2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Valla dediğim gibi bizde bexsero hafif ateş yaptı maalesef. O çoğu çocukta ateş yapabiliyormuş doktorumuz bizi uyarmıştı. 2.ay aşıları ile 6.ay aşıları çok benzer. O yüzden bexseroyu onlarla yapmadı onun yerine nemerix i yapmıştı. Bexsero ağır gelebilir diye onu aşısız ay olan 3.ve 5.ayda yaptı rotarix ile. Siz de isterseniz söyleyin doktora 2 hafta sonra yaptırın ağır gelir diye düşünürseniz.

Aynen nimenrix birnsey yapmıyor da, bexero ateş ve kas ağrısı yapıyormuş.

Parmak uçlarına bastıkları için. Sen bilirsin ama dediğim gibi artık bütün doktorlar vs kesinlikle almayın diyor. Bir araştır istersen.

Yok canım parmak ucuna basmıyor kademeli ya boyuna göre ayarladik gayet güzel basıyor. Belki çocukdan çocuga değişiyordur. Esim çocuk ve yenidoğan doktoru. Neonatolog yani ciddi bir durum olsa alma derdi. Diğerlerindede bir sıkıntı olmadı.

Ya bizim doktorumuz yan dal kazanıp gitmiş maalesef, başka bir doktora çıkardım. o da asla ilgilenmedi. Kağıt çıkartıp elimize tutuşturdu, siz karar verin deyip gönderdi. Aile hekimim de çok bilgisinin olmadığını söyledi. Ne yapacağımızı bilmiyoruz şu an. Teşekkür ederim.
İşte yazdım şimdi, bilmiyorum napıcaz

Kızlar sizin de saçlarınız çok dökülüyor mu ya? Saç dökülmesi için ne vitaminleri kullanıyorsunuz? Benim avuç avuç dökülüyor kel kalcam galiba yakında

Bunlarin yan etkisi genelde büyük insan olunca çıkıyor.
Yani dahaaaa ileriiii yaslarda.
O yüzden dikkate aliniz arkadaşın tavsiyesini

Canım benim rota ve baxero bitti 6. Ay asisiyla Birlikte nimerix olduk biraz huzursuzluk oldu sadece ağrısı olmasın diye 1 kez calpol verdim

Biz daha hiç başlamadık menenjit aşılarına. Bu ay olacaktı rotayla birlikte ağır olabilir haftaya yapalım dedi bu hafta için şimdi de Adeno oldu kızım Kaldı bizim menenjit.

Kızlar hala regl olmayan kaldı mı ben gibi?

Ben daha olmadım ama 1 yıla kadar normal demişlerdi

Bunlarin yan etkisi genelde büyük insan olunca çıkıyor.
Yani dahaaaa ileriiii yaslarda.
O yüzden dikkate aliniz arkadaşın tavsiyesini
Ogullarım 14 ve 11 yasinda bizim için bir yan etki yok. Ayrica dedim ya esim dr. Bizim açımizdan bir sıkıntı yok

Ogullarım 14 ve 11 yasinda bizim için bir yan etki yok. Ayrica dedim ya esim dr. Bizim açımizdan bir sıkıntı yok
Yanlış anlamyin sakin.
Biliyorsunuz her doktorun düsüncesi ve tavsiyesi farklidir.
Kesinlikle kötü niyet yok.
Ben yetiskin ve daha sonra ki yaslari demek istemistim. Sizinkiler daha çocuk.
Tabiki her anne ve baba kendisi karar vermesi lazim.
Tekrar yazmak istiyorum kesinlikle kötü niyetle yazmiyorum.

Ben de regl olmadım daha. Arada kasık ağrım oluyor Sanki olacakmış gibi. İnşallah uzun süre olmaz, böyle çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…