2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sterimar diye bi fısfıs var canım o dene istersen . Benim bebiste burnunu temizlettirmiyor onu sıkınca açılıyor burnu.
Fıs fıs falan bizde her türlü hikaye canım burnunu asla elletmiyor. Çocuk 15 günlükten beri tıkalı burunla yaşıyor, sürekli serum yapıyoruz. travma yarattı resmen.
Ya doktor bana da dedi geçen hafta 14 çocuğa bronşit tanısı koydum diye.

Valla iyiyim ne olsun gece uyanmalari gündüz ne yatakta ne yerde durmama eli ağzında huzursuzluk ek gıda delirmeceleri zorla bekle ki yesin
gece uyanmalari aynı şekilde bizde de var eşimin yöneticisi tecrübeli gece uyanmalari varsa huzursuzluk vs vs dış cikarmasi yakındır emekleme yaklaşmıştır

Mrb kızlar. Oğlum perşembe günü sünnet olacak çok heyacanliyim. Sünnet yaptıranlar neler yaşadığını yazarsa sevinirim.
Merhaba canım. Sünnetten hiç korkma. Çok çabuk iyileşiyorlar. Biz 28 günlükken sünnet ettirdik. Local anestezi yapıldı. İlk iki çişinde ağladı üçüncü çişini yaparken ağlamamıştı bile. Herhangi bir ilaç da kullanmadık sadece kantaron yağı sürün dedi doktor onu sürdük sürekli. 2 kez ağrı kesici verdik sonra baktık huzursuz değil ağlamıyor ağrı kesici vermeyi de kestik. Sizinde ilk gün zorluğunuz olur ama ikinci güne kalmaz bile bence. İstersen bir beden büyük bez götür yanında. Sargılı olursa pipisi bezi çok sıkmasın. Şimdiden hayırlı olsun. Allah damatlıklarını da göstersin

kızlar benim de bugün en çok zorlandığım kıyafet giydirmek alt değiştirmek banyo yaptırmak o kadar zor ve yorucu oluyor ki hele üstünü giydirmek bu kadar yorulmuyordum ama bugün çok daha yorucu oldu uyku düzeni ayrı yemek yememesi ayrı .....

Bizim kız acaip tembel ya daha 3 aylıkken yüzüstü dönmeyi öğrenince erken emekler dedim ama emeklemeyi geçtim sürünmüyor bile durduğu yerde durup önündekine ulaşamayınca bağırıyor

S Samsai alerjiyle aranız nasıl canım
Zor ek gıda da daha da zor. Ben bi taraftan yiyorum ona bi taraftan yediriyorum totosu pişse kussa hadi bakalım kimin yediği dokundu anlayamıyorum. Alerjik tarhana yiyor tam buğday unlu yulaf unlu sebze yiyor.Muhallebili meyve yiyor. Ama buda hep karbonhidrat.bha yiyor dediğimde güç bela ve zaten bebede sıkıldı artık aynı şeylerden. Gerçekten zor. Bide bebeğim yemek istiyor bizimle filan. Ama gel gör ki yiyemiyor. Özel yemek yapayım ona desem kucaktan inmiyor yapamıyorum kendim yemek yemeye zaman bulamıyorum. Bwl yaptıracaktım oda hikaye oldu daha kendi oturamadığı için cesaret edemedim. Bizde durumlar böyle. Geçen çok fena kustu büyük adam gibi ne dokundu hala çözemedim. Şimdi bide hasta burnu tıkalı öksürüyor. Ama alerjiden de olabilir anlayamıyorum zira yenidoğan döneminde de alerjiden dolayı hep burnuyla sorunluydu. Millet bu kadar yememeye kilo vermiştirsin diyor halbuki aldım çünkü doymadığım için ekmek yiyorum ha bide kakası hala mukuslu hatta bazen içinde beyaz parçalar oluyor bizde durumlar böyle sizde nasıl?

Yoksa bronşit mi götürsem mi bilemedim şimdi. Ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum çünkü zaten alerjik bebek bağırsakları çok hassas

Benim oğlan da aynı, üst kıyafeti giyerken kıyamet kopuyor.
Yoksa bronşit mi götürsem mi bilemedim şimdi. Ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum çünkü zaten alerjik bebek bağırsakları çok hassas
Bence götür, ihmale gelmez

Cok gecmis olsun canim. Benim buyukler de bi kac kez bronsiolid gecirdi bebekken. Ventolini surup olarak deilde nebulizatorle verdik . Surup icmiyorsa dr una soylesen belki oyle tavsiye eder gerci cok sıkısık olsa hastanede onunla verirdi.

Havalar soğudu malum ne kadar aralıkla banyo yaptıriyorsunuz ?
Yüsra 6 aylıkken desteksiz oturdu ama emekleme yok bizde yatakda doner gibi yerde donerek geziyor. Ama yuruteciyle istedigi yere gidebiliyor. Emekleme cabalari yeni yeni basladı. Iki elinden tutunca ayakda duruyor biraz ama adimlamıyor henuz. Ek gıdada sevdigi seyleri yiyor ama kabızlıkla başımız dertte azalttım ek gıdayı onun icin. Gece uykusuzluklarımız sahah huysuzluklarımız devam. Gurbetteyim hic yakınım yok 2 cocugun daha var cok istahli esimde aynen ama bi sisteme oturttum islerimi bunalmiyorum. Yazdıklarınızı okuyorum ilk cocuklarda oyleydim bunalmakdan tadini cikaramamistim. Bu gunler geri gelmiyor cok ozleniyor uykusuz geceler bitiyor ama uyu uyu nereye kadar en kiymetli geceler bunlar. Hepsi gecicek sakin olun tadını cıkarın

Aynen bizimki de döne döne ilerliyo çok komik bi de bu akşam. Yatarken sol kolundan destek alıp oturur pozisyona geçmeyi öğrendi 30 defa onu yapıyo yeni bi şey ögrenince çok hoşuma gidiyo bu halleri bi de gözümün içine bakıyor bak ben ne yapıyorum der gibi

Yaaa cok tatlılar ne cabuk buyuyolar deil mi? Rabbim güzel günlerini göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…