Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzum
Ayy gereksiz yani cidden yaa. Dediğin gibi biz kendi arkamızı zor topluyoruz. Kerem e yemek hazırlıyım desem kendime yapamıyorum. Kendime yapsam çocuğun ki kalıyo. Ev desen robot süpürüp duruyo silemiyorum kaç gündür.Bugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki
Düşüncesiz insanlar ömrümü kısaltıyor benimBugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki
Ayip gercekten zaten yakinlarmis ne gerek var torun hasreti mi sarmisBugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki
Silme işini en son 8 hafta önce yaptim herhalde. Sadece mutfak ve wc siliniyorAyy gereksiz yani cidden yaa. Dediğin gibi biz kendi arkamızı zor topluyoruz. Kerem e yemek hazırlıyım desem kendime yapamıyorum. Kendime yapsam çocuğun ki kalıyo. Ev desen robot süpürüp duruyo silemiyorum kaç gündür.
Ben Dora'nın kalan mamalarini yiyorumAyy gereksiz yani cidden yaa. Dediğin gibi biz kendi arkamızı zor topluyoruz. Kerem e yemek hazırlıyım desem kendime yapamıyorum. Kendime yapsam çocuğun ki kalıyo. Ev desen robot süpürüp duruyo silemiyorum kaç gündür.
Silme işini en son 8 hafta önce yaptim herhalde. Sadece mutfak ve wc siliniyor
Allah affetsin yarıldım gülmektenfakat kızım yeri yalamaya başladı.
Tek çocuk olunca herseye dikkat ediliyor.Ya kızlar silme demişken neyle siliyorsunuz? Ben hiç silmiyorum bu aradahaftada 1 temizliğe yardımcı geliyor sağolsun fakat biraz fazla titiz bir abla. Her yeri çamaşır suyuyla siliyordu yalvar yakar yüzey temizleyiciye döndürdüm fakat kızım yeri yalamaya başladı. Kimyasalları yemesini istemiyorum. Beyaz sirke ile suyu yarı yarıya karıştırmak işe yarar mı?
Bendede var aynı kayınvalide kayınbaba ve görünceden.. bizde bir saat uzaklıktayiz geçen haftasonu ordaydik bı size kalmaya gelicez diyo la havleee yaw arkads benim üç çocuğum var zaten beni gören halime acır ne kalmasi ya valla biseyde denmiyor ama çok stres oluyorum öyle bir gecede değil en az üç gece kaliyolar geldiklerinde bide kirli bı yer görse lafını eder kayınvalidem offf bak şimdiden gerildimBugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki
Merhaba,,, hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız acaba?? Doktorumuz 7,9,12, ve bi doz daha önerdi yani 4 doz. İlla 7. Ayda yapmak zorunda mıyız pekiYa biz mahvolduk 2 gün resmen… ateşi geçtim sürekli bir ağlama, mız mızlanma, huysuzluk… bittiM.
Bu günler ne zaman geçer tahmini ya valla her gece bi öncekinden daha sabırsız ve sinirli oluyorumGün geçtikçe gece ne kadar kalktigimizi unutur oluyorum. Sabah eşim diyo ki dün gece neydi öyle. Vala kaç kere kalktık sayamadım dedim. Yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyo anlam veremiyorum. Gece uykusunu gün geçtikçe erkene almaya başladı kendi kendine. 20.20 de uyudu gece. 9 da aglayarak kalktı. Alışkanlık edindi bunu. Erken yatıyo yarım saat 45 dk sonra ağlayarak mutlaka bi kalkıyo. Sonra asıl uykusuna geçiyo. Tek uzun uykusu bu. 2.5-3 sast. Sonrası ilk başta saat başı sonra 10 dk da yarim saatte 1 resmen. Ayak tırnağım bile ağrıyı yorgunluktan öyle de bi günaydınrvet bu günler geçecek ama cidden delip geçiyo
Seyi denedin mi. Kucağına al odada belli bir düzende kucagindayken yürü. Hafifçe sallayadabilirsin. 5-10 dk icinde donuyolar uykuya.içinden sayadabilirsin o da insanı rahatlatıyo sakinleştiriyo. Ama odadan çıkmıcan ışık vs açmadan. Komple uyanırsa biz onu yapıyoruz uykuya dönüyor. Ama zırt pırt kalkıyo bizim problem oBu günler ne zaman geçer tahmini ya valla her gece bi öncekinden daha sabırsız ve sinirli oluyorumsürekli kalkmasını da geçtim gecenin bi yarısı uyanıp oyun istemesi sinirlerimi bozuyor hiç mi düzelmez yok 4 aydır aynı şey
En merak ettigim soruBu günler ne zaman geçer tahmini
Bebek olmasada en sevmedigim seydir emrivaki yatılı hemde müsaitseniz birgün gelmek istiyoruz derdi sende derdini anlatirdim. Geliyoruz nedir. Benim ailemde yok emri vaki onun icin baska insanların yaptigi bu tavır beni deli ediyor hic sevmiyorum.Bugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki
Yok yok. Biz geç kaldık, o yüzden 7. Ayda bexero oldu. 6-8-12 nimenrix, 7-9-13 bexero diye düşündük ama dün özel bir kliniğe götÜrdüm hasta diye, o doktor da nimenrix tek doz korur, bir daha 1 yaşta vurdur dedi Ama ben şaşmayacağımMerhaba,,, hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız acaba?? Doktorumuz 7,9,12, ve bi doz daha önerdi yani 4 doz. İlla 7. Ayda yapmak zorunda mıyız peki
Yok canım bu gece de onu deneyeyim bi bakalım işe yarayacak mıSeyi denedin mi. Kucağına al odada belli bir düzende kucagindayken yürü. Hafifçe sallayadabilirsin. 5-10 dk icinde donuyolar uykuya.içinden sayadabilirsin o da insanı rahatlatıyo sakinleştiriyo. Ama odadan çıkmıcan ışık vs açmadan. Komple uyanırsa biz onu yapıyoruz uykuya dönüyor. Ama zırt pırt kalkıyo bizim problem o