup verdi onu kullanıyoruz en azindan gece yatmadan içtiği için öksürüp uyanmıyor ama gündüz öksürme devam. İnşallah toparlariz hemen icim gidiyor oksurdukce
Bizim bir hafta oldu burun akıntısı ve öksürme bitmedi
Yarın tekrar kontrole gidicez
Yavrum gece öksüre öksüre gözleri kapalı ağlıyor artık
Şurup iyice kabarttı öksürüğünü de sanırım

Bizim bir hafta oldu burun akıntısı ve öksürme bitmedi
Yarın tekrar kontrole gidicez
Yavrum gece öksüre öksüre gözleri kapalı ağlıyor artık
Şurup iyice kabarttı öksürüğünü de sanırım
Off ne yazık ki ne uyku kaldı bu öksürükten ne tadımız tuzumuz. Biz rahatladık biraz verdiği şurupla ama boğazını temizlemeyi bilmediği için kendi atamıyor yavas yavas sokulmesini beklicez mecbur 🙏 çok geçmiş olsun kuzucuga

Off ne yazık ki ne uyku kaldı bu öksürükten ne tadımız tuzumuz. Biz rahatladık biraz verdiği şurupla ama boğazını temizlemeyi bilmediği için kendi atamıyor yavas yavas sokulmesini beklicez mecbur 🙏 çok geçmiş olsun kuzucuga
Çok teşekkür ederiz sizlere de geçmiş olsun 💐

Kızlar kuzu eti tavuk ve baklagiller için ne zaman başladınız? 8. Ay civari diyorlar ya
Sanki hep sebze püresi sebze çorbası yapıyormusum gibi geliyor inanılmaz zor tarifler buluyorum ya. Dun tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım terbiyeli bugün tarhanaya baslicam 3 gün. Sonra üç avokado ama akşamları dert benim, sabah kahvaltıya buluyorum illa bişey
8 aya gectigimizde kuzu kıyma ve tavuk haşlama tavuklu çorba vs vermeye başladım. Doktorumuz 7 aylıkken başlayabileceğini söyledi ama ben cesaret edemedim 😑 şu anda da 8 ay 16 günlük küçük beyim

Merhaba hatunlar nasılsınız? Baya zaman oldu buraya yazmayalı hayat telasesinde bebek büyütme son 1 aydır da ise tekrar adapte olmak derken koptum gitti 😥 nasılsınız? Bebekleriniz nasıl? Annelikle aranız nasıl? İnşallah supersinizdir 🙏🏻

C
Kızlar kuzu eti tavuk ve baklagiller için ne zaman başladınız? 8. Ay civari diyorlar ya
Sanki hep sebze püresi sebze çorbası yapıyormusum gibi geliyor inanılmaz zor tarifler buluyorum ya. Dun tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım terbiyeli bugün tarhanaya baslicam 3 gün. Sonra üç avokado ama akşamları dert benim, sabah kahvaltıya buluyorum illa bişey
Canim biz sut bal narenciye patlican dısında herseyi yiyoruz et kofte balik tavuk pide yiyebilegi kivamdaki herseyi bayadır yiyoruz. Aksamlari bizim corbalarimizdan iciyo dun kiymali ispanakda yedi mesela kaşık mamada yeni yeni sevmeye basladi azda olsa yiyor.

Merhaba hatunlar nasılsınız? Baya zaman oldu buraya yazmayalı hayat telasesinde bebek büyütme son 1 aydır da ise tekrar adapte olmak derken koptum gitti 😥 nasılsınız? Bebekleriniz nasıl? Annelikle aranız nasıl? İnşallah supersinizdir 🙏🏻
Calisan anne olmak zordur diye tahmin ediyorum. Rabbim yardımcın olsun. Annelik super 3. Cocugum benim digerleri buyuk iyiki gelmis hayatimiza

C

Canim biz sut bal narenciye patlican dısında herseyi yiyoruz et kofte balik tavuk pide yiyebilegi kivamdaki herseyi bayadır yiyoruz. Aksamlari bizim corbalarimizdan iciyo dun kiymali ispanakda yedi mesela kaşık mamada yeni yeni sevmeye basladi azda olsa yiyor.
Bu evreye heralde cocuk oldugunda geceriz gibi😂😂 bizimki kasik falan sevmiyo. Eline veriyorum sebzeleri o sekilde yari oyun yari yemek ne yerse. Eger corba gibi sulu biseyse ya da yogurt onu da kaseyi kafasına dikerek yiyo🙈🙈 bu kaseyi kafayi dikmeyi nerden ogrendi anlamadim gitti 😂😂 inşallah ilerde catal bicak kullanmasi sorunlu olmaz

Bu evreye heralde cocuk oldugunda geceriz gibi😂😂 bizimki kasik falan sevmiyo. Eline veriyorum sebzeleri o sekilde yari oyun yari yemek ne yerse. Eger corba gibi sulu biseyse ya da yogurt onu da kaseyi kafasına dikerek yiyo🙈🙈 bu kaseyi kafayi dikmeyi nerden ogrendi anlamadim gitti 😂😂 inşallah ilerde catal bicak kullanmasi sorunlu olmaz
Yaa yerim onu 😅😅 sabırlı bir anneciği var ben cıldırırım öyle yese 😁 ben yediriyorum bizimkini elma havuc ekmek filan eline veriyorum.

Yaa yerim onu 😅😅 sabırlı bir anneciği var ben cıldırırım öyle yese 😁 ben yediriyorum bizimkini elma havuc ekmek filan eline veriyorum.
Cildirsan ne olacakk😂😂 yeter ki yesin vala hiç umursamiyorum yedigi kar yanina diyorum napiyim 💜💜 her bebek bi birey ve hepsi birbirinden o kadar farklı ki

Ohooooo ben çocuğa içsiz kelle paça bile içirdim asddagahshddff

benimkinin 6 dişi çıktığı için ısırması filan iyi. O yüzden ne yemek istiyorsa yediriyorum diyebilirim. Mesela üzüm veriyorum ağzına, ısırtıyorum gayet güzel yiyor. dün et suyuna çorba yapmıştım et didikledim içine, onu afiyetle yedi. Terbiyesinde de basbayağı yumurta var (sarı-beyaz ayırmadan). geçen Akşam komşuya geçmiştim oturmaya, kısır ve sigara böreği yedi 😂😂😂

şu an sadece bal, çilek, domates vb alerjen riski yüksek şeyler ve şeker/çikolata yedirmiyorum.
Peki bebeği beslerken nasıl yapıyorsunuz oturtarak mi hafif yatarak mi

Cildirsan ne olacakk😂😂 yeter ki yesin vala hiç umursamiyorum yedigi kar yanina diyorum napiyim 💜💜 her bebek bi birey ve hepsi birbirinden o kadar farklı ki
Dimi yemeyen cocuk olunca hersey deneniyor. Yeterki yesin büyüsün kuzular. Benim buyuk oğlum ve bu minnoş tükürmeyi bilmio.agzina girdiyse yutuyor. 2. Asla yutmazdı sevmediyse tükürürdü öyle cocuk cok zor,hic biseyide istahli yemezdi. Herbiri farklı dedigin gibi onlar bizi yönlendiriyor.

Peki bebeği beslerken nasıl yapıyorsunuz oturtarak mi hafif yatarak mi
Geçen haftalarda hafif yatırarak veriyorduK ama gayet dişleri var, desteksiz oturuyor, yemeye hevesli dedim ve annemlere de oturtarak beslemelerini tembihledim. mama sandalyesinde ya da yerde, oturarak yiyor.

Dimi yemeyen cocuk olunca hersey deneniyor. Yeterki yesin büyüsün kuzular. Benim buyuk oğlum ve bu minnoş tükürmeyi bilmio.agzina girdiyse yutuyor. 2. Asla yutmazdı sevmediyse tükürürdü öyle cocuk cok zor,hic biseyide istahli yemezdi. Herbiri farklı dedigin gibi onlar bizi yönlendiriyor.
Aynen bizimki o senin saydığın gruptan işte 😂 kabak verince hemen tükürük oguruyo mesela. Yaa bi şekilde büyükcekler ve o zaman yicekler o yüzden yapacak bişey yok.

Aynen bizimki o senin saydığın gruptan işte 😂 kabak verince hemen tükürük oguruyo mesela. Yaa bi şekilde büyükcekler ve o zaman yicekler o yüzden yapacak bişey yok.
Aynen canım benim ortanca gibi ozamanona sevmedigi birseyi yediremezsin doğustan gurme minişler. Büyüdünce düzeliyor tabi rabbim sağlık versin hepsine🤗

Kizlar bebisleri oturtarak mi yediriyosunuz yoksa hafif yatırarak mi benim bebeğim oturarak yemiyo hiç corbalari direk tükürüyor

X