Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemoroid için genel cerrah bakıyor galşba tetiklememesi derken önlem gibimiTeşekkür ederim yanıtlarınız içinİnşallah bir avazda doğar bebeklerimiz
Peki hemoroidi tetiklememesi için bir doktor yönlendirmesi var mı?
Bendede hemoroid meme si oldu belirti yoktu kendi geçti sonraİlk doğumda bana da lavman yapmışlardı bu sefer sormadım bakalım sorarım yapsa da yapmasa da fark etmez aslında onu çok dert etmemiştim ama doğumdan sonra hemoroidim oldu doğumdan yada kan haplarından kaynaklı olabilir
Anladım okonuda ebem ile konuştuk kesi olmasın dedim elimden geleni yapacağım dedi ve vajinayı sürekli destekledi masaj gibi elini hiç çekmedi sıyrık dahi olmadı şuan ebe kendide şaşırdı hiçbirşeyin yok kalk deyiverdi bebek doğumca plasentada iki dk da geldi
Ne kadar şanslısınız tecrübeli, şefkatli bir ebeye denk gelmişsiniz.Anladım okonuda ebem ile konuştuk kesi olmasın dedim elimden geleni yapacağım dedi ve vajinayı sürekli destekledi masaj gibi elini hiç çekmedi sıyrık dahi olmadı şuan ebe kendide şaşırdı hiçbirşeyin yok kalk deyiverdi bebek doğumca plasentada iki dk da geldi
O konuda haklısın doğurtan çok önemli
Ebem devletten emekliymiş kadından tecrübe akıyordu her dokunuşundahemoroidde yok henüz bunda
Tebrik ederim darısı bizim basimiza olsun insallahÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi
Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
![]()
Merhaba benim ilk sezaryen doğumum tam 39. Haftada olmuştu aptamil ve biberon koymuştum ama yarım saat bile sürmedi sütüm hemen geldi. Bu kez bu doğum çantama koymayacağım. Gerek duyulursa hastaneden verirler sarılık olma riskini göze almıyor hastaneler. Ha mama yoksa da acilen 10 dakikada gidip alır eşim. Hastanemiz merkezi bir konumda. Son çare olarak yakınlarda eczane, AVM varsa bence önceden alıp koymaya gerek yok.merhabalar,
sezaryen yapacak olup doğum çantasına yenidoğan devam sütü ve gaz yapmayan biberon koyan oldu mu?
süt hemen gelmezse diye arkadaşlarım devam sütü koyman lazım dediler ve gaz yapmayan biberon önerdiler?
normaline göre gerçekten işe yarıyor mu? bu iki şeyi hayatımda ilk kez duydum da nolur aydınlatın beni de![]()
Amin inşallahKızlar ya günler yaklaştıkça içimde bir heyecan bir yandan korku. İlk bebeğimi 34. Haftada doğurmuştu yarın 34. Haftaya giriyorum yine duygusalımmmm. Sezaryen olacak doğumum rüyalarıma girer oldu her gece. Hep iyi görüyorum inşallah yolunda gider her şey![]()
Amiiiin amin inşallahAmin inşallahsağlıkla kazasız belasız en güzel şekilde doğuralım
hiç düşünme zamanında doğacak bebişlerimiz inşallah
Akıntı son zamanlarda başladı bende de bu iğne hissi de arada oluyor 36+4teyimKızlar akıntınız oluyor mu? Bende hiç olmuyordu normalde ama az önce baskı hissettim baya sanki iğne batıyor sonra hafif akıntı gelmiş korktum biraz zaten kasılmalarım oluyor sürekli
Kolestaz filan olmasın Allah korusun. Doktora foto atabiliyosanız bi sorun bence. Ya da en olmadı aile hekiminize, ordaki ebelere bi gösterinEki Görüntüle 3560941
Hanımlar çene bölgem bu halde37.haftanin içindeyiz. Başıma o kadar çok şey geldi ki galiba bunu önemsiz gördüm doktora sormayı bile unuttum
Fakat artık iyice kaşınıyor ve yanıyor. Kabuk atıyor.
Başına gelen var mı ?
Ay o ne ki, hiç duymadımKolestaz filan olmasın Allah korusun. Doktora foto atabiliyosanız bi sorun bence. Ya da en olmadı aile hekiminize, ordaki ebelere bi gösterin
Ben daha 33+4 teyim ama biraz ayakta dursam yürüsem falan iğne hissi oluyor ya. Sağa sola uzanınca da kafasıyla kasıklarıma aşırı baskı yapıyor bir an çıkacak zannediyorumAkıntı son zamanlarda başladı bende de bu iğne hissi de arada oluyor 36+4teyim