2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bizdede oluyor uyku sorunu yok bence dişden dolayı osanit sipariş ettim bitkisel
Konuşarak bagirinma kulak cekme sürekli eller ağızda uyku sorunları

Birde zeytinyağı karanfil bir gece beklet sür diye okudum deniycem bakalım

Kuzum 3.5/4 saat kesintisiz uyuduguna şükret. Asla o kadar kesintisiz uyuma yok bizde, 4-5-6 sürekli ayaktayız sabah ezanından önce ayaktayız. Bütün kemiklerim ağrıyor uykusuzluktan ne düzen kaldı ne bişey

Uyusasa tek gece uyansa diyorum ya bu saat olmuş yeni uyudu delirecem artık ben. Bu saatte uyuyan bebek mi olur kaç zamandır böyle düzeltmeye çalıştıkça daha kötü oldu

Dün gece hiç uyutmadı önceki günler de eşim şehirdışındaydı tamamen uykusuz ve çok yorgunum nasıl dayanıcam bilmiyorum çünkü gündüz de durmadan ağlıyor sadece güldürüp havalara atarsam duruyor gücüm yok çok ilgi isteyen bir bebek yaa

Ya biz mahvolduk 2 gün resmen… ateşi geçtim sürekli bir ağlama, mız mızlanma, huysuzluk… bittiM.
Çok zor haklısın Aşı genelde huzursuzluk yapıyor bir de bu ağır bir aşı olunca 2 ye katlanıyor her şey aşı yeride ağrıyormuş bu aşıda bizimki baya kızarmıştı 1 hafta sonra falan rengi açıldı

Canım bizdede oluyor uyku sorunu yok bence dişden dolayı osanit sipariş ettim bitkisel
Konuşarak bagirinma kulak cekme sürekli eller ağızda uyku sorunları
Ya kuzum doktor ikidir diş yok diyo. Açıkcası ben diş diyodum ama doktor öyle diyince onu düşünmüyorum artık. Ama cidden 10 gün oldu heralde sabah 4.30-5.30 arası kalkış oluyo uykusu var gözünü açamıyo ama mizirdaniyo emip uykuya dalamiyo. Odada biraz kucağımızda dolandırıp benim kucagımda bizim yatakta yarım yamalak uyuyo 1 saat sonra hepten kalkıyor. Hep aynı saatte ama. Aklımıza tek gelen havalar soğudu ve bizim site merkezi ısıtma hala açmadılar kaloriferleri o saatlerde soğuk oluyo haliyle ondan diye düşünüyoruz. Bakalım bu gece yanacakmış artık bi değişiklik olacak mı bakıcaz. Uzun uzun yazmışım çok dertliyim kusura bakma
Canım inan sadece senin bebişin değil çok ilgi isteyen. Hepimizin ki böyle. Bebişler çünkü hak veriyorum onlara. Onların herşeyi biziz başka bißey bilmiyorlar henüz. Ama çok zor evet özellikle tek olunca çok zor oluyo. Bende bu gece tek olucam mesela eşim geç gelicek stresi şimdiden sardı beni. Ama tek olmadığını bil kuzum canını sıkma.

Kızlar bebişleriniz hep sırt üstü yatarken dönüyor mu benim kız asla dönmüyor ya yüzüstü yatmayı da hiç sevmiyor koyduğum gibi ağlıyor tombul baya ondan mı acaba kafasını tutması oturması falan çok iyi ama asla ayaklarını yere de basmıyor doktor kilosu çok diye yerde çok vakit geçirsin dedi ama sadece oturarak oynuyor koca totoyu kaldırmıyor yürüteç mi alsam

Canim benim de pek basmiyordu ama oturmasi cok iyi desteksiz oturuyor arkadasim yürüteç verdi sadece ona yemek hazırlarken koyuyorum gunde 20 dk filan maximum. Iyi ki yuruteç var yoksa hayatta mutfaga gitmeme izin vermez. Yürüteçle koridora koyuyorum orda zarar verecek bisey yok diye. Gozum de hep ustunde oluyor mutfakta yemegini hazirliyorum bir yandan konuşuyoruz bindiginden beri ayakta durmaya alisti kucaktayken bile hep basıp ayakta duruyo artik. Divanlara tutunarak filan duruyo. Bazıları çok karşı yürütece ama ben mecburum o kadarlik kullanmaya

Bu gecede cok mızmızdı emiyor az
Benim kız emeklemiyor yerde yuvarlaniyor ama yürütecle tüm evi geziyor dolap karıstiriyor. 3. Cocugum ve yurutec olmazsa olmaz benim icin

Kilosundan dolayı olabilir evet . Ben 2 aydan sonra havalarında ısınmasıyla yere hep nevresim serdim . Kendi kendine dönmeye emeklemeye ayağa kalkmaya başladı . Sen yere koymaya devam et oturmaktan sıkılıp başka şeyler keşfetmeye başlar

Teşekkür ederim peki dönmesi falan nasıl

saat başı kalkmalar bazen 1.5 saatte bir oluyor o zaman dinlenmiş oluyorum resmen rezil haldeyiz umut verin ne zaman 3 saat uyuyacağızzzz deliksiiiiz

Oraya mı gidiyorsunuz? Mesafe olarak çakmak bana daha yakın ondan tercih ettim, doktoru da sevdim sanırım değiştirmem artık ya zaten kaç ultrason görüntüsü kaldı Allahın izniyle
Merhaba. Sezaryen mi doğum yaptınız acaba, ücretler nasildi? Uygun fiyatlı bir özel hastane arıyorum da, yardımcı olabilirseniz sevinirim

saat başı kalkmalar bazen 1.5 saatte bir oluyor o zaman dinlenmiş oluyorum resmen rezil haldeyiz umut verin ne zaman 3 saat uyuyacağızzzz deliksiiiiz
Doya doya 2 öğün ek gıda yiyince bacım. Ama o da yetmeeez aşı da olmamış olcak, diş çıkmıyor olcak, atak haftası olmucak, gazı da olmucak, keyfi de yerinde olcak. Bunların hepsi bir arada denk gelirse belki bazen 3 saat uyuyabiliriz kim bilir

Kızlar iki gün önce mucize gibi birsey yaşadım.
Bebem akşam 8 doğru uyudu sadece 2 de ve 7 de uyandi. O gün bebek arabasında 3 saat boyunca etrafa bakmisti.

Yavrum bizim ilk uyku 3-4 saate çıktı bu ara ama sabah 4 te 5 te uyanıyo sonra uyut uyutabilirsen önceki saat başı kalkmalarını özletiyo insana yani bugün 3.5 da kalktı hatta komediydi
Kızlar iki gün önce mucize gibi birsey yaşadım.
Bebem akşam 8 doğru uyudu sadece 2 de ve 7 de uyandi. O gün bebek arabasında 3 saat boyunca etrafa bakmisti.
Maşallah yok ben genelde cıkarıyorum ama uykuda bi değişiklik olmuyo

Mrb kızlar. Oğlum perşembe günü sünnet olacak çok heyacanliyim. Sünnet yaptıranlar neler yaşadığını yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…