Bazı bebeklerde alerji yapma ihtimali çok yüksek olduğu için. Benim bebeğiminde çoklu gıda alerjisi var o sebeple veremiyorumBen karadut özü veriyorum her gün nerdeyse neden verilmiyoe kullanan gördüm de +6 yazıyor
Teşekkür ederimCok gecmis olsun canim. Benim buyukler de bi kac kez bronsiolid gecirdi bebekken. Ventolini surup olarak deilde nebulizatorle verdik . Surup icmiyorsa dr una soylesen belki oyle tavsiye eder gerci cok sıkısık olsa hastanede onunla verirdi.
Bence ihmal etmeden doktora götür. benimki bronşiolid oldu bak. Geçen hafta 14 çocuğa bu tanıyı koymuş doktor. tam mevsimi dedi.Evet zaten pekmez katıyordum yemeklerine direk pekmez tereyağı yaptım inşallah fayda eder, sonra buraya yazdım baska oneriler varsa alayım diyeteşekkür ederiz
Cok geçmiş olsun nasıl başladı bronşit peki ilk öksürükle miTeşekkür ederimcuma günü kontrole gideceğiz muhteMelen nebül verecek
Bence ihmal etmeden doktora götür. benimki bronşiolid oldu bak. Geçen hafta 14 çocuğa bu tanıyı koymuş doktor. tam mevsimi dedi.
Ahahahaha ben 7 aydır etrafımdaki herkese sakın çocuk yapmayın hayatınızı yaşayın diyorumEkim ayı hamilelik planlayanlar grubuna gidip "aklı olan doğurmaz" diye bagirip kaçsak mı
Sağ ol canım, burun tıkanıklığı ve arada öhö öhö yapması vardı. Önce sağlık ocağına götürdüm, ciğerlerinde bi şey yok dedi. Ağzına burnuna bakmadı, fıs fıs verdi gönderdi ama sıkamadık tabii ki fıs fısı, yaptırmadı. Bir de tahriş yapıyor zaten doğru düzgün sıkamadığomız için. Sonra nefes alması zorlaştı, hırıltı olmaya başladı. Çocuk doktoruna götürdüm. öyle yani.Cok geçmiş olsun nasıl başladı bronşit peki ilk öksürükle mi
Benim oğullarım gecirdiler hatta biz acilde kaldik oyle aldik birkezde ventolini. Eve makine aldik daha sonra hala duruyor hatta. Ama sonradan onuda kullanmadik adıni unuttum bir maske var altına sprey olan ventolin takılıyor 20 sn bekletiyosun cok pratik onu kullandık. Oluyo yani biraz daha alerjiye yatkin bunyelerde daha cabuk oluyor. Gecmis olsun tekrar.Teşekkür ederimcuma günü kontrole gideceğiz muhteMelen nebül verecek
Bence ihmal etmeden doktora götür. benimki bronşiolid oldu bak. Geçen hafta 14 çocuğa bu tanıyı koymuş doktor. tam mevsimi dedi.
Bi benmiyim keske daha once dogsaydida dördüncüyüde yapabilseydim diyenAhahahaha ben 7 aydır etrafımdaki herkese sakın çocuk yapmayın hayatınızı yaşayın diyorum
Biz ailece su sebilinden soguk su iciyoruz yaz kişEşim bu havada dolaptan su içtiği ve gömlekle gezdiği için hasta cigeri dolu dolu öksürüyor o kadar uyardim hasta olacaksin diye dinlemedi simdi bebege gecerse napicam ben zaten bitik durumdayim yorgunum
Yok ya ben 3 yas daha küçük olsaydim. Hic düşünmeden Birtane daha isterdim.Ekim ayı hamilelik planlayanlar grubuna gidip "aklı olan doğurmaz" diye bagirip kaçsak mı
Senin için daha gec değil. Maddi ve manevi hazirsan inşallah de benceBi benmiyim keske daha once dogsaydida dördüncüyüde yapabilseydim diyen
ben de merak ediyorum doktor ne diyecek diye. yani hangi tür makine verecek çünkü bence asla antibiyotik ile düzelmeyecek. günde 8 kere aspiratör çeksem 9.ya yine tıkanıyor. zaten artık serum fizyolojik ile çekmiyorum. Serum yapınca genizine akıyor, aspiratöre sadece su geliyor. bu sabah serumsuz çektim, safi sümük geldi. Öyle geldi ki aspiratör tıkandı, çekemedim daha fazlaBenim oğullarım gecirdiler hatta biz acilde kaldik oyle aldik birkezde ventolini. Eve makine aldik daha sonra hala duruyor hatta. Ama sonradan onuda kullanmadik adıni unuttum bir maske var altına sprey olan ventolin takılıyor 20 sn bekletiyosun cok pratik onu kullandık. Oluyo yani biraz daha alerjiye yatkin bunyelerde daha cabuk oluyor. Gecmis olsun tekrar.
Maşallah ama belki tecrübeli olduğun içindir ben tecrübesizliği dibine kadar hissettim ikincide daha sabırlı olurum inşallahBi benmiyim keske daha once dogsaydida dördüncüyüde yapabilseydim diyen
Süpürge makinesi ucuna takilan aspiratörler var ben onu kullanıyorum. Cok güçlü çekiyor tüm sümük cikiyorben de merak ediyorum doktor ne diyecek diye. yani hangi tür makine verecek çünkü bence asla antibiyotik ile düzelmeyecek. günde 8 kere aspiratör çeksem 9.ya yine tıkanıyor. zaten artık serum fizyolojik ile çekmiyorum. Serum yapınca genizine akıyor, aspiratöre sadece su geliyor. bu sabah serumsuz çektim, safi sümük geldi. Öyle geldi ki aspiratör tıkandı, çekemedim daha fazla
Sizin belirtiler nelerdiTeşekkür ederimcuma günü kontrole gideceğiz muhteMelen nebül verecek
Sağ ol canım, burun tıkanıklığı ve arada öhö öhö yapması vardı. Önce sağlık ocağına götürdüm, ciğerlerinde bi şey yok dedi. Ağzına burnuna bakmadı, fıs fıs verdi gönderdi ama sıkamadık tabii ki fıs fısı, yaptırmadı. Bir de tahriş yapıyor zaten doğru düzgün sıkamadığomız için. Sonra nefes alması zorlaştı, hırıltı olmaya başladı. Çocuk doktoruna götürdüm. öyle yani.
Sizin belirtiler nelerdi
Esim yas olarak buyuk bende onun icinde gecti bizden. Ama isterdimSenin için daha gec değil. Maddi ve manevi hazirsan inşallah de bence
Ya kıyamam baya tıkanmıs kuzu rabbim sifa versin. Zor geciyordu hatırlıyorum insallah tez vakit geçer.ben de merak ediyorum doktor ne diyecek diye. yani hangi tür makine verecek çünkü bence asla antibiyotik ile düzelmeyecek. günde 8 kere aspiratör çeksem 9.ya yine tıkanıyor. zaten artık serum fizyolojik ile çekmiyorum. Serum yapınca genizine akıyor, aspiratöre sadece su geliyor. bu sabah serumsuz çektim, safi sümük geldi. Öyle geldi ki aspiratör tıkandı, çekemedim daha fazla
Ilk ikisinde ne telasim vardi diyorum simdi. Cok ozledim xok istedim 3. Bebegi ondan belki bunalmıyorum .Maşallah ama belki tecrübeli olduğun içindir ben tecrübesizliği dibine kadar hissettim ikincide daha sabırlı olurum inşallah
Aynen bide benim gibi ikinciyse tam manyaklıkEkim ayı hamilelik planlayanlar grubuna gidip "aklı olan doğurmaz" diye bagirip kaçsak mı
Çok geçmiş olsun kuzumSağ ol canım, burun tıkanıklığı ve arada öhö öhö yapması vardı. Önce sağlık ocağına götürdüm, ciğerlerinde bi şey yok dedi. Ağzına burnuna bakmadı, fıs fıs verdi gönderdi ama sıkamadık tabii ki fıs fısı, yaptırmadı. Bir de tahriş yapıyor zaten doğru düzgün sıkamadığomız için. Sonra nefes alması zorlaştı, hırıltı olmaya başladı. Çocuk doktoruna götürdüm. öyle yani.