2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kız hala desteksiz oturamıyor sağa sola yuvarlanıyor ya hu napmam lazım alışması için?

Benim kız hala desteksiz oturamıyor sağa sola yuvarlanıyor ya hu napmam lazım alışması için?
Canım daha zamanı var endişe etme. Sürekli yerde oturtup yanlarına yastık minder vs koycan. Uzanabileceği yerlere sevdiği oyuncakları vs. Bi anda oturuyolar zaten. Ama ben mesela hala yanında değilsem hamile yastigimı koyuyorum kendini sağa sola atıyo kafasını bak foti eklicem

Eklentiler

• IMG_20221018_143333.jpg
    174,8 KB · Görüntüleme: 68
Benim oğlumda hemen dik oturamiyordu hatta emeklemesi oturmasından önce olmuştu. Sonra elelenin oturakları var ondan aldım ve 2 günde desteksiz oturmaya başladı.

Yaz tabiki ne demek bir değişiklik oldu mu nasılsınız
Bende osanit aldım bekliyorum onun dışında pırasa sankinlestirdi dış kasintisini

Yaz tabiki ne demek bir değişiklik oldu mu nasılsınız
Bende osanit aldım bekliyorum onun dışında pırasa sankinlestirdi dış kasintisini
Kuzum vala değişiklik yok hatta bugun 5.30 değil 3.30 da kalktı ama 1 saat sonra uyuttuk zar zor 8 de kalktı sonra. O arada uyanması olmasa uykuları uzamaya başladı ama o arada uyandıran ve uykuya döndürmeyen şey ne onu bulamadık işte. Sen nasılsın

Yanında olmamak gibi bi seçeneğim yok ağlıyor. Yanındaykende emzirme yastığımı koyuyorum atıyor kendini

Benim oğlumda hemen dik oturamiyordu hatta emeklemesi oturmasından önce olmuştu. Sonra elelenin oturakları var ondan aldım ve 2 günde desteksiz oturmaya başladı.
Ya alacaktım doktor önermedi kendi alışsın öyle zorla oturtmuş olursun dedi

Hmmm bilmiyorum ki canım . Benim ki tam tersi sanki mantığını onunla kaptı gibi . Hatta şu an gayet iyi oturuyor . Emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçebiliyor . Bana göre o aparat nasıl dengede durması gerektiğini öğretti ama bilemedim.

selam. benim oğlan bronşit olmuş çok üzüldüm. sanki karda yatırdık çocuğu. gözüm gibi bakıyorum nasıl olduysa anlayamadım... 1 antibiyotik, 2 ağrı kesici ve 1 ciğer açıcı şurup verdi, ayrıca serum fizyolojik yapmaya devam ediyoruz ama çocuk öyle inada bağladı ki olayı, asla ağzını açmıyor. meyve suyuna koydum anlıyor ilaçlı olduğunu, yemeğine koydum anlıyor içmiyor, yemiyor... hele serum fizyolojikte çığlıklar kopuyor kıyamet gidiyor. sümüklerini aspiratör ile çekmek hayal zaten... çok zor gerçekten. doktor, boğazını gösterdi, yemyeşil akıntı var genzinde. burnu zaten sabah uyandığında kahverengi sümük kaplı oluyor. cuma kontrole çağırdı, bakalım ne diyecek...

Evet bizim doktorumuz da önermemişti. Bende de var ama çok az mama sandalyesi yokken yanımda dursun diye koyuyodum. Oturmayı onunla öğrenmesini doğru bulmuyoruz dedi. Çocuk oturmayı öğrenirken saga sola dönmeli, işte yuvarlanmalı, oyuncaklarına ulaşmaya calismalı falan dedi. Oturaklar bunu engelliyo demişti

Çok geçmiş olsun kuzum yaa. Doğduğundan beri korona dahil kac kere hasta oldu bizimki de maalesef oluyolar ne kadar dikkat etsek de kendini suçlama

Çok geçmiş olsun kuzum yaa. Doğduğundan beri korona dahil kac kere hasta oldu bizimki de maalesef oluyolar ne kadar dikkat etsek de kendini suçlama
of size de geçmiş olsun. ilaçsız nasıl geçecek bilmiyorum, resmen evde savaş var çünkü ilaç içsin diye...

Sterimar diye bi fısfıs var canım o dene istersen . Benim bebiste burnunu temizlettirmiyor onu sıkınca açılıyor burnu.

Oturak aldım ve bunların tam tersi oldu gün boyu oturtmak olmaz tabi ki ama günde yarım saat 1 saatten bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten oturmayı öğrenince devam ettirmeye gerek yok

Ben iki gündür kuru dutu haşlayıp suyundan içiriyorum bugün daha iyiydi. Denemenizi öneririm. Bizde de tıkalı burun, hafif öksürük ve hapşırık var bir gece ateşi oldu. Ama toparlar diye doktora henüz götürmedim. Yarın duruma göre hareket edeceğim salgın varmış.

Aynen birde oturmaya hazır değilse yada yoruluyorsa bile oturakta bunu anlayamadığımız için zorla oturtmuş oluyormuşuz.

Aslında Bebek gelisimi için en iyisi bebeği yere koymak. Emekleme ve sürün me daha önemli.
Oturmaya alisirsa sadece Oturmak isteyecektir. Buda gelişimi için yanlış süreç olur. Bacakları birbirinden ayrilir. Cok uzun süre oturtmayiniz

Bu açıdan hiç düşünmemiştim şuanda profesyönel şekilde kısa mesafe sürünüyor ama sinirleniyor pes ediyor. Emekleme pozisyonu alıp totosunu sallıyor birde

Dut 1 hatta 2 yaşından önce verilmemeli diyor internette kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…