2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün öyle sinirliyim ki hatta dünden bu yana..Kendi arkami zor topluyorum aparatif bazen hazır gibi yemekler üstten geçme ev toplama kızımın ek gıda yemekleri banyosu kendim iki gündür giremedim bile. Cumartesi k valide k baba görümce bebeği bir gece kalmaya karar vermişler arabaları var 1 saat mesafede gerek var mı birde kış geldi nevresim bir sürü yıka kurut yaz degil ki

Ayy gereksiz yani cidden yaa. Dediğin gibi biz kendi arkamızı zor topluyoruz. Kerem e yemek hazırlıyım desem kendime yapamıyorum. Kendime yapsam çocuğun ki kalıyo. Ev desen robot süpürüp duruyo silemiyorum kaç gündür.

Düşüncesiz insanlar ömrümü kısaltıyor benim

Ayip gercekten zaten yakinlarmis ne gerek var torun hasreti mi sarmis

Benimkilerde eylul sonu geldiler 4 gece 5 gun ankara-konya arasi. En son doguma gelmislerdi lafa bak bu sefer gezmeye gelicez
Hay dedim sizin gezmenize. Bende yazin 3 ay yoktum babamdaydim daha eve geldim 10 gun sinra geldiler. Bebege mi bakim ev mi temizlim cildirdim

Ben Dora'nın kalan mamalarini yiyorum cocuk ek gidaya geçti de ben de biraz vitamin alır oldum ondan önce sürekli helva peynir ekmekti bizde hala yemek pişmiyor pişemiyor. Annem gelince yapiyor. Ben 2 gün önce yapayım dedim onu kucagima almiyorum diye sinirinden krizlere girdi şarkılar söyleye söyleye yaptigimiz halde izin vermiyor. Bugün bi baktim açlıktan yorgunluktan görüntü gitti bende. Çok parlak bi ışığa bakarsın da kafanı çevirince gözün görmez ya öyle oldum yarım saat belki. Tansiyonum 8e düşmüş bişeyler yedim daha iyiyim ama saf gibiyim uykusam süper olacak da aşırı gazı var yine yavrum doğduğundan beri ne çekti gazdan son günlerde yine karnını ittirerek uyaniyor agliyor dün hiç uyumadık bugunden de umut yok. Ayılıp bayılmasam da devam etsem valla hastaliga bile vakit yok şimdi

Silme işini en son 8 hafta önce yaptim herhalde. Sadece mutfak ve wc siliniyor

Ya kızlar silme demişken neyle siliyorsunuz? Ben hiç silmiyorum bu arada haftada 1 temizliğe yardımcı geliyor sağolsun fakat biraz fazla titiz bir abla. Her yeri çamaşır suyuyla siliyordu yalvar yakar yüzey temizleyiciye döndürdüm fakat kızım yeri yalamaya başladı. Kimyasalları yemesini istemiyorum. Beyaz sirke ile suyu yarı yarıya karıştırmak işe yarar mı?

Tek çocuk olunca herseye dikkat ediliyor.
Bizim ablamiz 3 yaşında göz le kaş arası ne kadar mikroplu pis birsey varsa temas ediyor son looop kardeşinin agzina veriyor. Bugün iki defa bebeğin su şişe sinden içerken yakaladım. Gecen gün de ayaklarını nerdeyse bebeğin ağzına sokuyor du.
Bizim bebiste kahkaha atıyordu. Zor yetiştim.
Allahtan bebeğe yeni ilgi duymaya başladı.yoksa daha tehlikeli durumlar olabilirdi.
İlk eve geldiğinde resmen tiksiniyordu dokunmak bile istemiyordu.

Bendede var aynı kayınvalide kayınbaba ve görünceden.. bizde bir saat uzaklıktayiz geçen haftasonu ordaydik bı size kalmaya gelicez diyo la havleee yaw arkads benim üç çocuğum var zaten beni gören halime acır ne kalmasi ya valla biseyde denmiyor ama çok stres oluyorum öyle bir gecede değil en az üç gece kaliyolar geldiklerinde bide kirli bı yer görse lafını eder kayınvalidem offf bak şimdiden gerildimkız resmen dertli yerimden vurdun yarama tuz bastın

Arkadaşlar benim.bebis aralarda her zaman olmamakla birlikte gece uykusuna yatırır yaptırmaz çok sık uyandığı oluyo.bide uykuya gecemiyo uykusu olmasına ragmen.Bende büyüklerimizin usulü anason çayını deneyim dedim.hafuf tatlandırdim yatmadan yarım saat önce içirdim.cokta sevdi ve sonuuc sadece 1 kere uyandı bugün ikinci günümüz.Bakalim devam edecek mi deneyin derim

Ya biz mahvolduk 2 gün resmen… ateşi geçtim sürekli bir ağlama, mız mızlanma, huysuzluk… bittiM.
Merhaba,,, hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız acaba?? Doktorumuz 7,9,12, ve bi doz daha önerdi yani 4 doz. İlla 7. Ayda yapmak zorunda mıyız peki

Gün geçtikçe gece ne kadar kalktigimizi unutur oluyorum. Sabah eşim diyo ki dün gece neydi öyle. Vala kaç kere kalktık sayamadım dedim. Yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyo anlam veremiyorum. Gece uykusunu gün geçtikçe erkene almaya başladı kendi kendine. 20.20 de uyudu gece. 9 da aglayarak kalktı. Alışkanlık edindi bunu. Erken yatıyo yarım saat 45 dk sonra ağlayarak mutlaka bi kalkıyo. Sonra asıl uykusuna geçiyo. Tek uzun uykusu bu. 2.5-3 sast. Sonrası ilk başta saat başı sonra 10 dk da yarim saatte 1 resmen. Ayak tırnağım bile ağrıyı yorgunluktan öyle de bi günaydın rvet bu günler geçecek ama cidden delip geçiyo

Bu günler ne zaman geçer tahmini ya valla her gece bi öncekinden daha sabırsız ve sinirli oluyorum sürekli kalkmasını da geçtim gecenin bi yarısı uyanıp oyun istemesi sinirlerimi bozuyor hiç mi düzelmez yok 4 aydır aynı şey

Seyi denedin mi. Kucağına al odada belli bir düzende kucagindayken yürü. Hafifçe sallayadabilirsin. 5-10 dk icinde donuyolar uykuya.içinden sayadabilirsin o da insanı rahatlatıyo sakinleştiriyo. Ama odadan çıkmıcan ışık vs açmadan. Komple uyanırsa biz onu yapıyoruz uykuya dönüyor. Ama zırt pırt kalkıyo bizim problem o

Bebek olmasada en sevmedigim seydir emrivaki yatılı hemde müsaitseniz birgün gelmek istiyoruz derdi sende derdini anlatirdim. Geliyoruz nedir. Benim ailemde yok emri vaki onun icin baska insanların yaptigi bu tavır beni deli ediyor hic sevmiyorum.

Merhaba,,, hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız acaba?? Doktorumuz 7,9,12, ve bi doz daha önerdi yani 4 doz. İlla 7. Ayda yapmak zorunda mıyız peki
Yok yok. Biz geç kaldık, o yüzden 7. Ayda bexero oldu. 6-8-12 nimenrix, 7-9-13 bexero diye düşündük ama dün özel bir kliniğe götÜrdüm hasta diye, o doktor da nimenrix tek doz korur, bir daha 1 yaşta vurdur dedi Ama ben şaşmayacağım

Yok canım bu gece de onu deneyeyim bi bakalım işe yarayacak mı zaten odadan çıkarmıyoruz konuşmuyoruz ışık açmıyoruz ama en az 2 saat uyanık kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…