2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahaha nasi ya aralarda hic olmadın mi 100 gun boyunca ben 40 ım çıktığından beri düzenli her ay oluyorum çilekeş
Cix olmadım
202.gun bugün hala yok gelen giden. Hatta kontrole gittiğimde doktorum 6 tane yumurta var her an olabilirsin demişti. 20gun oldu

Yok estağfirullah niye kötü niyet olsun. Her doktor farklıdır elbette bizim için bir sakıncası yok böyle söylüyor esim baskada bir doktorumuz yok zaten ona uyuyoruz

Kızlar, bebeklerinizi destekli ne kadar süre oturtuyorsunuz gün içinde? Özellikle bebeği benim gibi daha yeni 6. ayının içinde olanlara soruyorum

abilerimiz, ablalarımız da tecrübelerini yazarsa sevinirim tabii

Kızlar, bebeklerinizi destekli ne kadar süre oturtuyorsunuz gün içinde? Özellikle bebeği benim gibi daha yeni 6. ayının içinde olanlara soruyorum

Valla Asel artık kendi oturuyor desteksiz. Yatmaktan nefret ediyor.

Valla Asel artık kendi oturuyor desteksiz. Yatmaktan nefret ediyor.
Hmmmmm aramızda Tam 30 gün var, o zaman acele etmeyeyim benim oğlan da mama sandalyesinde birkaç gün öne öne düştü, bugün baktım geri dayanıp durabildi ama bi 10 dK sonra tekrar öne doğru kaykıldı emekleme çabalarına girdi diye sevinmiştim hani sırt-boyun kasları gelişiyor filan ama oturma için erken herhalde daha?

Yok ya, destekli oturtabilirsin. Yanlarına yastık koy yere.

Kızlar şimdi size bir sorum var. Biliyorsunuz biz blw ile başladık çok şükür Asel artık kendi yiyor yemeklerini. Kabak, kapya biber, havuç, tatlı patates, muz, yoğurt yedik. Bugün avokadoya başladık.
Ben şimdi asele sebze çorbası yapmak istiyorum bu tattirdiklardan ama içine irmik mi un mu koyucam bilemedim? Bazı kitaplarda una 8.ay diyor. Bazısında 6.ay kafam çorba oldu anlayacaginiz.

Bende olmadım hala. Menenjiti de yapttırmadım daha. Bu aşınında alerjilerle alakası var mıdır acaba

Bende olmadım hala. Menenjiti de yapttırmadım daha. Bu aşınında alerjilerle alakası var mıdır acaba
Rota aşısı tetikleyebiliyormus öyle demişlerdi. Ama kesin bir şey yok.

Yok ya, destekli oturtabilirsin. Yanlarına yastık koy yere.
Yastıkla oturabiliyor da ben kafasını kaldırmasını erken bekledim galiba. Mama sandalyesine bağlıyoruz ya, öne doğru düşüyordu. idrak edemiyordu geriye yaslanması gerektiğini, bugün baktım sırtını yaslıyor yani biraz daha diK oturuyor, bi sevindim

Az kalmış, tutar iyice. Asel de son 1 haftadır oturuyor kendi kendine. 190u görünce topsrliyorlsr

Şu son 10 gündür yaşadığımı yemin ederim bi Allah bilir bi ben. Ne diş ağrısıymış Arkadaş, bi çıkmadı geçmedi ya. Öyle bir zor geçiyor ki Allah'ım, sırtımda zona çıkmış. Ne uyku var ne dinlenmek. Ne yapsam memnun olmuyor, geceleri uyumuyor. Aha 5 de uyandı tamamen ve nerdeyse sürekli kalktı. Deliksiz uyku zaten yok. Eller ağızda sürekli salya, mızlanma, inleme, tetagil, calpol, bugün kontrolü var bakalım tamam derse nimenrix ve ikinci doz bexsero soylucem yapalım, hepsi ayni anda çıksın aradan. Topladim esyalari anneme gidiyorum bugün, kafamı toplamam lazım baya ağrıyor zona Allah'ım bana güç kuvvet sabır kızıma da uyku ver yarabbim.

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız ya bu süreci cidden çok zorlamış seni. Eminim bebişkoda çok zorlanıyodur

Yalniz değilsin arkadaşım . Bizde tam 6 aylık olunca düştük bu diş belasına tam 20 gün sürdü dişi patladı şimdi diğeri çıkıyor yok ama benim ömrümü yiyo. Ayrıca benim okulda başladı babaannesi bakıyor düzeni de tamamen değişti yani ondan dolayi da afalladi.

50. Ve 150. günlükken oldum baska da olmadım. Olmayalim.ya

Bu arada geçmiş olsun bade kuşuma
Çok sağ ol canım dün yine hastanedeydik 200 gram vermiş serum takıldı Kan aldılar çok şükür temiz çıktı ama serum için damar yolu açılana kadar mahvoldu yavrum çok ağladı ben de dayanamadım ağladım

Bade 5,5 aylık süre tutmadım valla oturtuyorum ben çoğunlukla emzirme minderinde ama ya sırt üstü kayıyor ya da ayaklarını yakalamaya çalıştığı için öne kapaklanıyor bazen yatak başlığına yaslıyorum az durup yana devriliyor.
Ah canımm çok çok geçmiş olsun bebişin de hemencecik çıkarıversin dişini umarım bu son eziyetli gününüz olur ikiniz de rahat edin

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız ya bu süreci cidden çok zorlamış seni. Eminim bebişkoda çok zorlanıyodur

Ahh Allah razı olsun kuzularım nimenrix ilk doz olduk, bexsero iki doz arası iki ay olmaliymis ekim4 den sonra olacağız. 3 ekimde de zaten sağlık ocağı aşıları var. 70 cm 8 kilo çıktı bizim kız, ay sonu ek gıdaya başlayalım dedi. Biraz annemde toparlanayim evime donunce başlarız inşallah

Ay canım çok geçmiş olsun. Eşim de ilk bebek doğduğunda benim yüzümden zona olmuştu, stres sıkıntı yüzünden. 2 3 haftada falan geçiyor sanırım.
Oyy kuzuma ya. Bol bol emzir annesi bade kuşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…