2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yanlarına yastık koy. Yere oturun

Ben doğru düzgün tadım yaptiramiyorum ya. Telaşından. Ilk bir kaç kaşık yiyor seviyor elime kaşığa sarılıyor sonra kaşığı doldurup verene kadar ağlıyor ben elinden çektim aldım vermicem sanıp katilip ağlamaya basliyo o saatten sonra versen de gozu gormuyor zaten. 7. Gün oldu hala ogrenemedi iyiki erken başlamışım biberon gibi lök lök gitsin istiyo paşam. Bu telaş bu sinir nasil geçecek bilemedim ek gidadan önce ne kolaymış ya

Kuzum senle ayni bebeklerin günü bizim. Ben tamamen 180 günü beklemek istiyorum , sen doktor yönlendirmesi ile mi başlıyorsun?

Kuzum senle ayni bebeklerin günü bizim. Ben tamamen 180 günü beklemek istiyorum , sen doktor yönlendirmesi ile mi başlıyorsun?
Evet canım hatırlıyorum aynı gün kavuşmuştuk kuzularımıza :) 160. Günde tadımlara başla dedi artık hep böyle yapıyoruz dedi. Kilo verme konusunda takdir ediyorum yememe dikkat ediyorum günde 10 bin adım ve platese rağmen 1 aydır 1 kilo bile veremedim

Kızlar emzirme döneminde vitamin içmeye devam ediyor musunuz hangi vitaminleri alıyorsunuz ben d vitamini brewers yeast birde bestlak onun dışında birşey kullanmıyorum

Maşallah Neler yapıyorsunuz sütünüz azalmadan

Benimki de hiç cignemeyi bilmiyor. İki gün kabak tattirdim .bugün de havuç .bugün bı tık daha iyi yedi sanki ama hiç yemek delisi değil .inşallah ilerde açılır .kızımda da 5.5 aylıkken başlamıştım o ne kadar hevesliydi .

Kızlar emzirme döneminde vitamin içmeye devam ediyor musunuz hangi vitaminleri alıyorsunuz ben d vitamini brewers yeast birde bestlak onun dışında birşey kullanmıyorum
Benim d vitamini bitince gerek yok artık dedi kadın dogumcum. Sadece solgara devam edicem.

Doktorum 16. Haftadan sonra Avrupa'da başlıyorlar dedi ama o zaman küçüktük daha, haftaya gideriz kontrole ne dicek bakalım. Kilosu iyi oldugu surece 180 gunu beklemek istiyorum bakalım.

Maşallah Neler yapıyorsunuz sütünüz azalmadan
Ben pcosum, bebek için asilama tedavi aşamasında baya kilo aldım daha da aldım hatta. Olumsuz olunca bıraktım ilaçları ve diyetisyene gitmeye başladım, 2.5 ayda 15 kilo verdim kendiliginden hamile kaldım. Simdi ayni listeyi daha hafif( bazi haftalar arınma listesi vardı baya baya yag yaktiriyordu,onu yapmıyorum suan) olacak sekilde yapıyorum.
Her sabah aynı şeyi yiyorum,
Bir tam buğday ekmeği ustune suzme peynir üstüne kayısı seklinde yumurta 5 zeytin salatalik kil biber yesil çay. Yeşilçay gunde bir kere baska yok.
Kurubaklagil akşam yasak oglen yenecek 6 susuz kaşık
Sebze 8 kaşık susuz.
Yanina yoğurt salata bir tam buğday ekmeği
Tavuk kofte balik
Toplam 7 gunun 3unde var. Gerisi sebze. Ara öğün türk kahvesi yanina meyve.
Tatlisizlik zor ama eksileri görmek harika.
Şuan için sutumde azalma hissetmedim, sut arttirici hicbirsey kullanmadim kullanmiyorum. Bu kadar kuzum

Ben lastik bunlar zararly diye 4 ay bitene kadar kullandirmadim çok nadir yani 5 ayda aniden başladık akşam çok agladiginda verdim öyle hemen alıştı şimdi de bağımlı gibi istiyor
Yaa buda alıssın veriyorum cıgniyor aksamlari deneyim bende saol canim

Ben diyete bir türlü başlıyamıyorum. Hani grup kurup zayifliycakdik. Neler yapıyorsunuz nasıl bir diyet

Maşallah özel bişi yapıyor musun
Motivasyona ihtiyacım var başlamam gerek benim de

Yazmışsın şimdi okudum
Harikasın darısı başıma

Kızlar haftaya işe başlıyorum . Bebişe babaannesi bakacak . İyi kötü karnını doyurur ama ne olur ne olmaz diye kaşık mama almak istiyorum . Ne alayım sizce hangisi iyi? Bunların çoğu sütlü birde hani 1 yaşına kadar süt yoktu ? Alerji yapmasin bebeye

Hipp kullandım ben ilk kızıma.
Meyve ile karıştırıp veriyordum.
Hipp alman markasi sürekli kontrol ediliyor.
Pirinç ve tahıl olarani kullaniyordum

Hipp aldım ben yulaflı. Hipp devam sütü ile hazırlanıyor ama benim oğlan devam sütünü daha önce içmesine rağmen sevmedi (ilk doğduğunda 1 kutu içirmiştim aynı mamayı, herhalde unuttu tadını). bu akşam suyla yapayım dedim tatsız tutsuz bi şey oldu ama bu sefer de mamayı yedi

Benimde motivasyonum yok beraber birseyler yapalim kiyafetlerimin olmasi icin 9 kilo vermem gerek oylede kiloluyum ama olsun razıyım
Ben de 9-10 kg ile başlayıp totalde 20 kilo hedefim var
Of benim hayatım kilo alıp vermekle geçti
Motivasyon kaybı ve yanlış beslenmeye şekere dönüş olduğu an en başa sarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…