2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok gecmis olsun canim. Benim buyukler de bi kac kez bronsiolid gecirdi bebekken. Ventolini surup olarak deilde nebulizatorle verdik . Surup icmiyorsa dr una soylesen belki oyle tavsiye eder gerci cok sıkısık olsa hastanede onunla verirdi.
Teşekkür ederim 🌸 cuma günü kontrole gideceğiz muhteMelen nebül verecek 🥺
Evet zaten pekmez katıyordum yemeklerine direk pekmez tereyağı yaptım inşallah fayda eder, sonra buraya yazdım baska oneriler varsa alayım diye 🙏 teşekkür ederiz 🌺
Bence ihmal etmeden doktora götür. benimki bronşiolid oldu bak. Geçen hafta 14 çocuğa bu tanıyı koymuş doktor. tam mevsimi dedi.

Eşim bu havada dolaptan su içtiği ve gömlekle gezdiği için hasta cigeri dolu dolu öksürüyor o kadar uyardim hasta olacaksin diye dinlemedi simdi bebege gecerse napicam ben zaten bitik durumdayim yorgunum

Cok geçmiş olsun nasıl başladı bronşit peki ilk öksürükle mi
Sağ ol canım, burun tıkanıklığı ve arada öhö öhö yapması vardı. Önce sağlık ocağına götürdüm, ciğerlerinde bi şey yok dedi. Ağzına burnuna bakmadı, fıs fıs verdi gönderdi ama sıkamadık tabii ki fıs fısı, yaptırmadı. Bir de tahriş yapıyor zaten doğru düzgün sıkamadığomız için. Sonra nefes alması zorlaştı, hırıltı olmaya başladı. Çocuk doktoruna götürdüm. öyle yani.

Bence ihmal etmeden doktora götür. benimki bronşiolid oldu bak. Geçen hafta 14 çocuğa bu tanıyı koymuş doktor. tam mevsimi dedi.
Benim oğullarım gecirdiler hatta biz acilde kaldik oyle aldik birkezde ventolini. Eve makine aldik daha sonra hala duruyor hatta. Ama sonradan onuda kullanmadik adıni unuttum bir maske var altına sprey olan ventolin takılıyor 20 sn bekletiyosun cok pratik onu kullandık. Oluyo yani biraz daha alerjiye yatkin bunyelerde daha cabuk oluyor. Gecmis olsun tekrar.

Eşim bu havada dolaptan su içtiği ve gömlekle gezdiği için hasta cigeri dolu dolu öksürüyor o kadar uyardim hasta olacaksin diye dinlemedi simdi bebege gecerse napicam ben zaten bitik durumdayim yorgunum
Biz ailece su sebilinden soguk su iciyoruz yaz kiş 😬 cocuklarda ayni sekilde bünye meselesi demekki

Ekim ayı hamilelik planlayanlar grubuna gidip "aklı olan doğurmaz" diye bagirip kaçsak mı 😁😁😁
Yok ya ben 3 yas daha küçük olsaydim. Hic düşünmeden Birtane daha isterdim.
Evlat dünya daki anne baba ya verilen en büyük nimettir.
Fedakarlik yapmam gerekiyor cok zor büyüyorlar ama bu dünya nin güzel insanlara ihtiyacı var.
Arkadaşlar cok iyi evlatlar yetistirwlim inşallah. Allah a hayırlı mübarek kul
Vatana millete yararli evlat olsun bebislerimiz inşallah

Benim oğullarım gecirdiler hatta biz acilde kaldik oyle aldik birkezde ventolini. Eve makine aldik daha sonra hala duruyor hatta. Ama sonradan onuda kullanmadik adıni unuttum bir maske var altına sprey olan ventolin takılıyor 20 sn bekletiyosun cok pratik onu kullandık. Oluyo yani biraz daha alerjiye yatkin bunyelerde daha cabuk oluyor. Gecmis olsun tekrar.
ben de merak ediyorum doktor ne diyecek diye. yani hangi tür makine verecek çünkü bence asla antibiyotik ile düzelmeyecek. günde 8 kere aspiratör çeksem 9.ya yine tıkanıyor. zaten artık serum fizyolojik ile çekmiyorum. Serum yapınca genizine akıyor, aspiratöre sadece su geliyor. bu sabah serumsuz çektim, safi sümük geldi. Öyle geldi ki aspiratör tıkandı, çekemedim daha fazla 🥺

ben de merak ediyorum doktor ne diyecek diye. yani hangi tür makine verecek çünkü bence asla antibiyotik ile düzelmeyecek. günde 8 kere aspiratör çeksem 9.ya yine tıkanıyor. zaten artık serum fizyolojik ile çekmiyorum. Serum yapınca genizine akıyor, aspiratöre sadece su geliyor. bu sabah serumsuz çektim, safi sümük geldi. Öyle geldi ki aspiratör tıkandı, çekemedim daha fazla 🥺
Süpürge makinesi ucuna takilan aspiratörler var ben onu kullanıyorum. Cok güçlü çekiyor tüm sümük cikiyor

Sizin belirtiler nelerdi

Sağ ol canım, burun tıkanıklığı ve arada öhö öhö yapması vardı. Önce sağlık ocağına götürdüm, ciğerlerinde bi şey yok dedi. Ağzına burnuna bakmadı, fıs fıs verdi gönderdi ama sıkamadık tabii ki fıs fısı, yaptırmadı. Bir de tahriş yapıyor zaten doğru düzgün sıkamadığomız için. Sonra nefes alması zorlaştı, hırıltı olmaya başladı. Çocuk doktoruna götürdüm. öyle yani.
☝️👆🏻
Sizin belirtiler nelerdi

Senin için daha gec değil. Maddi ve manevi hazirsan inşallah de bence
Esim yas olarak buyuk bende onun icinde gecti bizden. Ama isterdim 🤗
Ya kıyamam baya tıkanmıs kuzu rabbim sifa versin. Zor geciyordu hatırlıyorum insallah tez vakit geçer.
Maşallah ama belki tecrübeli olduğun içindir ben tecrübesizliği dibine kadar hissettim ikincide daha sabırlı olurum inşallah😂
Ilk ikisinde ne telasim vardi diyorum simdi. Cok ozledim xok istedim 3. Bebegi ondan belki bunalmıyorum .🤗

Çok geçmiş olsun kuzum 🌺

X