Tam bunu sormak için girmiştim sayfayaTetagil çok iyi bişey ya ben 1 kutu kullandim neredeyse 1,5 ayda. Çok rahatlatiyor bariz anlaşılıyor fark. Nurse harveysin de diş jelini aldim hic bir etkisi olmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bunu sormak için girmiştim sayfayaTetagil çok iyi bişey ya ben 1 kutu kullandim neredeyse 1,5 ayda. Çok rahatlatiyor bariz anlaşılıyor fark. Nurse harveysin de diş jelini aldim hic bir etkisi olmadi
Valla ben 1 2 doktor dinledim. Kesinlikle müdahale etmeyin diyorlar ama siz bilirsiniz.Tam bunu sormak için girmiştim sayfayabu tetagil güvenilir bir şey mi arkadaşlar?
Ay evet ama bebe çok ağlıyorValla ben 1 2 doktor dinledim. Kesinlikle müdahale etmeyin diyorlar ama siz bilirsiniz.
Güzel oldu tadi onları sebzeden saymıyodumBen dedim.:) Yedir yedir
3. Gün kuralina uymakta fayda vardır.Bana da ilk yoğurt ile başla 4.gün çeyrek yumurta sarısına geç dedi. Daha sonra sebzeler ile git en son da meyve dedi. Sebze ve meyveler için 3 gün kuralına gerek yok 1 gün yeterli gözlemek için dedi
Bizim doktorda sebze meyvelerde 3 gün kuralı çok önemli değil dedi. 1 gün bile yeterli diyor. Sadece yunurta ve yoğurtta 3 gün dene dedi. Kaşık maması da almak istiyorum . En azından yatarken veririm belki az uyanır. Çünkü çok sık uyanıyor. gündüz emmediği sıklıkta gece emmek istiyorYani çocuk bariz dişlerinden bağrıyor, artık dayanamadım calpol verdiM. Hepsibırada‘dan da tetagil aldım, gelsin ilk işim dişlerine sürmek olacak.
Bizim ilk dişler daha kolaydı yaaa, bu kadar bağırmıyordu Ve kısa sürede çıkmıştı. Anlayamıyorum da şimdi hangileri çıkıyor, tüm Damağı şiş gibi.
merhaba
1) vitamin olarak wellcare marka d vitamini ve Demir takviyesi olarak ocean kullanıyorum
2) Bana da doktor bu ay minik minik tadımlra başlayabilirsin ağzına sürme şeklinde dedi. 3 gün yoğurt yedirdim, bugün kabakta 2. Günü. çay kaşığı, tatlı kaşığı, çorba kaşığı şeklinde gitmeyi Düşündüm ama maksat doyması değil, alerjisi var mı yok mu anlamak. o yüzden çorba kaşığı kısmına pek önem vermiyorum.
3) kaşık maması ilk defa dün gece yedirdim, hipp marka. geçen hafta rahatsızlanıp serum-ilaç filan kullandım, sütlerimi sağıp döktüğüm için 1-2 öğün formül mama verdik hipp marka. Hem bu yüzden hem de ilave şekersiz ve sütsüz olduğu için yulaflı hipp kaşık maması aldım (ayrıca kaşık maması, hipp formül mama ile hazırlanıyor). yatmadan önce ve emzirdikten sonra yedirdiğim için 1-2 mama kaşığı verdim. Açıkçası Bu aralar diş ağrısı, gaz sancısı gibi sebeplerle gece çok sık uyanıyor, belki mama bu sıklığı azaltır umuduyla verdim. Pek verme taraftarı değilim ama bakalım süreç nasıl gideceK.0
Avent ultra air kullanıyorum ben, 6-18 ay için de aynısından aldım geçen gün indirimde. gece parıldayandan.Kızlar merhabalar saç dökülmesi devam ediyor
Kızımın dişi kaşınıyor sanırım sürekli eli ağzında parmak emiyor meme diyorum red ediyor biberonla vericem şimdi sagmaya çalışıyorum
Birde birşey sorucam silikon emzik mi kauçuk mu kullanıyorsunuz 6+olarak aliyim diyorum evdekiler ucuzu pahalısı silikon
aynı şekilde bizim de çok sık uyanıyor ama açlığına mı yoksa gaz ve diş ağrısına mı bilmiyorum çünkü aynı anda bacaklarını çekiyor kendine sürekli Ve zaten eller hep ağızda. Memeyi susmak için kullanıyor diyebilirim. Bi yandan emziriyorum bi yandan ovuyorum karnını, o an aç olmasa bile avunmak için memede duruyor. bazen emerken ellerini ağzına sokmaya çalışıyor. Böyle değişik Bi şey.Kaşık maması da almak istiyorum . En azından yatarken veririm belki az uyanır. Çünkü çok sık uyanıyor. gündüz emmediği sıklıkta gece emmek istiyor
Benim kanaatim 5 dk etrafa bakarak emmesi yeterli değilYa kızlar, benim oğlanın emme aralığı hala 2 saat. Emerken sürekli oturmak istiyor, dikkati çok çabuk dağılıyor. önceden yarım saat emen çocuk şimdi 5-6 dk emiyor. evet büyüdüler, artık memeyi daha hızlı boşaltıyorlar ama emme sıklığının da azalması gerekmez miydi Büyüdüğü için? şöyle bir 3-4 saat uyumazsa hala 2 saatte bir emiyor.
Ben yatak odasında yatarak emziriyorum. Böylece sadece beni görüyor.Ya kızlar, benim oğlanın emme aralığı hala 2 saat. Emerken sürekli oturmak istiyor, dikkati çok çabuk dağılıyor. önceden yarım saat emen çocuk şimdi 5-6 dk emiyor. evet büyüdüler, artık memeyi daha hızlı boşaltıyorlar ama emme sıklığının da azalması gerekmez miydi Büyüdüğü için? şöyle bir 3-4 saat uyumazsa hala 2 saatte bir emiyor.
Önce tadım yaptır, alerji olayı için. Biz de 6.ayda başladık hatta şu an bizimki hiç ilgilenmiyor, o yüzden erteledim ben.Kızlar bizimde bu ayın sonumda 5 bitecek 6. ayımıza gircez daha bişey vermedim tadım olarak. Bu kaşık mamalarından öneriyomusunuz kullanana arkadaşlardan öneri alabilirmiyim. Bu sebze meyve tadımından önce kaşık mama versem sonra tadıma geçsem yanlışmı olur. Bir de kullanan arkadaşlar hangi markanın hangi serisini kullanıyorsunuz?
Ben sebze püreleri meyve ve yoğurt yedirdim. Doktor kaşık mamaları için sonra dedi şimdi gerek yokmuşKızlar bizimde bu ayın sonumda 5 bitecek 6. ayımıza gircez daha bişey vermedim tadım olarak. Bu kaşık mamalarından öneriyomusunuz kullanana arkadaşlardan öneri alabilirmiyim. Bu sebze meyve tadımından önce kaşık mama versem sonra tadıma geçsem yanlışmı olur. Bir de kullanan arkadaşlar hangi markanın hangi serisini kullanıyorsunuz?
Benim kanaatim 5 dk etrafa bakarak emmesi yeterli değil
Benim oğlan da öyle
Bu şekilde emdiği için sütün yağlı kısmını çok alamıyor kilo alımı da bu ay azalmıştı o yüzden
Ben daha sessiz ve dikkatinin dağılmayacağı ortamda emzirmeye gayret ediyorum ve ayrıca tek meme emdikten 5-10 dk sonra öteki memeyi teklif ediyorum
Genelde de alıyor artık
Umarım sizde de işe yarar![]()
İnanın bazen ğstüne yatarak emziriyorum yine dikkat dağıtacak bi şey buluyor, mesela ellerini-ayaklarını inceliyor ya Da mememiBen yatak odasında yatarak emziriyorum. Böylece sadece beni görüyor.
Bitkisel bi toz kullanani cok ben kullaniyorum ağrı çekmesinden yana değilim bizler diş ağrısı çekerken ilaç içmeden dursak kulagina başına heryerine vuruyor insanin. Çaresi varsa neden boşuna ağrı içinde kalsin. Çığlıklarla bağırıyor bazen geceleri kiyamam bi tane agzina dokuyorum dişlerinin oraya 5 dk sonra rahatliyor emmeye devam edebiliyor ya da uyuyor. Kullanmak istemezsen Zeytinyaginin icine havanda karanfil dövüp koyarak üstünü kapatıp oda sıcaklıgında 2 gece bekletin yağı süzün süzdüğünüz yağı buzdolabinda saklayin o yağı sürün diyolar ama ben karisimi yaptım kendime denedim hiç bir uyuşukluk karanfil tadi gelmesi vs hiç bişey yoktu yağa bişey geçmemiş. O yuzden kullanmadim attım. Tetagil kullanmam dersen deneyebilirsinTam bunu sormak için girmiştim sayfayabu tetagil güvenilir bir şey mi arkadaşlar?
Ben lastik bunlar zararly diye 4 ay bitene kadar kullandirmadim çok nadir yani 5 ayda aniden başladık akşam çok agladiginda verdim öyle hemen alıştı şimdi de bağımlı gibi istiyor5.ayda emzik biberon birakdi yüsra yeniden alirmiki 1.5 aydir ikna olmadi. Kaldirayimmi emzikleri bilemedim. Alıstarmak icin tavsiyesi olan var mı?
Yukarda bi arkadas kırmizi biber satimsak demis hic sebzeden saymiyodum onlari bu kez onlarida ekledim. Sarimsak minicik tabi tatli patates kabak ve z.yagiyla tadi güzel oldu. 3 öğünlül yaptım bu kez 2 öğün yapıyordum ama gerci severse 2 öğündede bitirebilir taze kalsin diye sıcakken kavonaza koydum.
kesinlikle katılıyorum. diş ağrısı kabir azabı derler. Bizim ağrımız olsa hemen ilaç içeriz geçsin diye, el kadar bebe neden çeksin bu ağrıyı?..ağrı çekmesinden yana değilim bizler diş ağrısı çekerken ilaç içmeden dursak kulagina başına heryerine vuruyor insanin. Çaresi varsa neden boşuna ağrı içinde kalsin.
Bende alıştıra bilir miyim acaba 2 aylıkken bıraktı emziği şimdi emerken uyumak istiyor çıkardığım an uyanıyor gündüz hiç sağlıklı uykusu yokBenim 1 aylikken emzigi birakti ne yapsam bidaha almadı 8 tane emzik denedim öğüyordu. Şimdi birden emzik emmeye başladı nasil hasretle emiyormeyve sebze emziğine biseyler koyup tattirdigimdan beri ona da normal emziğe de alişti ama artik bi faydasi yok tabi o en buyuk aglama krizlerinde emzik tutmuyodu artik tutsa nolur
yine de emsin isteyenler umudunu kaybetmesin 6 aylik olacak daha yeni alisti