Bizde tatli patats kabak seviyo ama hep ayni corbayi icmis oluyo. Arada kahvalti yaptiriyorum labne yumurta hurm ozü bazen 1 tane bisküvi atıp. Yulaf unu ismarladim biskuvi yerine kullsncam. Bazen kasık mamada veriyorum. Meyvede ama duzenli deil hicbiri gunde 1 ogunde yedigi oluyo 3 ogunde 7. Ayda 3 ogun duzenli veririm diye dusunuyorum. Yogurtta bi seviyo bi sevmiyo genelde sevmiyoHavuç kabak patates denedik sebze kalmadi baska tattıracak. Balkabağı mevsimi gelmedi biyerde bulamiyorum migrostaki tatlı patatesler buruş buruş
Aa Tokat'ta nerdesin sen?İnşallah. Yok ben Tokat'tayım. Bende buğdayada alerjisi olmasından şüpheleniyorum. Sorma bende süt ürünlerini kesince domates ceviz filan yemiştim. Onlara varmış alerjisi. Süt ürünlerine de testte çıkmadı diye yok diyemem dedi doktor.
Kapya biber, yeşil soğan, sarımsak ver istersen.Havuç kabak patates denedik sebze kalmadi baska tattıracak. Balkabağı mevsimi gelmedi biyerde bulamiyorum migrostaki tatlı patatesler buruş buruş
yeşil soğanı ya da sarımsağı tek olarak nasıl vericez peki yine aynı yöntem haşlayarak mıKapya biber, yeşil soğan, sarımsak ver istersen.
Aynen haşlayarak veriliyor.yeşil soğanı ya da sarımsağı tek olarak nasıl vericez peki yine aynı yöntem haşlayarak mı
5. Ay meyve sebze tadım yaptık. 6. Ayda yumurtaya basladık ceyrekle basladik ceyrek sari yani. Sebze bizim önceligimiz suan. Birde tadim sonrası kaynatılmıs sogumus su veriyorum. Icmiyor gerci yüsra. Demir ve d vit kullaniyoruz. Kasik mama hip aldik sevmedi. Ogullarima aptamil bebelac kullandim gece mamasi bundada oe yaparım belki. Kahvaltoda labne hurma ozu filan veriyorum ama 5. Ay sizin meyve sebze tadirdim ozaman. Karisik oldu birazMerhaba kızlar bayadır giremiyorum buraya. 2 şey sormak istiyorum sizlere
1. 5 aylık oldu oğlum sizler vitamin tarzı birşeyler veriyor musunuz acaba. Veriyorsanız neler verdiniz öğrenebilir miyim?
2. Doktorum bu ay tadımlara başla dedi. İlk 3 gün yoğurt. Sonraki 3 gün yumurta sarısı ver ve 1 haftadan sonra da sebzelere geç dedi. Benim ilk çocuğum biraz tecrübesizim araştırıyorum sürekli. Sizler nasıl başladınız tadımlara detaylı anlatır mısınız (belki geçmiş sayfalarda konuştunuz ama geriye dönük okuyamadığım için tekrar soruyorum) ek gıda listeleriniz varsa paylaşır mısınız? Kullandığınız kaşık mamaların markalarını falan.
Tüm sebze meyveleri 3 gün kuralıyla mı verdiniz acaba? Bir de bu kaşık mamaları gece yatmadan önce mi yediriyorsunuz genellikle5. Ay meyve sebze tadım yaptık. 6. Ayda yumurtaya basladık ceyrekle basladik ceyrek sari yani. Sebze bizim önceligimiz suan. Birde tadim sonrası kaynatılmıs sogumus su veriyorum. Icmiyor gerci yüsra. Demir ve d vit kullaniyoruz. Kasik mama hip aldik sevmedi. Ogullarima aptamil bebelac kullandim gece mamasi bundada oe yaparım belki. Kahvaltoda labne hurma ozu filan veriyorum ama 5. Ay sizin meyve sebze tadirdim ozaman. Karisik oldu biraz
Biz de 5 aylıkken tadımlara başladık. Ama bize doktor yoğurt ve yumurta sarışını 6. Ayda ver şimdi verirsen alerji yapabilir dedi . İlk sebzelerle başladık o yüzden. Sonra meyveler , çorbalar devam ettiMerhaba kızlar bayadır giremiyorum buraya. 2 şey sormak istiyorum sizlere
1. 5 aylık oldu oğlum sizler vitamin tarzı birşeyler veriyor musunuz acaba. Veriyorsanız neler verdiniz öğrenebilir miyim?
2. Doktorum bu ay tadımlara başla dedi. İlk 3 gün yoğurt. Sonraki 3 gün yumurta sarısı ver ve 1 haftadan sonra da sebzelere geç dedi. Benim ilk çocuğum biraz tecrübesizim araştırıyorum sürekli. Sizler nasıl başladınız tadımlara detaylı anlatır mısınız (belki geçmiş sayfalarda konuştunuz ama geriye dönük okuyamadığım için tekrar soruyorum) ek gıda listeleriniz varsa paylaşır mısınız? Kullandığınız kaşık mamaların markalarını falan.
Bana da ilk yoğurt ile başla 4.gün çeyrek yumurta sarısına geç dedi. Daha sonra sebzeler ile git en son da meyve dedi. Sebze ve meyveler için 3 gün kuralına gerek yok 1 gün yeterli gözlemek için dediBiz de 5 aylıkken tadımlara başladık. Ama bize doktor yoğurt ve yumurta sarışını 6. Ayda ver şimdi verirsen alerji yapabilir dedi . İlk sebzelerle başladık o yüzden. Sonra meyveler , çorbalar devam etti
Doğrudur . Her doktor farklı bir öneri sunuyor . En iyisi kendi doktorunu dinle senBana da ilk yoğurt ile başla 4.gün çeyrek yumurta sarısına geç dedi. Daha sonra sebzeler ile git en son da meyve dedi. Sebze ve meyveler için 3 gün kuralına gerek yok 1 gün yeterli gözlemek için dedi
Yumurta 6. Ay başlaniyor. 3 gün kuralı hic bir çocugumda uygulamadim. Suan cok doymasi gerekmiyor anne sutunun yaninda besinlerw alısiyor. Kilomuz iyi kaşık mamaya ihdiyac duymuyorum. Yatmadan once bazen veriyorum.agliyor corbasi bitmis oluyor vs. Kasik mamaninda gece icin olanini veriyorum. 3 cocugumdada yatma oncesi yedirdim ama gündüz kahvalti corbasi meyvesi yogurdu yeterli oluyor zaten. 5.ayda tattirdim puturlude cok verdim suan puturlude yiyebiliyor corbasini tatlı kabak.patates zeytin yagı daha cok boyle yapiyorum seviyor. Yulaf unum gelince kahvalti ve yatma oncesine ekliyebilirim onuda ama 3 ogun vs olmadi henuz 7. Ayda tam oturucak ins.Tüm sebze meyveleri 3 gün kuralıyla mı verdiniz acaba? Bir de bu kaşık mamaları gece yatmadan önce mi yediriyorsunuz genellikle
Aynen bende 3 çocuğumda da 3 gün kuralı uygulamadim zaten dediğinz gibi sadece tadim sunada öncelik anne sütü elhamdülillah hiç bir şeye de reaksiyon göstermedi şimdiye kadar herşeyden veriyordum ben az az.. sadece tuz seker paketli gıda hariçYumurta 6. Ay başlaniyor. 3 gün kuralı hic bir çocugumda uygulamadim. Suan cok doymasi gerekmiyor anne sutunun yaninda besinlerw alısiyor. Kilomuz iyi kaşık mamaya ihdiyac duymuyorum. Yatmadan once bazen veriyorum.agliyor corbasi bitmis oluyor vs. Kasik mamaninda gece icin olanini veriyorum. 3 cocugumdada yatma oncesi yedirdim ama gündüz kahvalti corbasi meyvesi yogurdu yeterli oluyor zaten. 5.ayda tattirdim puturlude cok verdim suan puturlude yiyebiliyor corbasini tatlı kabak.patates zeytin yagı daha cok boyle yapiyorum seviyor. Yulaf unum gelince kahvalti ve yatma oncesine ekliyebilirim onuda ama 3 ogun vs olmadi henuz 7. Ayda tam oturucak ins.
Yani çocuk bariz dişlerinden bağrıyor, artık dayanamadım calpol verdiM. Hepsibırada‘dan da tetagil aldım, gelsin ilk işim dişlerine sürmek olacak.Ben de sanırım bu gece uyumadan önce calpol vermeyi deneyeceğimbi bunu denemedim yine olmazsa senin gibi mama denerim
Bizim ilk dişler daha kolaydı yaaa, bu kadar bağırmıyordu Ve kısa sürede çıkmıştı. Anlayamıyorum da şimdi hangileri çıkıyor, tüm Damağı şiş gibi.Aynen bende 2 gündür geceleri calpol veriyorum çünkü sebepsiz yere ağlıyor ve dediğin gibi o eller hep ağızda deli gibi kaşıyor. Biz daha hiç diş çıkarmadık . Çıkarsa da rahatlasak
merhabaMerhaba kızlar bayadır giremiyorum buraya. 2 şey sormak istiyorum sizlere
Tetagil çok iyi bişey ya ben 1 kutu kullandim neredeyse 1,5 ayda. Çok rahatlatiyor bariz anlaşılıyor fark. Nurse harveysin de diş jelini aldim hic bir etkisi olmadiYani çocuk bariz dişlerinden bağrıyor, artık dayanamadım calpol verdiM. Hepsibırada‘dan da tetagil aldım, gelsin ilk işim dişlerine sürmek olacak.
Ben dedim.:) Yedir yedir5.ayda emzik biberon birakdi yüsra yeniden alirmiki 1.5 aydir ikna olmadi. Kaldirayimmi emzikleri bilemedim. Alıstarmak icin tavsiyesi olan var mı?
Yukarda bi arkadas kırmizi biber satimsak demis hic sebzeden saymiyodum onlari bu kez onlarida ekledim. Sarimsak minicik tabi tatli patates kabak ve z.yagiyla tadi güzel oldu. 3 öğünlül yaptım bu kez 2 öğün yapıyordum ama gerci severse 2 öğündede bitirebilir taze kalsin diye sıcakken kavonaza koydum.
Güzel oldu tadi onları sebzeden saymıyodumBen dedim.:) Yedir yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?