• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
İlk doğumda bana da lavman yapmışlardı bu sefer sormadım bakalım sorarım yapsa da yapmasa da fark etmez aslında onu çok dert etmemiştim ama doğumdan sonra hemoroidim oldu doğumdan yada kan haplarından kaynaklı olabilir

İlk doğumda bana da lavman yapmışlardı bu sefer sormadım bakalım sorarım yapsa da yapmasa da fark etmez aslında onu çok dert etmemiştim ama doğumdan sonra hemoroidim oldu doğumdan yada kan haplarından kaynaklı olabilir
Bendede hemoroid meme si oldu belirti yoktu kendi geçti sonra

A anonim007 Hamileliğin son dönemleri kabızlık artıyor ya. Demir ilaçlarının da etkisi var bunda. Doğumda da ıkınma sebebiyle bence.

Acelya A Acelya A Bir akrabamın doğumda yırtılma olmuştu o kısımda. Bayağı çekti sonrasında. Sanırım doktor doğru yönlendirememiş.

A anonim007 Hamileliğin son dönemleri kabızlık artıyor ya. Demir ilaçlarının da etkisi var bunda. Doğumda da ıkınma sebebiyle bence.

Acelya A Acelya A Bir akrabamın doğumda yırtılma olmuştu o kısımda. Bayağı çekti sonrasında. Sanırım doktor doğru yönlendirememiş.
Anladım okonuda ebem ile konuştuk kesi olmasın dedim elimden geleni yapacağım dedi ve vajinayı sürekli destekledi masaj gibi elini hiç çekmedi sıyrık dahi olmadı şuan ebe kendide şaşırdı hiçbirşeyin yok kalk deyiverdi bebek doğumca plasentada iki dk da geldi
O konuda haklısın doğurtan çok önemli
Ebem devletten emekliymiş kadından tecrübe akıyordu her dokunuşunda 🥹hemoroidde yok henüz bunda

Anladım okonuda ebem ile konuştuk kesi olmasın dedim elimden geleni yapacağım dedi ve vajinayı sürekli destekledi masaj gibi elini hiç çekmedi sıyrık dahi olmadı şuan ebe kendide şaşırdı hiçbirşeyin yok kalk deyiverdi bebek doğumca plasentada iki dk da geldi
O konuda haklısın doğurtan çok önemli
Ebem devletten emekliymiş kadından tecrübe akıyordu her dokunuşunda 🥹hemoroidde yok henüz bunda
Ne kadar şanslısınız tecrübeli, şefkatli bir ebeye denk gelmişsiniz.
Videolar izliyorum doğumdan önce perine masajı yapılıyor şefkatle yaklaşılıyor.
Ben doktoruma perine masajının faydalı olup olmadığını sorduğumda istersen yap ama yapmasan da olur dedi. Her türlü kesi oluyor dedi. Öyle bir ilgisiz ki. Masajı anlatır mısınız demeye yüzüm kalmadı.
İnşallah şefkatli, merhametli insanlar denk gelir.

Çok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah ☺️
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucak🥲ebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi😆Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz 🤲🏻
Tebrik ederim darısı bizim basimiza olsun insallah
Saglikla büyüsün 🥰😍 tam kaçıncı haftada geldi

Kızlar benim gibi hala çalışan var mı? Haftaya 37 ve izne çıkacağım. Ayaklarım aşırı sis ve toplu iğne başı büyüklüğünde kızardı tamamı. Artık crocks terlik ile gidiyorum 🙈 çarşamba kar geliyormuş ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum çünkü eşimin ayagi aşırı büyük, terlikle olmaz. Varsa önerilerinize açığım. Bu hafta çok önemli toplantılara da katılacağım. Üst gömlek ceket pantolon alt terlik kamufle olduğu kadar modundayim ama kar olayı pis bozdu 😵‍💫

merhabalar,

sezaryen yapacak olup doğum çantasına yenidoğan devam sütü ve gaz yapmayan biberon koyan oldu mu?
süt hemen gelmezse diye arkadaşlarım devam sütü koyman lazım dediler ve gaz yapmayan biberon önerdiler?
normaline göre gerçekten işe yarıyor mu? bu iki şeyi hayatımda ilk kez duydum da nolur aydınlatın beni de:KK76:
Merhaba benim ilk sezaryen doğumum tam 39. Haftada olmuştu aptamil ve biberon koymuştum ama yarım saat bile sürmedi sütüm hemen geldi. Bu kez bu doğum çantama koymayacağım. Gerek duyulursa hastaneden verirler sarılık olma riskini göze almıyor hastaneler. Ha mama yoksa da acilen 10 dakikada gidip alır eşim. Hastanemiz merkezi bir konumda. Son çare olarak yakınlarda eczane, AVM varsa bence önceden alıp koymaya gerek yok.

Kızlar ya günler yaklaştıkça içimde bir heyecan bir yandan korku. İlk bebeğimi 34. Haftada doğurmuştu yarın 34. Haftaya giriyorum yine duygusalımmmm. Sezaryen olacak doğumum rüyalarıma girer oldu her gece. Hep iyi görüyorum inşallah yolunda gider her şey 🥹
Amin inşallah 🥹🙏sağlıkla kazasız belasız en güzel şekilde doğuralım 🙏hiç düşünme zamanında doğacak bebişlerimiz inşallah

Bugün yürüdüm bende ormana gittik çok iyi geldi . Ama Şuan pert olmuş gibiyim. Sırt ve kasık ağrım var 😄serklajdan sonra yata yata vücut çok hantal kalmış ya😥 doktorum günlük 30 dk yavaş tempoda yürüyebilirsin demişti . Serklaj olan arkadaşlar nasılsınız? Hala yatıyor musunuz

Kızlar akıntınız oluyor mu? Bende hiç olmuyordu normalde ama az önce baskı hissettim baya sanki iğne batıyor sonra hafif akıntı gelmiş korktum biraz zaten kasılmalarım oluyor sürekli

IMG_20250316_223950.webp

Hanımlar çene bölgem bu halde 🤦🏻‍♀️ 37.haftanin içindeyiz. Başıma o kadar çok şey geldi ki galiba bunu önemsiz gördüm doktora sormayı bile unuttum 🫣 Fakat artık iyice kaşınıyor ve yanıyor. Kabuk atıyor.

Başına gelen var mı ?

Eki Görüntüle 3560941
Hanımlar çene bölgem bu halde 🤦🏻‍♀️ 37.haftanin içindeyiz. Başıma o kadar çok şey geldi ki galiba bunu önemsiz gördüm doktora sormayı bile unuttum 🫣 Fakat artık iyice kaşınıyor ve yanıyor. Kabuk atıyor.

Başına gelen var mı ?
Kolestaz filan olmasın Allah korusun. Doktora foto atabiliyosanız bi sorun bence. Ya da en olmadı aile hekiminize, ordaki ebelere bi gösterin

Kolestaz filan olmasın Allah korusun. Doktora foto atabiliyosanız bi sorun bence. Ya da en olmadı aile hekiminize, ordaki ebelere bi gösterin
Ay o ne ki, hiç duymadım 🤦🏻‍♀️
Aslında görümcem eczacı. Birkaç hafta önce ona sormuştum. Hamilelik hormonları, normal demişti.
Günden güne yayılıyor ve kaşınıyor. Başka başına gelen gebe var mı merak ettim 🙄

Back
X